2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Sagsalim dogurun insallah...

Yarin da bizim yildonumumuz ama bebegimiz kismetse 21 ekimde bizlerle olacak...omur boyu, bebeginizle birlikte mutluluklar...

Hikayeyi bir solukta okudum...sonu cok guzel bitiyor :) bebegi opuyorum, gozunuz aydin.

RABBİM kolaylık versin cnm saglicakla kucagina al bebisini insallah

Gozun aydın cnm guzel bir dogum hikayesi.
ALLAH uzun ömür versin . Darısı basımıza insallah

kızlar acıl yardım dun aksam erken yattm uyrken hep buyuk tuvalatm var gıbıydı kuyruk sokumumdan kasıklarıma agrı vuruyodu böyle sabah 5e kadar devam ettı 20dk 15dk duzenlı sonra sabah 5te uyuyakalmısm sabh 7de kalktm kahvaltı hazırlamaya benden nısan gelmıs jel gıbı acık pembe suandada gene sasncım var 15dk bır gırıyo 1dk falan suruyo sızce bugun dogurrmuym

Muhtemelen dogumun gelmis tatlim rahat olmaya calıs evde tek durma bugun olmazsa yarın gelir belki sancı sıklaşınca dr git.Hadi hayırlısı eminimki basarirsin

Muhtemelen dogumun gelmis tatlim rahat olmaya calıs evde tek durma bugun olmazsa yarın gelir belki sancı sıklaşınca dr git.Hadi hayırlısı eminimki basarirsin

bende öyle yapcam evde bıraz cekeyım sancı cok sıklasınca gıtcem inş saglıklı kurtulurm bebişime kavusurum dua edın bana cesaretlı olmalıym

Kızlar benim sabah 7 de nişanım geldi. Eşimle gidelim mı hastaneye diye düşündük. Sma sancı olmayınca yatalım ona göre karar veririz dedik. Simdi tekrardan geldi. Dr'umu aradım muayeneye gideceğim. Artık bakalım ne olacak.
Bu arada nisan öyle farkedilmeurcrk gibi degil.
Adet olurken ilk gelen kan gibi. Pembe kırmızıya yakın.
Sabah bir heyecanlandim. :)
Elim ayağım titredi görünce. Hic beklemediğim bir anda geldi. Tuvaletimi yapmıştım.
Simdi birşeyler yiyip gideceğiz insallah.

Allah yardımcın olsun cnm sancıların sıklaşıcak büyük ihtimal zaten günün çoktan dolmuştu bugün kavuşursun sağlıkla kuzuna inş.nişanda gelmiş sancıların 5 dk ya falan düşerse mutlaka git cnm hadi haberlerini bekliyoruz doğurun artık kıslar yaa diğer topiğe transfer olun sizde:)

ooo maaaşşallah bugün nişan günü ne güzel hadi kızlar güzel haberlerinizi yazın inş Allah yar ve yardımcınız olsun

canım ben geceden berı sancı cektm sabah nısan geldı sancılar duzensz şimdi benm sıklastgı zamn gıtcem dok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…