• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm gunum geldi ama ortada bebek yok, biraz moralim bozuk...bir de esim cocuk doktoru bulmus bir tane git konus bugun diye tutturdu. ne soracagimi bilmiyorum.cunku bebek daha gelmedi. siz hanimlar cocuk doktoru bulup gidip gorustunuz mu daha bebek dogmadan? ne sorucam ne konusucam bilemiyorum.

sezeycim hakkinda hayirlisi olsun insallah sag salim bebegini kucagina alirsinn hersey guzel olur sende dua et bizlerde doguralim artik :52:
daha dün zulluya takılıyodm bizim sıramz ne zaman diye, hiç belli olmaz valla bu gece bile gideblrsin lori :) ama ben 2 gündür hissetmştim.. özellikle vajinamın alt kısımı sanki şişmiş hissi veriodu bana otururken.. 2 gün snra suyum geldi işte..

Çok sağolun kızlar gayırlısıyla bi doğsunda cnm o leoparlı olan tulum vende çok severek aldım s:52:
güle güle kullanın,çok şirin olmuş,chicco setini görünce aklıma geldi,ben de kızıma almıştım o setten,pişik kremini kullanamadık,yağlı değil,yayılmıyor,bembeyaz kalıyor emilmiyor ve poposu kızarmaya başladı,hemen değiştirdik,size de başka bir marka almanızı tavsiye ederim

daha dün zulluya takılıyodm bizim sıramz ne zaman diye, hiç belli olmaz valla bu gece bile gideblrsin lori :) ama ben 2 gündür hissetmştim.. özellikle vajinamın alt kısımı sanki şişmiş hissi veriodu bana otururken.. 2 gün snra suyum geldi işte..
Ay aynı his bendede var bugün vajinamda sürekli bir badkı gibi şişmiş gibi bi his var:52:ama daha zayıf benim kızım:(((
güle güle kullanın,çok şirin olmuş,chicco setini görünce aklıma geldi,ben de kızıma almıştım o setten,pişik kremini kullanamadık,yağlı değil,yayılmıyor,bembeyaz kalıyor emilmiyor ve poposu kızarmaya başladı,hemen değiştirdik,size de başka bir marka almanızı tavsiye ederim

Çok sağol cnm:))O seti çantayla beraber aldım cnm ondan ayrı iki kremi saha var:)) sudokrem ve bepontel aldım:))

eşim bence bu oğlanın senin göbüşünde keyfi çok iyi çıkmayacak diyor :1: :1: :1: :1:
hareket ettikçe de bak oynuyor zıplıyor diyor :9: :9: :9:
animasyon filmi için iyi bir fikir diyor :121::121::121:

Selam kızlar...

Dün kuzenimin nişanı vardı, hiç uğrayamadım ve aşırı koşturmaca birgündü. Gece 10 gibi artık kasıklarımda sancılar olmaya başladı kalktık. ARabada da belim sızı şeklinde ağrımaya başladı. Herhalde haftaiçi bu bebek gelir dedim kendi kendime ama sabah kalktım turp gibiyim :) ne sancı ne ağrı hiçbişi yok :(

yarın doktora gidicem çatı muayenem var ve nihayet doğumu konuşacağız... Benim göbek düştü bayağı ama kasılmalar olunca ayakları ciğerlerime doğru gidior sanki yine nefessiz kalıyorum...

Gününü geçirmez kuzucuğum inşallah...:16::16::16::16:

Merhaba kızlar..
Burdan yine koptumm ne kadar takip etmeye calışsam nafile.. doğumlar yaklaştıkça hararet arttı, sayfalar uçarak gidiyor ve artık takip edemiyorum kontrolü kaybettim :)))
Güncellenen doğum listesine denk geldim bakıyorum, Aaaa... pavli de doğurmuş!.. tavuklu da doğurmuş!... diye şaşırıyorum, seviniyorum.. ortalık bir anda toz duman olmuş. Doğuran doğurana Maşallah!.. maşallah!..:nazar::nazar::nazar:
Darısı biz bekleyenlerin başına..:16:
Ben dün son kez kontrole gittim. Allah kısmet ederse 08 Ekim Salı günü 38+4 itibariyle sezeryanla kızımı kavuşucam. Dün evim temizlendi, kızımın eşyalarını cok onceden hazırlamıştım ama yerleşmemişti. Onları yerleştirdik. Yatağını yaptık. İçime kocaman bir heyecan çöktü. Şükürler olsun bugünleri de gördük diye. Bir de hayırlısı ile salı gününü de atlatırsak değmeyin keyfimize. Ani hava değişimi nedeniyle şu an cevremde cok gripli var. Biraz grip haftasına denk geldik, hatta eşim grip mümkün mertebe uzak duruyorum. O yüzden biraz endişeliyim Gerçi evde eşim maske ile dolaşıyor. Hatta şimdi valizime de fazla fazla maske koydum, şu an çevrede cok gripli var, aksıra öksüre gelecek misafirlere takın diyip vericem walla. Kimse kızmasın darılmasın. İnsanımız bu konuda hiç hassas değil ne yazık ki. Bugünlerde doğuracak hamişler siz de yanınıza fazla maske alın, n'olu n'olmaz.

eşim bence bu oğlanın senin göbüşünde keyfi çok iyi çıkmayacak diyor :1: :1: :1: :1:
hareket ettikçe de bak oynuyor zıplıyor diyor :9: :9: :9:
animasyon filmi için iyi bir fikir diyor :121::121::121:

kız bebekler 10 gün erken doğar derler bide benim kızında çıkmaya niyeti yok canım :ssz: aceleye getirmek istemiyolar demekki.geçen ishal oldum diyorum eşime bu doğumbelirtisimiş geliyo heralde ertesi gün mide bulantısı az kaldı az diyorum dünde belim ağrıdı çok galiba bu defa geliyo diyorum :27: yat yat gelmez o diyo:52: gerçekten gelse inanmıcak artık

Back