• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Lina nasılsın CNm :3:
iyiyim canım sağol sadece biraz endişeliyim mantar var bende ve geçmek bilmiyor malesef acaba diyorum doğum sonrası beni sıkıntıya sokar mı iyişemem gecikir mi filan gibisinden sorular aldı başını gidiyor..sen de ne var ne yok
canım benim acı eşiğim yüksektir ama suan rahatsız edicek kadar yoğun aradım ama sezaryandaymış dönecek bakalım bekleyeceğim:18:

anladım canım uzan o seni arayan kadar belki geçer hayırlısı olsun da belki yalancı sancıdır gece benim öyle oldu belimden geliyordu ağrı kasıklarıma doğru 1 saat arayla filan başladı sonra geçti

Selam kizlar bugunde dogurmadim :31::31::31: Dun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:

Hoşgeldın cnm. Benım bebısın de hareketlerı eskıye göre hafıfledı ama bunlar cok normal endıse etmeyelım doktorda normal dedi yerleri daraldı yavrusların.

Selam kizlar bugunde dogurmadim :31::31::31: Dun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:
Hoşgeldin CNm eğer bebiş fazla hareket
Etmezse Dr git hem açılma çoğalmış mı
Öğrenirsin
hadi ya ozaman günü yaklaşanlar versin kendini adaçayına:9::9::9:
Önce Dr sorsunlar CNm ne olur ne olmaz

Geçecek inşallah tatlım az kaldı

İnşalLah CNm çünkü benim en dayanamadığım
Şeydir mide bulantısı:43:

Hoşgeldın cnm. Benım bebısın de hareketlerı eskıye göre hafıfledı ama bunlar cok normal endıse etmeyelım doktorda normal dedi yerleri daraldı yavrusların.

Hosbulduk canim evet oyle diyorum kendi kendime zaten endise edecek bi durum yok Allaha emanetler :27: gunumuz gelsede dogursak artik ya :37:

Geçecek inşallah tatlım az kaldı

bebek şekeri sormuşsun ya canım internete bebek şekeri malzemesi satın al filan yaz çıkıo siteler fiyatlar ne kadar uygundur bilmiyorum bizde kendimiz yaptık eminönünden alıp 60 şeker 80 tlye filan geldi parasından ziyade kendi emeğimiz oldu $2013-09-12_23-08-55_591.jpg böyle bişeydi

Hoşgeldin CNm eğer bebiş fazla hareket
Etmezse Dr git hem açılma çoğalmış mı
Öğrenirsin

Önce Dr sorsunlar CNm ne olur ne olmaz

İnşalLah CNm çünkü benim en dayanamadığım
Şeydir mide bulantısı:43:

Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicem :52: sali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece :8:

İnşallah bemim çatımda uygundur
Bende normal istiyorum inşallah
Bebişin en kısa zaman da sağlıklı
Bir şekilde gelir:16:

Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo;)

iyiyim canım sağol sadece biraz endişeliyim mantar var bende ve geçmek bilmiyor malesef acaba diyorum doğum sonrası beni sıkıntıya sokar mı iyişemem gecikir mi filan gibisinden sorular aldı başını gidiyor..sen de ne var ne yok

anladım canım uzan o seni arayan kadar belki geçer hayırlısı olsun da belki yalancı sancıdır gece benim öyle oldu belimden geliyordu ağrı kasıklarıma doğru 1 saat arayla filan başladı sonra geçti

Bendede mantar var CNm Dr ilaç yazdı
Ili üç günde fayda ediyor kafana takma
Geçer ilaç kullanıyor musun cnm

Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo;)

Dogum gunun kutlu olsun canim nice yaslara bebisinle birlikteee:71::71::71::71::71::71:

teşekkür ederim canım bide leylekli olanımız var iki çeşit yaptık ama onun fotosunu çekmemişim
mevlütte vericem ben bunları

Cok guzel yapmissiniz begendimm :34: bende insallah tr ye geldigimde annemlerde mevlut yapicaz kurban fln kesicez o zaman almayi dusunuyorum :6:

Doğum Günün kutlu olsun tatlım :16::16::38:
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi:1:
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicem :52: sali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece :8:[/
Inşallah seni çok bekletmez paşa:1:

Doğum Günün kutlu olsun tatlım :16::16::38:
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi:1:
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicem :52: sali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece :8:[/
Inşallah seni çok bekletmez paşa:1:

insallah zulumm yaa deli olucam yoksa :52::52: bugun esimde evde kek fln yapiyorum napiyim yoksa olucem sikintidan :4:

slm kızlar anca girebildim banyo yaptım kuaföre gittim fön çektirdim kaşlarımı aldırdım :16::16::16::16:
her an doğurabiliriz bakımlı olalım dimi ama:21::21::21::21:
siz neler yaptınızzz

Merhabalar herkese...
Uzun zamandir girmemistim siteye bugun girebildim. Ins herkes saglikli ve mutludur. Doguma 5 gunum kaldi. Yaklasik 2 haftadir ufak ufak sancilarim var ama yalanci sanci sanirim. En son dun kontrolum vardi. Ben oncelikle normal istiyorum. Drm catimin uygun oldugunu soyledi eger son gune kadar gelmezse suni sanci veririz baslatiriz dogumu dedi. Bi terslik olursada sezeryana aliriz dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Benm kizce birazda kilolu bakalim napcaz. Ins onlarda bizde saglikli bi sekilde atlatiriz bu yolculugu.
Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600
Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.

Dogun gunun kutlu olsun canım. Olsun baska gun olsun dogumgunu. Yoksa seninki güme gider :)

Back