2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Gözün aydın tatlım RABBİM uzun ömürler versin

Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz. Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.

Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz. Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde.

Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için. Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye.

Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim. Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum. Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum.

Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.

Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için. Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.

GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK.

Cok iyiymis cnm bu . Herseye takilmamak gerekiyor .

Cnm catin musayitse korkma suni sancı
verilirse zaten acilman olur

Benim anneme beni doğuracağı zamn vermişlet suni sancı çok kötü anlatıyor tabi ozamnla şimdi atnı olur mu bilmiyorum yinede açılma olmamış sezeryana almışlar zatende ters gelmişim onu başta anlayamamışlar bundan 27 sene öncesinden bahsediyorum:))))))))))

kızlar nasılsınız? birkaç gündür giremiyorum internete. sanırım yeni doğuran arkadaşlar olmuş, gözleri aydın. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olurlar inşallah...

haftasonu doktora gittim. bayram dönüşü ilk pazartesi benim de sezeryanım var Allah nasip kısmet ederse.
çok az kaldı...

Kızlar ben şu an 37 artı 3 günlük hamileyim doktor ya Perşembe Yada Pazartesi alacak yani 38 haftalık doğum yapmış olucam bebek 3 kilo 49 cm sizce iyimi yoksa erkenmi doğuma

Bilmem ki Dr bana açılma olur dedi

Kız neredesin sen gözlerim yolda kaldı

Neserkan CNm Allah analı babalı büyütsün
Bebişini öğretim bizim için

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Kızlar ben şu an 37 artı 3 günlük hamileyim doktor ya Perşembe Yada Pazartesi alacak yani 38 haftalık doğum yapmış olucam bebek 3 kilo 49 cm sizce iyimi yoksa erkenmi doğuma
CNm erken gibi ama benim bir arkadaş da
38 haftalık sezaryen oldu

Cnm sen dr dediğine güven benim dediğim kaç senelik olay suni sancı için dedim çok ağrılı oluyormuş

Anladım CNm inşallah suni sancıya gerek
Kalmaz

canım seninle aynı gündeyiz. benim bebeğim 3650 gr idi bundan 3 gün önce. ancak benim doktorum sezeryan için bayramdan sonraki ilk pazartesiyi verdi. sennki erken mi geç mi bilemem ama benimkinin bu tarihi verme sebebini söyleyebilirim. ne kadar geç olursa ciğer gelişimi için o kadar iyi dedi. eğer daha önce doğuracak olursan ben buradayım zaten dedi.

Kız neredesin sen gözlerim yolda kaldı

özledim kız sohbetini... nasılsın? herşey yolunda mı?

Bende özledim tatlım bugün kontrolumuz
Vardı sancı yok herşey iyi Dr bu hafta içinde
Doğum yaparsan iyi olur dedi ama benim kızım
Pek rahat

Bende özledim tatlım bugün kontrolumuz
Vardı sancı yok herşey iyi Dr bu hafta içinde
Doğum yaparsan iyi olur dedi ama benim kızım
Pek rahat

ay ben de nasıl bugün doğurmak istiyoruuuuum. yıldönümümüz de bizim :)))
malesef bizim isteğimize bakmıyor, ne zaman isterlerse o zaman oluyor...
umarım hayırlısı olur senn için. endişeleme, öyle veya böyle doğacak. önemli olan annesinin karnındaki son günlerini neşeli geçirsin :)

Nice mutlu senelere artık seneye bebişle
Kutlarsınızöyle tatlım ama sıkıldım
1 hafta kaldı doğuma inşallah günümüz
Geçmez şu üç gün içinde doğurmak istiyorum

Kız bu Elif annesini çok yoruyor
Önce düşük tehlikesi sonra
Erken doğum tehlikesi şimdide
Gelmiyor bu elif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…