• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım eşim zeynep istiyor. ben defne yada öykü diyorum. kv dede belinay diyo. bu isimler arasında kararsız kaldık ıyıce kafamız karıstı yani :)

İnş canım hepimiz tek tek kavuscaz bebişlerimize :)

Bende isim dusunurken kiz olursa Belinay diyodum cok begeniyorum :16::16:

benimde o tarih hem benimde doğum günüm hediye gelcek annesine :16::16::16::16::16::16:

Tarihi cok beğendim ben ya:)esim farkettirdi yoksa 9 un da olayım diyodum salı gunu kontrolum var...seninde spinal heralde dımı cnm?10 unda 38+2 olacak canım senin?en guzel hediye sana dogum gunun kutlu olsun şimdiden...

Maasallah sana canım. :)

Canım hic stres yapma. Allah'ın izni ile yarın evladın kollarında olacak.
Heyecan dorukta tabii.
Helal olsun sende hakkını helal et.

svgcyln de var dogum yapanlar aracında canım. Dogum hikayelerinde var.

dünkü halimden eser yok sürekli yatasım geliyor bugün:9::9:

Kızlar bebiş aşağı indikçe nefes alma kolaylaşır diyolar son haftalarda. Ama benim halen nefes almakta zorlandığım zamanlar oluyo, sizin de aynı mı ? Bir günüm Bir günümü tutmuyo.. dün kontroldeydim hiç sıkıntım olmadıı, ondan önceki günde dolaplardı temizlikti derken yine hiç problem yaşamadım nefes konusunda. Ama bugün nefes alamıyomuş gibi habire derin nefes alasım geliyo. :26:

ben çıkayım artık gidip yemek yapim eşim gelir sonra da gelince hazır olsun

Kızlar bebiş aşağı indikçe nefes alma kolaylaşır diyolar son haftalarda. Ama benim halen nefes almakta zorlandığım zamanlar oluyo, sizin de aynı mı ? Bir günüm Bir günümü tutmuyo.. dün kontroldeydim hiç sıkıntım olmadıı, ondan önceki günde dolaplardı temizlikti derken yine hiç problem yaşamadım nefes konusunda. Ama bugün nefes alamıyomuş gibi habire derin nefes alasım geliyo. :26:

kontrol nasıl geçti canım bebiş nasıl boyu kilosu nst de birşey çıktı mı

mrb kızlar ;
bende haftaya cuma günü inşallah hayırlısıyla kavuşucam bebeğime..38.haftamda alıcak doktor ve spinal aneztezi olucak tabi son dakka korkup beni bayıltın demezsem.hepimizde heyecan dorukta.hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah..bol bol dua edelim..:54:

Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600

Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.

Dogun gunun kutlu olsun canım. Olsun baska gun olsun dogumgunu. Yoksa seninki güme gider :)

senınkı doğuma kadar 4u bulurmukı acaba dr bışey demedımı

kontrol nasıl geçti canım bebiş nasıl boyu kilosu nst de birşey çıktı mı
Kontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.
Usg de rahim ağzında açıklık çıkmadı, Nst de 80 90lara çıkan bikaç sancı çıktı, bunlar da normalmiş artık. Son 3 haftan kaldı ama gününü doldurcak diye bişey yok, her an gelebilir dedi. Gelişimi sağlıklı olduğundan direk doğuma alırmış. şükür :16:
Şuan için normal doğum konusunda bir sıkıntımız yok, önümüzdeki hafta da çatıya bakıcak net bilgi vericek doğum şekli hakkında.
Bu arada ilk defa bişi söledi :17: Artık birliktelik yok dedi :9: Şimdiye kadar fırsatı değerlendirseydim keşke ahh ahhhhh :9::9:

kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?

kız senınde az lakdı valla ben bıle oğluma isim bulamadım ama kız ısmı fazla benım kızım olsaydı ecemsu yada belen koycaktık cnm doğum yaparsanda bızlerı haberdar et

mrb kızlar ;
bende haftaya cuma günü inşallah hayırlısıyla kavuşucam bebeğime..38.haftamda alıcak doktor ve spinal aneztezi olucak tabi son dakka korkup beni bayıltın demezsem.hepimizde heyecan dorukta.hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah..bol bol dua edelim..:54:
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kavusun insallah :)
Allah hepimizi hayırlısıyla sağ salim kavuştursun inşallah :16:

alsınlar alsınlar canım benım kontrolde yarın bakalım ne dıycek haberdar ederım burdan valla bu haftada ıyı baktım bebişime bakalım ne olcak haa çok yemek yemedım ama bebiş için özel şeyler yedım bakalım yaa
inşallah almıştır canım yarın haberdar edersin bizi

Kontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.
Usg de rahim ağzında açıklık çıkmadı, Nst de 80 90lara çıkan bikaç sancı çıktı, bunlar da normalmiş artık. Son 3 haftan kaldı ama gününü doldurcak diye bişey yok, her an gelebilir dedi. Gelişimi sağlıklı olduğundan direk doğuma alırmış. şükür :16:
Şuan için normal doğum konusunda bir sıkıntımız yok, önümüzdeki hafta da çatıya bakıcak net bilgi vericek doğum şekli hakkında.
Bu arada ilk defa bişi söledi :17: Artık birliktelik yok dedi :9: Şimdiye kadar fırsatı değerlendirseydim keşke ahh ahhhhh :9::9:

:nazar::nazar:maşalla canım gelişimi güzel..
bize demedi doktor herhalde benim doktorum yasaklayanlardan değil kimi doktor yasaklamıyormuş doğuma katkısı olduğunu düşünerek..neyse siz de birz tatil yapın bu baya uzun süren bir tatil olacak ama 40ı çıkana kadar:1::1::1:

valla canım biz aylardır bırakrtık o işleri eşim korkuyo bebeğe zarar vereceğim die :17:

Back