• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:3:bizde kızımla yeni uyandık:1:
doğum yapan arkadaşları kutlarım
panikli jaseminciğim güzel haberlerinizi
bekliyorum bir avazda kurtulun inşallah
kızlar size şöyle bir bakayım dedim ben
duş alıp geri geliyorum opuldunuz

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamızı_34
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Liste gittikce kabariyor...bakalim bizler kacinci siradan giris yapacagiz listeye? :)

ins kavusurm canım sızın içinde dua edıcem sızde bana edın bu panıkle normal dogum yapabılrsem ama cesaretlıym bılıysunz 41 haftadaym nezamndr beklıym sancı
Allah'ın izniyle kavusursun canım benim, bol bol dua et, bizlerde duacıyız sizlere.. Ben dün çatala çıkıp açıklığa baktırırken doğum anını getirdim gözümün önüne, bi an panik geldi aklıma ama doktoruma ve sonrada karnımın içinde yaşama tutunan mucizeye bakınca kendimi salıverdim sanki doğum yapıyomuşum gibi.. Allah o kadar büyük ve o kadar çok kuvvet veriyo ki.. Hepimiz bu gücü kuvveti yasayıp sağlıklıca kavusucaz insallah..

Kızlar simdi dr'dan çıktım. Nişan'ım gelmis ama aciklik hic yok bir parmak kadar bile. Nst de sancı da yok. Bir tane bile. O yüzden cumaya kadar yine gun verdi. Ben bol bol yürüyeyim dedim.
2-3 cm açıklık olsa en azından suni sancı deneyelim diycem ama o da yok dedi. Yumuşama da yok rahim ağzında dedi.
Cumaya kadar gelmezse su sancı vs sabah gel sezaryen yaparız dedi.
Artık cumaya kadar geldi geldi yoksa sezaryen olacağım Allah'ın izniyle.
Hayırlısı olsun.

Kızlar simdi dr'dan çıktım. Nişan'ım gelmis ama aciklik hic yok bir parmak kadar bile. Nst de sancı da yok. Bir tane bile. O yüzden cumaya kadar yine gun verdi. Ben bol bol yürüyeyim dedim.
2-3 cm açıklık olsa en azından suni sancı deneyelim diycem ama o da yok dedi. Yumuşama da yok rahim ağzında dedi.
Hayırlısı olsun.

hyırlısı oysa o olsun cnm allah kurtarsın biran önce hepimizi :16:

Hayırlısı olsun.

nişanın da glmiş ya bence gelir cumaya kadar inşallah sen bol bol hareket et yürüyüş yap olur inşallah hayırlısıyla allahım hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı olsun.

Cnm senin doğum artık başladı en kısa zamanda
gelir bebis nisan gelmesinden 1-2 saat yada 2-3
gün içerisinde doğum gerceklesir.her sancı geldiğinde
şu iç Cnm su yalancı sancilari geçiriyor ve dk tut 45 dk
da geliyorsa sancı artık doğum başladı demektir
hakkında hayirlisi olsun tatlım

Jasemin ce panikli sizin yerinize ben heyecanlandım:18:allah yardımcınız oldun haber bekliyoruz sabırsızlıkla:)))
Bende sabah cok heyecanlanmistim :)
bende heyecanıma engel olmaya calısym canm her tuvalete gıttgmde gelıyo nişan eyvah işler ıyıce cıddıye bınıyo
Evet Nisan bir kere gelip bitmiyor. Tekrar tekrar geliyor. Dr'da da muayenede de geldi.
ay heyecanladım kız..siz doğuruyonuz biz burada sizlerden beteriz...kendimde nasıl olacağım bilmiyorum...
Ay insan cok heyecanlaniyor kendinde. Çünkü beklemediğin bir anda geliyor. Ben sabah hic beklemiyordum. Buyuk tuvaletim geldi bir de baktım silerken pembe kırmızıya yakın birsey. Hemen esime seslendim. Ay nasıl bir heyecan oldu :)
kızlar merhaba bende bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sizlere tşk etmek istedim buraya çok katılım sağlayamasam bile sorduklarımın cvplarını vs hep aldım, ben cvplarınızla hep destek buldum Allah Razı olsun hepinizden ..

kızım 5 ekimde genel anestezi sezeryanla doğdu,
3,200 kg olarak - 49 cm boy..
Adını elif koyduk.. kızlar fakat bebeğim hastanede işitme testini geçememiş çok ağladım yarın tekrardan kontrole gidicek bi daha bakıcaklar hayırlısı Allah tan bize dua eder misiniz lütfen hemşireler ilk test doğru çıkmayabilir dediler vs ama çok korkuyorum.. Ne olur dualarınızı eksik bırakmayın..
Allah analı babalı büyütsün canım.

oyy jasminimmm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavusursun bebisine :16:
Cok tesekkür ederim canım. Âmin insallah.

hyırlısı oysa o olsun cnm allah kurtarsın biran önce hepimizi :16:
Âmin canım.
nişanın da glmiş ya bence gelir cumaya kadar inşallah sen bol bol hareket et yürüyüş yap olur inşallah hayırlısıyla allahım hayırlısını nasip etsin

Aynen canım bende öyle yapacagım. Artık gelirse gelecek. Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.

Âmin canım. Dogum süreci basladi ama sıfır sancı canım ya. Sancı olmadan nasıl olacak bu is bilmiyorum. Ben yalancı sancı da yasamadım hic.
Hayırlısı Allah'tan.

Son düzenleme:
kızlar yaa bu ay bizim evlilik yıldönümümüz var acaba ne alsam hediye olarak bir de o zaman yeni doğum yapmış olucam evde kalabalık olur napsam ki

:emir_bebek:

Su içmeyi senden öğrendim bende:))))) sabah uyandığımdan beti midem bulanıyor ve sancım vardı iki üç kere su içtim geçti:)))) ama bi düre sonra tekrar başkıyor bi de duşa gircem niraz daha sonra bakalım geçecek mi ama belimden gelmiyor ağrı belm sürekli ağrıyor

Slm kızlar..bgn kontrolum vardi vE sürecin sonuna geldik artık heyecan korku dorukta..Perşembe gunu bebeğime kavuşuyorum insallah ..9:30 da hastaneye giris yapıp 11:30 da spinal anestezi ile dogum yapicam ...plesenta yaşlanması başlamış daha fazla bekleyemezmisim zaten,neden olduguda belli degil..sondamida ameliyatta takacaklar söyledim ondan bile korkuyodum:))makkaji ojeyi falan sormadım da sorun olmaz heralde kendimi iyi hissettirir belki :))susluyum de biraz bilgisi olan varmi makkaj hakkında ??

Hayırlısı olsun.
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. Nişan doğumdan bir hafta önce bile gelebiliyomuş ama sancısı olmayanların geneli 48 saat sonra doğuma gidiyo. 3 günde gayet ideal o zaman diye düşünüyorum. Ne olacağı belli de olmaz :)

kızlar yaa bu ay bizim evlilik yıldönümümüz var acaba ne alsam hediye olarak bir de o zaman yeni doğum yapmış olucam evde kalabalık olur napsam ki
bizimde bu ay canımcım, muhtemel doğum tarihinde evlilik yıldönümümüz :)) Ama ne yapıcam bilmiyorum. Doğum telaşı, gelen giden derken bişiler yapmamda zor gibi..

Âmin canım. Dogum süreci basladi ama sıfır sancı canım ya. Sancı olmadan nasıl olacak bu is bilmiyorum. Ben yalancı sancı da yasamadım hic.
Hayırlısı Allah'tan.

sen hiç merak etme Cnm aniden gelicek bebis
inşallah panikli arkadaşda vir avazda kurtulur

Slm kızlar..bgn kontrolum vardi vE sürecin sonuna geldik artık heyecan korku dorukta..Perşembe gunu bebeğime kavuşuyorum insallah ..9:30 da hastaneye giris yapıp 11:30 da spinal anestezi ile dogum yapicam ...plesenta yaşlanması başlamış daha fazla bekleyemezmisim zaten,neden olduguda belli degil..sondamida ameliyatta takacaklar söyledim ondan bile korkuyodum:))makkaji ojeyi falan sormadım da sorun olmaz heralde kendimi iyi hissettirir belki :))susluyum de biraz bilgisi olan varmi makkaj hakkında ??

ben olsam ameliyattan çıkınca makyaj yapardım çünkü orda bebeğime kavuşma anında kesin ağlarım ben çok duygusalımda makyaj filan kalmaz hatta daha beter olurdum akar yani o yüzden çıknca hemen yaparım öyle foto çekinirim:34::12::12:

Back