Selam cnm hosgeldin biz iyiyiz cok sükür hafif kasiklar agriyor cok rahatsiz etmiyor simdilik sen nasilsin?
Masallah cnm az degil kilosu.Hakkindan hayirlisi olsun.
Sıkıntıdan artık makaraya bağlamış gibisniz looricimnapsakta dogursak acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam cnm hosgeldin biz iyiyiz cok sükür hafif kasiklar agriyor cok rahatsiz etmiyor simdilik sen nasilsin?
Masallah cnm az degil kilosu.Hakkindan hayirlisi olsun.
Sıkıntıdan artık makaraya bağlamış gibisniz looricimnapsakta dogursak acaba
kız aklına birşey ni geldi yoksa
dualarimiz seninle Cnm bence
sabah gelir bebis
Sıkıntıdan artık makaraya bağlamış gibisniz looricim
Elbet gelecekler canım,benimkinin içerde 9 gün mühleti kaldı hadi bakalım sefasını sürsünayyy sorma oyle oldu valla o kadar sikildikki
zulummm ben kocisle bile yakinlastim yok anacim oglan sevdi gelmicek
Elbet gelecekler canım,benimkinin içerde 9 gün mühleti kaldı hadi bakalım sefasını sürsün
kız bende ama yok gelmiyor bu minikler
Benim de bir kez o anlamda deneyimim oldu(hamilelikte hiç n-bırakmadık :)ama sıklaştırmak mı lazım nekız bende ama yok gelmiyor bu minikler
kizz zulu bisey soylicem ben meyveli cay ictim kirazli cilekli flndi ictikten sonra basladi bu bel agrim
daha dün zulluya takılıyodm bizim sıramz ne zaman diye, hiç belli olmaz valla bu gece bile gideblrsin lori :) ama ben 2 gündür hissetmştim.. özellikle vajinamın alt kısımı sanki şişmiş hissi veriodu bana otururken.. 2 gün snra suyum geldi işte..sezeycim hakkinda hayirlisi olsun insallah sag salim bebegini kucagina alirsinn hersey guzel olur sende dua et bizlerde doguralim artik
Benim de bir kez o anlamda deneyimim oldu(hamilelikte hiç n-bırakmadık :)ama sıklaştırmak mı lazım ne
kız bende mı icsem
güle güle kullanın,çok şirin olmuş,chicco setini görünce aklıma geldi,ben de kızıma almıştım o setten,pişik kremini kullanamadık,yağlı değil,yayılmıyor,bembeyaz kalıyor emilmiyor ve poposu kızarmaya başladı,hemen değiştirdik,size de başka bir marka almanızı tavsiye ederimÇok sağolun kızlar gayırlısıyla bi doğsunda cnm o leoparlı olan tulum vende çok severek aldım s
Ay aynı his bendede var bugün vajinamda sürekli bir badkı gibi şişmiş gibi bi his varama daha zayıf benim kızım((daha dün zulluya takılıyodm bizim sıramz ne zaman diye, hiç belli olmaz valla bu gece bile gideblrsin lori :) ama ben 2 gündür hissetmştim.. özellikle vajinamın alt kısımı sanki şişmiş hissi veriodu bana otururken.. 2 gün snra suyum geldi işte..
güle güle kullanın,çok şirin olmuş,chicco setini görünce aklıma geldi,ben de kızıma almıştım o setten,pişik kremini kullanamadık,yağlı değil,yayılmıyor,bembeyaz kalıyor emilmiyor ve poposu kızarmaya başladı,hemen değiştirdik,size de başka bir marka almanızı tavsiye ederim
looriiimmmm canim kis nasilsin
eşim bence bu oğlanın senin göbüşünde keyfi çok iyi çıkmayacak diyor
hareket ettikçe de bak oynuyor zıplıyor diyor
animasyon filmi için iyi bir fikir diyor :121::121::121: