- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bende heyecanıma engel olmaya calısym canm her tuvalete gıttgmde gelıyo nişan eyvah işler ıyıce cıddıye bınıyo
allah sağ salim kurtarsın inşallahkızlarrr çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatacağız suni sancıyla normal doğum planlıyor doktor olmazsa sezeryan olacağız nts de ne sancı ne kasılma var muayenedede hiç açılma yok. kızlar inşallah sorunsuz alırım kucağıma bebişimi.bana çokk dua edin.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünarkadaşlar cuma günü 4 ekimde doğurdum sonunda doğum hikayemi yazayımm mı ::)
bence biraz bekle doktorun öyle demiş ama belki izinli olacağı için öyle demiştir ciğer gelişimi için az daha beklesen daha iyi değil mi zaten sezeryan olacağın içinKızlar ben şu an 37 artı 3 günlük hamileyim doktor ya Perşembe Yada Pazartesi alacak yani 38 haftalık doğum yapmış olucam bebek 3 kilo 49 cm sizce iyimi yoksa erkenmi doğuma
inşallah doğurursun bana öyle geldi bu belirtiler doğum belirtisi kolay bir doğum olur umarım zaten ikinci doğum olduğu için senin daha hızlı ve kolay olurkızlar acıl yardım dun aksam erken yattm uyrken hep buyuk tuvalatm var gıbıydı kuyruk sokumumdan kasıklarıma agrı vuruyodu böyle sabah 5e kadar devam ettı 20dk 15dk duzenlı sonra sabah 5te uyuyakalmısm sabh 7de kalktm kahvaltı hazırlamaya benden nısan gelmıs jel gıbı acık pembe suandada gene sasncım var 15dk bır gırıyo 1dk falan suruyo sızce bugun dogurrmuym
Kızlar benim sabah 7 de nişanım geldi. Eşimle gidelim mı hastaneye diye düşündük. Sma sancı olmayınca yatalım ona göre karar veririz dedik. Simdi tekrardan geldi. Dr'umu aradım muayeneye gideceğim. Artık bakalım ne olacak.
Bu arada nisan öyle farkedilmeurcrk gibi degil.
Adet olurken ilk gelen kan gibi. Pembe kırmızıya yakın.
Sabah bir heyecanlandim. :)
Elim ayağım titredi görünce. Hic beklemediğim bir anda geldi. Tuvaletimi yapmıştım.
Simdi birşeyler yiyip gideceğiz insallah.
Allah bebeğini size bağışlasın canım,inş. kötü bir sonuç çıkmayacaktır içini ferah tut ve dua et..Bizlerin de duaları seninle..kızlar merhaba bende bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sizlere tşk etmek istedim buraya çok katılım sağlayamasam bile sorduklarımın cvplarını vs hep aldım, ben cvplarınızla hep destek buldum Allah Razı olsun hepinizden ..
kızım 5 ekimde genel anestezi sezeryanla doğdu,
3,200 kg olarak - 49 cm boy..
Adını elif koyduk.. kızlar fakat bebeğim hastanede işitme testini geçememiş çok ağladım yarın tekrardan kontrole gidicek bi daha bakıcaklar hayırlısı Allah tan bize dua eder misiniz lütfen hemşireler ilk test doğru çıkmayabilir dediler vs ama çok korkuyorum.. Ne olur dualarınızı eksik bırakmayın..
panikli senin bugün son gün desene...Rabbim gönlüne göre versin..bir avazda kurtulursun inşallah...
allah gönlüne gmre versin inşallah bebeiş de fazla bekletmez seni sağ salim gelir inşallahGünaydın kızlar,nasılsınız?Doktorumdan geldim,kızım 3200 olmuş,4 günde 200 gr gibi arttı Çatı muayenesi oldum,açılma yokmuş henüz..Aslında açılma olmadığını biliyordu,sancı olması gerekiyor dedi,muayenesinin asıl amacı,bu çatı muayenesine dolayısıyla normöal doğuma kendimi hazır hissedip hissetmediğimi sınamak ve çatımın normal doğuma yatkın olup olmadığını anlamak ve çok şükür ki herşey normal dedi,şimdi sancı beklenecek inş. normal olur,hazır ben de kendimi psikolojik olarah hazır hissederken umarım kızım fazla gecikmez..Bayramın 1. 2. gününe de kalabilir,bekleyeceğiz dedi,cumartesi günü çağırdı..Hayırlısı artık,birbirimize dua edelim..
kızlar merhaba bende bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sizlere tşk etmek istedim buraya çok katılım sağlayamasam bile sorduklarımın cvplarını vs hep aldım, ben cvplarınızla hep destek buldum Allah Razı olsun hepinizden ..
Adını elif koyduk.. kızlar fakat bebeğim hastanede işitme testini geçememiş çok ağladım yarın tekrardan kontrole gidicek bi daha bakıcaklar hayırlısı Allah tan bize dua eder misiniz lütfen hemşireler ilk test doğru çıkmayabilir dediler vs ama çok korkuyorum.. Ne olur dualarınızı eksik bırakmayın..
allah sağ salim kurtarsın inşallah
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün
bence biraz bekle doktorun öyle demiş ama belki izinli olacağı için öyle demiştir ciğer gelişimi için az daha beklesen daha iyi değil mi zaten sezeryan olacağın için
inşallah doğurursun bana öyle geldi bu belirtiler doğum belirtisi kolay bir doğum olur umarım zaten ikinci doğum olduğu için senin daha hızlı ve kolay olur
hadi hayırlısı canım bizi de haberdar et sağ salim kavuş inşallah bebeğine
Sağol canım,inşallah hepimiz gönlüne göre ve hayırlısıyla olur herşey..allah gönlüne gmre versin inşallah bebeiş de fazla bekletmez seni sağ salim gelir inşallah
öncelikle allah analı babalı büyütsün umarım bebeğinin bir şeyi yoktur gayet sağlıklıdır
banada öyle gelıyo ben şimdıye kadar hıc sancı cekmedım 1 2 defa adet sancısı gıbı gırıyodu devamı gelmıyodu bu sancı farklı belden kasıklara bıraz duruyo öyle gıdıyo
banada öyle gelıyo ben şimdıye kadar hıc sancı cekmedım 1 2 defa adet sancısı gıbı gırıyodu devamı gelmıyodu bu sancı farklı belden kasıklara bıraz duruyo öyle gıdıyo
:26:
Hadi hayırlısıyla bugün doğuracaksın galiba bebişini kucağına alacaksın:)))
kızlar merhaba bende bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sizlere tşk etmek istedim buraya çok katılım sağlayamasam bile sorduklarımın cvplarını vs hep aldım, ben cvplarınızla hep destek buldum Allah Razı olsun hepinizden ..
gözünaydın paniklimmm sonunda nişanda gelmiş, hayırlısıyla kavuşursun inşallah..bende heyecanıma engel olmaya calısym canm her tuvalete gıttgmde gelıyo nişan eyvah işler ıyıce cıddıye bınıyo
oyy jasminimmm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavusursun bebisineBenim sancı olmadıgı icin muayeneye gidiyorum. Bakalım belki eve gelirim gene. Çünkü Nisan sinrasi 48 saati bulabiliyor digum.
Haber veririm insallah.
gözünaydın paniklimmm sonunda nişanda gelmiş, hayırlısıyla kavuşursun inşallah..valla içim gidiyo sizleri görünce, Allah'ım bizlerede nasib etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?