• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bu arada bugun trt1 deki programda Dr sola yatmakla ilgili söyle dedi.
Biz son trimesterde ilk yatış anında annenin sola yatmasını istiyoruz dedi. Daha sonra sagına donmuş sorun degil. Ama ilk yatağa yattığında soluna yatmadı onemli dedi. Açıklamasını da yaptı ama tam hatırlamıyorum. Sanırım ilk yattığımızda kalp atışımız yada tansiyon vs gibi birşeylerle ilgiliydi. Yani uyurken falan hep illa solda yatılı kalmamız gerekmiyormuş.

ben zaten hiç sağıma yatamıyorum hep soluma yatıyorum benim oğlan sağa döndüğümde uyandırıyor beni ayağınımı gerdiriyor elinimi gerdiriyor bilemiyorum öyle bir gerdiriyor ki sıkıysa yat sağına :9::9::9:

ben zaten hiç sağıma yatamıyorum hep soluma yatıyorum benim oğlan sağa döndüğümde uyandırıyor beni ayağınımı gerdiriyor elinimi gerdiriyor bilemiyorum öyle bir gerdiriyor ki sıkıysa yat sağına :9::9::9:

Benimkisi icin hic farketmiyor :) bende sagımda genelde rahat ediyirum ama hamilrlikte dikkat ediyorum soluma yatmaya.

Âmin yetişemiyorum artık habire
Doğuruyor arkadaşlar:1:darısı
Başımıza :16:bende gidem
Yatam çok yoruldum bu gece
Doğurmassam iyi:ssz::1:

Bende bu gece yoruldum. Oğlum deminden beri kıpır kıpırdi. Simdi yavaş yavaş duruldu. Çıkacak herhalde dedim biraz once.

Bende uyuyayım bari. Yarın temizlik var bende o zaman da yorulurum gene kadınla ister istemez.

Benimkisi icin hic farketmiyor :) bende sagımda genelde rahat ediyirum ama hamilrlikte dikkat ediyorum soluma yatmaya.

ne güzel devamlı sol istediği zaman kötü oluyor yatması açısından kalktığım zaman sol tarafım uğuşuyor resmen benim oğlan galiba rahatına pek düşkün olacak
:9:

gene gece gene uyku harammm...........uykusuz hergece şarkısı hepimize gelsin ekim anneleri :52::52::52::52:

Kızlar midemde inanılmaz bir ekşine var , affedersiniz ağzıma ekşi su gelio resmen :( bel ağrımda her gece olduğu gb yine hissedilir derecede :( doğum belirtisi olabilir mi ne dersiniz ?

Kızlar midemde inanılmaz bir ekşine var , affedersiniz ağzıma ekşi su gelio resmen :( bel ağrımda her gece olduğu gb yine hissedilir derecede :( doğum belirtisi olabilir mi ne dersiniz ?

bugün o mide ekşimesi bendede var canm doğum belirtisimi bir fikrim yokk

kızlar bugün o kadar çok ev ile uğraştım ki, belimin ağrısından doğrulamıyorum bile..
artık herşeyim hazır sayılır. bu haftasonu süslerini de alacağım... bebişimi bekliyorum :16:

bugün o mide ekşimesi bendede var canm doğum belirtisimi bir fikrim yokk

kızlar mide ekşimesini ben hamileliğimin başından beri çekiyorum. öyle ki en iyi arkadaşım talcid ve gaviscon oldu...
süt içerseniz iyi gelebilir. doğumla ilgisi yok

Yedigin birsey dokunmus olabilirmi cnm acaba benimde 3 gundur yaniyodu bugun azaldi
kızlar bugün o kadar çok ev ile uğraştım ki, belimin ağrısından doğrulamıyorum bile..
artık herşeyim hazır sayılır. bu haftasonu süslerini de alacağım... bebişimi bekliyorum :16:
Cok ugrasma cnm yorgun dusersin oh al süslü süslü annesi

Yedigin birsey dokunmus olabilirmi cnm acaba benimde 3 gundur yaniyodu bugun azaldi

Cok ugrasma cnm yorgun dusersin oh al süslü süslü annesi

Benim kizi hickirik tuttu fena gece gece

ay çok heyecanlı beklemek ya :1:
benimkini de hıçkırık tutuyor.. bugün eşim de elini koydu karnıma. 15 dk dinledik hıçkırığını :1::1::nazar:

Evet cnm cok heycanli malesef birde stresli gun verirse hic gecmez heralde zaman hayirlisi insallah. Az oncede esim karnima koydu elini bebis bir yandan hickiriyor bir yandam ayak bacak kımıl kımıl :)

kızlar bebişlerrinize ne gbi hazırlıklar yaptınız biraz bilgilendirirseniz sevinirim.bebek şekerleri kapı süsleri hastane çantası bunları paylaşında bizde hazırlığı ona göre yapalım :16:

hoşgeldin gelincik.. biz daha halen hazırlık yapıyoruz :1:
önce hastane çıkışı, iç zıbın, yıkama materyalleri, beşik, nevresim vb gibi temel ihtiyaçları satın aldım. 34. haftada doğum çantasını hazırladım. çantada ne olması gerektiği bilgisi internette çok fazla var. son olarak bu haftasonu kapı süsü ve bebek şekeri almaya gideceğiz eşimle. benim hazırlığım bu şekilde..
özel olarak öğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı oluruz. genel olarak internette ne yazıyorsa ben o şekilde bilgi sahibi oldum :1::1:

Back