Evet canım normal dogumu bekliyorum.
Smraca da dogum yapanlar aracında hikaye topiginde gördüm. Listede var mı bilmiyorum canım.
Sağol CNm eklediminşallah seni de en
Yakın zamanda ekleriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım normal dogumu bekliyorum.
Smraca da dogum yapanlar aracında hikaye topiginde gördüm. Listede var mı bilmiyorum canım.
​inşallah kolayca atlatırsın canım allah yardımcımız olsun
Sağol CNm eklediminşallah seni de en
Yakın zamanda ekleriz
Bu arada bugun trt1 deki programda Dr sola yatmakla ilgili söyle dedi.
Biz son trimesterde ilk yatış anında annenin sola yatmasını istiyoruz dedi. Daha sonra sagına donmuş sorun degil. Ama ilk yatağa yattığında soluna yatmadı onemli dedi. Açıklamasını da yaptı ama tam hatırlamıyorum. Sanırım ilk yattığımızda kalp atışımız yada tansiyon vs gibi birşeylerle ilgiliydi. Yani uyurken falan hep illa solda yatılı kalmamız gerekmiyormuş.
Insallah canım. Hayırlı vakitte olsun insallah.
Bu arada liste iyice kabardı :)
ben zaten hiç sağıma yatamıyorum hep soluma yatıyorum benim oğlan sağa döndüğümde uyandırıyor beni ayağınımı gerdiriyor elinimi gerdiriyor bilemiyorum öyle bir gerdiriyor ki sıkıysa yat sağına
Âmin yetişemiyorum artık habire
Doğuruyor arkadaşlardarısı
Başımıza bende gidem
Yatam çok yoruldum bu gece
Doğurmassam iyi
Benimkisi icin hic farketmiyor :) bende sagımda genelde rahat ediyirum ama hamilrlikte dikkat ediyorum soluma yatmaya.
Kızlar midemde inanılmaz bir ekşine var , affedersiniz ağzıma ekşi su gelio resmen bel ağrımda her gece olduğu gb yine hissedilir derecede doğum belirtisi olabilir mi ne dersiniz ?
Kızlar midemde inanılmaz bir ekşine var , affedersiniz ağzıma ekşi su gelio resmen bel ağrımda her gece olduğu gb yine hissedilir derecede doğum belirtisi olabilir mi ne dersiniz ?
bugün o mide ekşimesi bendede var canm doğum belirtisimi bir fikrim yokk
Yedigin birsey dokunmus olabilirmi cnm acaba benimde 3 gundur yaniyodu bugun azaldiKızlar midemde inanılmaz bir ekşine var , affedersiniz ağzıma ekşi su gelio resmen bel ağrımda her gece olduğu gb yine hissedilir derecede doğum belirtisi olabilir mi ne dersiniz ?
Cok ugrasma cnm yorgun dusersin oh al süslü süslü annesikızlar bugün o kadar çok ev ile uğraştım ki, belimin ağrısından doğrulamıyorum bile..
artık herşeyim hazır sayılır. bu haftasonu süslerini de alacağım... bebişimi bekliyorum
Yedigin birsey dokunmus olabilirmi cnm acaba benimde 3 gundur yaniyodu bugun azaldi
Cok ugrasma cnm yorgun dusersin oh al süslü süslü annesi
Benim kizi hickirik tuttu fena gece gece
kızlar bebişlerrinize ne gbi hazırlıklar yaptınız biraz bilgilendirirseniz sevinirim.bebek şekerleri kapı süsleri hastane çantası bunları paylaşında bizde hazırlığı ona göre yapalım
Sanırım uyuycam :)) iyi geceler hatta iyi sabahlar