evt cnm çook haklısın ama bunu dr anlatamıyrum 1.5 parmak açıklık var ne demek
Kızlar ben aldım bebeğimi kucağıma. Çok mutluyum. Normal doğumu beklerken yüksek tansiyon sebebi ile sezeryan olmak zorunda kaldım. Günü zaten doldurduğum için sorun olmadı Allaha Şükür. Ayrıntılı olarak yazacağım sonra şimdi gitmem gerek. Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin inşallah.
arkadaşlar cuma günü 4 ekimde doğurdum sonunda doğum hikayemi yazayımm mı ::)
zulucum canım çok sağol bide herkez açılma yoksa boşuna sun sancı alma direk sezeryan ol diyor herkes ama herkes.. kafamda çok karışık
Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz. Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.
Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz. Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde.
Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için. Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye.
Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim. Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum. Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum.
Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.
Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için. Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.
GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK.
Cnm catin musayitse korkma suni sancı
verilirse zaten acilman olur
Bilmem ki Dr bana açılma olur dediBenim anneme beni doğuracağı zamn vermişlet suni sancı çok kötü anlatıyor tabi ozamnla şimdi atnı olur mu bilmiyorum yinede açılma olmamış sezeryana almışlar zatende ters gelmişim onu başta anlayamamışlar bundan 27 sene öncesinden bahsediyorum:))))))))))
Kız neredesin sen gözlerim yolda kaldıkızlar nasılsınız? birkaç gündür giremiyorum internete. sanırım yeni doğuran arkadaşlar olmuş, gözleri aydın. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olurlar inşallah...
haftasonu doktora gittim. bayram dönüşü ilk pazartesi benim de sezeryanım var Allah nasip kısmet ederse.
çok az kaldı...
Bilmem ki Dr bana açılma olur dedi
Kız neredesin sen gözlerim yolda kaldı
Neserkan CNm Allah analı babalı büyütsün
Bebişini öğretim bizim için
CNm erken gibi ama benim bir arkadaş daKızlar ben şu an 37 artı 3 günlük hamileyim doktor ya Perşembe Yada Pazartesi alacak yani 38 haftalık doğum yapmış olucam bebek 3 kilo 49 cm sizce iyimi yoksa erkenmi doğuma
Cnm sen dr dediğine güven benim dediğim kaç senelik olay suni sancı için dedim çok ağrılı oluyormuş
Kızlar ben şu an 37 artı 3 günlük hamileyim doktor ya Perşembe Yada Pazartesi alacak yani 38 haftalık doğum yapmış olucam bebek 3 kilo 49 cm sizce iyimi yoksa erkenmi doğuma
Kız neredesin sen gözlerim yolda kaldı
canım seninle aynı gündeyiz. benim bebeğim 3650 gr idi bundan 3 gün önce. ancak benim doktorum sezeryan için bayramdan sonraki ilk pazartesiyi verdi. sennki erken mi geç mi bilemem ama benimkinin bu tarihi verme sebebini söyleyebilirim. ne kadar geç olursa ciğer gelişimi için o kadar iyi dedi. eğer daha önce doğuracak olursan ben buradayım zaten dedi.
özledim kız sohbetini... nasılsın? herşey yolunda mı?
Bende özledim tatlım bugün kontrolumuz
Vardı sancı yok herşey iyi Dr bu hafta içinde
Doğum yaparsan iyi olur dedi ama benim kızım
Pek rahat
ay ben de nasıl bugün doğurmak istiyoruuuuum. yıldönümümüz de bizim :)))
malesef bizim isteğimize bakmıyor, ne zaman isterlerse o zaman oluyor...
umarım hayırlısı olur senn için. endişeleme, öyle veya böyle doğacak. önemli olan annesinin karnındaki son günlerini neşeli geçirsin :)
Nice mutlu senelere artık seneye bebişle
Kutlarsınızöyle tatlım ama sıkıldım
1 hafta kaldı doğuma inşallah günümüz
Geçmez şu üç gün içinde doğurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?