• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eşim bence bu oğlanın senin göbüşünde keyfi çok iyi çıkmayacak diyor :1: :1: :1: :1:
hareket ettikçe de bak oynuyor zıplıyor diyor :9: :9: :9:
animasyon filmi için iyi bir fikir diyor :121::121::121:

kız senin bebiste mı çok hareketli:1:
gece saat 2 de bile kıpır kıpır eşim
bu kız hala niye uyumamis diyor:1:

kızlar benim vajinamin kemikleri cok
ağrıyor oturamiyorum :43:

kızlar şuan aşağıya çok baskı var büyük tuvaletm gelmiş gibi nasıl anlatsam ıkınmak geliyor içimden ne oluyor acaba ama sancı yok ala ala anlamadım gitti.bebek zaten kanalda daha da aşağıya mı itiyor kendini acaba:53:

arkadaşlar bugün son kontrolüme gittim.nstde sancm çıkmadı suyumda yeterliymiş,pazartesi saat 9da burda olun dedi doktorumuz.sezeryan doğumla kızıma kavuşacam inşallah:16: doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun bekleyenlerde hayırlısıyla kurtulalım :46: göğüs ucu yarası için soğan sürüp deneyen oldumu acaba:44:

selam kızlar,
gittim geldim hastaneye... önce devlete gittim açıklığıma baktılar 1 parmak dediler sonra turnesol kağıdıyla gelen suyu kontrol ettler ve evet suyum gelmeye başlamış artık ama açılma çok az.. bizim için erken bi doğum burda yoğun bakım ünitesi yok tam teşekküllü bi hastaneye gitmen en iyisi deyip gönderdiler.. bu arada da özeldeki doktoruma ulaşmaya çalışıyorm kadın açmıyo geri de dönmüyo sinir oldum.. neyse bu arada benden geliyo su foşur foşur.. özele gittim tam kapıdan çıkarken yakaladım doktoru.. hemen yatışa git bebeği tutabildiğimiz kadar tutmamız lazım dedi çıktı gitti.. iyice sinir oldum ama neyse dedim.. ebe geldi nstye taktı, açıklığıma baktı şu an 3cm zorlasam 4cm oluyo doktora bilgi vereyim dedi, doktor da şöyle biley söyledi doğum başlamış tamam ama o 3cm açıklık belki bir saat belkide 1 gün kalabilir şu an aktif evrede değil dedi:31: evimde yakın olduğu için eve gönderdiler sancılar sıklaşınca gel dediler, şu an sancılar geliyo ama dayanılmaz değiller.. ben hep adet sancısı çeken biriydim belkide ondan mı alışkınım bilemedim:26:
velhasıl şu an bekliyorum...
zullu beni listee eklemişin birinin sırasını çalmış olmam inşallah daha doğuramadm :)
bu arada suyumun gelmesi de kesildi..

senın dr a bende sınır oldumm yaa

selam kızlar,
gittim geldim hastaneye... önce devlete gittim açıklığıma baktılar 1 parmak dediler sonra turnesol kağıdıyla gelen suyu kontrol ettler ve evet suyum gelmeye başlamış artık ama açılma çok az.. bizim için erken bi doğum burda yoğun bakım ünitesi yok tam teşekküllü bi hastaneye gitmen en iyisi deyip gönderdiler.. bu arada da özeldeki doktoruma ulaşmaya çalışıyorm kadın açmıyo geri de dönmüyo sinir oldum.. neyse bu arada benden geliyo su foşur foşur.. özele gittim tam kapıdan çıkarken yakaladım doktoru.. hemen yatışa git bebeği tutabildiğimiz kadar tutmamız lazım dedi çıktı gitti.. iyice sinir oldum ama neyse dedim.. ebe geldi nstye taktı, açıklığıma baktı şu an 3cm zorlasam 4cm oluyo doktora bilgi vereyim dedi, doktor da şöyle biley söyledi doğum başlamış tamam ama o 3cm açıklık belki bir saat belkide 1 gün kalabilir şu an aktif evrede değil dedi:31: evimde yakın olduğu için eve gönderdiler sancılar sıklaşınca gel dediler, şu an sancılar geliyo ama dayanılmaz değiller.. ben hep adet sancısı çeken biriydim belkide ondan mı alışkınım bilemedim:26:
velhasıl şu an bekliyorum...
zullu beni listee eklemişin birinin sırasını çalmış olmam inşallah daha doğuramadm :)
bu arada suyumun gelmesi de kesildi..

senın dra bende delı oldum cnm

Back