• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaslar gece bel ve karin agrisi cektim sabaha karsi 5.30 gibi uyumusum biraz 7.30 gibi suyumun gelmesiyle uyandim suan hastanedeyiz 4 santim acikligim var dualarinizi bekliyorum insaallah fazla zorlamaz

allhım yardımcn olsn canım bır nefeste kurtulur kavusursn bebişine az kalmıs sende bol bol oku faydası olur canım

Buradada yağmurlar durmuyo..esim uzun kolluya gecti ben dıs dünyayla bağlantımı kestim dışardan pek haberim yok...;)benim bebiste beni ısıtıyor heralde:)iyi yaparsın cnm en önemli zamanlar hastalanmamak lazım yak sıcak sıcak otur...

son son hastalnmayalım canm kıs versıyonuna gectk canım bızde

sen beni çok heveslendirdin şimdi:21::21::21::21::21:
çocukluğumdan beri göremedim o keyfi apartmanlarda yasak malum
bir geçen sene kaynanamlar yaktı ozaman gördümm:46::46::46::46:
en çokta yanarken çıt çıtdie ses çıkarıyoryaaa ona bayılıyorumm

evet canım soba sıcagı farklı oluyo ama bazende yakmak zor gelıyo

kızlar takvımım bıttı ama gelen gıden yok bebiş gelmedı daha oooooof burda hep saydım gunlerı bıttı ama bebiş tembel cıktı

Gozun aydin...yeni bir donem basliyor! Ben de 36+3'um bugun :) ben erken ayrilmistim izne isyeri cok yorucu oldugu icin...sen ne guzel dayanmissin :) ogullarimiz sag salim gelsinler insallah

benim işim çok yorucu değil şükür masa başı o yüzden dayanabildim artık bekliyorum bakalım normal doğumu
sende beklicekmisin normali yoksa sezeryan tarihin filan belli mi

günaydın kızlar ;
bende dün uyuyamadım hiç bir sağa dön bir sola.karnım iyice ağırlık yapıyo artık.dönerken ağrıyo..1 hafta kaldı dayan bebişim diyorum..

benim işim çok yorucu değil şükür masa başı o yüzden dayanabildim artık bekliyorum bakalım normal doğumu
sende beklicekmisin normali yoksa sezeryan tarihin filan belli mi

Ben sezaryen olacagim kismetse 21 ekimde. Tabi bayram tatilinde gelmek isterse oglan sasmam, ikimizin de 38+ gunleri olacak bayram...hayirlisi...normal dogum daha iyi elbette, ne zamam hayirlisiysa o zaman gelsin bebisin...

kizlar selam

ara ara karnim yamuluyor sisiyor ve nefesim kesiliyor, ter basiyor. Bunlar rahmin alistirma sancilari mi? Braxton Hicks mi?

Ben sezaryen olacagim kismetse 21 ekimde. Tabi bayram tatilinde gelmek isterse oglan sasmam, ikimizin de 38+ gunleri olacak bayram...hayirlisi...normal dogum daha iyi elbette, ne zamam hayirlisiysa o zaman gelsin bebisin...

amin canım herkes için hayırlısı olsun dediğin gibi bayramdada gelmek isteyebilir yada normal doğum için bazı şeyler ters gider sezeryan olurum onlar artık hep kısmet

günaydın herkese.....:3::3::3::3::3:iki gündür giremiyoruz var mı yeni pırtlatan kişiler...

gunaydınn kızlarr uzun zamandır yoktum 37. haftayı bugun bıtırdık gecen carsamba gıttık doktora kasıntılarıdan sebep cellestone ıgne yaptı Allahıma sukurler olsunkı gectı felaket grıbe yakalandım onuda atlattım bugun kontrolum var tekrardan sezeryan ıstiyorum ozellıkle bayramdan once cunku bakacak kımsemyok herkes kendı derdınde annem yenı ıse basladı kardesım yenı evlendı esı cıns bıraz en azında dıyorum bayramda yanımda olur sezeryan ıcın gun alıcam rabbım herkese hayırlısın nasıp etsın

hatunalr günaydın.nasılsınız? doğuranları gördükçe ben ne zaman doğuracam diye bakıyorum.bekliyorum.hayırlısı inşallah.doğuran arkadaşların gözleri aydın diyorum.ptsi den itibaren ben de evdeyim.

kızlar biz de görelim gelininizi bize de gösterin.bizi de arkadaşlık listenize ekleyin:29:

eklemiş canım zizag seni...

ilahi serap kız bak veli konumundasınız bu konuşmalarınız sayesinde çocuklarınıza nikah akti yapıyorsunuz biyerden duymuştum..

valla bilmem kuzu ama nikah akti bu kadar basit olmaz herhalde...olursa şayet benim oğlanın bir sürü eşi olur..çok eşli bir oğluşum mu olacak benim şimdi...:53::53::52::52:

kızlar bu gece sancım tuttu gece yarısı 3 4 dk tuttu ama çok kotuydum allahım uzandamadım kalktım ayagı gezdım yataga uzandıgımda başlıyordu ben ne yapcam dedım eger bu geceye kadar bende nete gırmezsem bılınkı bende doguma gırıyorum bugun 1 de dr gıtcem

günaydınlar,hayırlı cumalar.hasta olduğum için buraya bakamadım bir türlü.gördüğüm kadarıla panikli hala beklemede.sezin doğuracaktı sanırım haberini aldınız mı? bir de tavukluyu merak ettim,o da doğum yaptı mı?

kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..:16:
tavukluuu ben de şimdi seni sordum.10 sayfa geriye gittim anaaa doğurmuşsun çok şükür.:52: Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı biz bekleyenlerin başına:31:

Back