• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı buymuş.
Bende 7/24 evde oldugumdan sıkılıyorum ya cnm :(
Biraz bahsetmiştim burası küçük yer, ilçe bile 3 - 4 km uzakta. sadece ya nete girebiliyorum ya da tv izleyebiliyorum.
Biraz çıkıp dolaşma şansım olsa en azından vakit geçicek ama yok :(
Hayırlısıyla gelsin bebişler, onlar gelince sıkılmaya vakit olmıcak :)

Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun çabucak kurtul inşallah.. Bebişine sağlıcakla kavuş.. :)

Anladım canım. Evde kek börek yap sende :)
Hatta dogum kurabiyesi falan yapmaya çalış :))
Daha 3 haftan varmis diye düşün belki daha rahat olursun o zaman.

arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..

canım allah yardımcın olsun sağ salim kurtulun inşallah bebeğin de sen de dualarımız seninle

hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca

hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini darısı başımıza inşallah :9::9::9:

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda bebişin kac kg sezeryan a karar vermen kilosuna mi bagli

dualarımız seninle canım Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin :nazar::emir_bebek::nazar:

:2:
canım kilo konusuna fazla takılma, doğana kadar %100 netleşmiyo genellikle. Benimde 36. haftada 2.540 gr.dı. doktor 100 gr kadar eksiği olduğunu ama önemsenmicek bişey oldugunu ve doğumun daha kolay olacağını söyledi. dün yine kontrol vardı, 1 haftada 130 gr almıs ve 2.670 gr olmus. kilo alımı gayet iyi devam edio her an gelebilir tetikte ol dedi :) Sen neden sezeryan olmak istiyosun?

Banasa kilo alımına normal dedi 2500 olan bütn bebeklet normal kabul edilir dedi ben korkuyorum normal doğumdan:((( epidural sezeryan istiyorum :((( haftaya yine kont var benimde kafasını ölçemedi inmiş aşağıya banada heran olabilir dedi

kızlarrrr Anne Elimi Tutsana yı izleyin evdeyseniz mutlaka izleyin 9 ay 10 gün boyunca yaşanan sıkıntıları konuşacaklar tam bizlikkkk:9::9::9:

Anladım canım. Evde kek börek yap sende :)
Hatta dogum kurabiyesi falan yapmaya çalış :))
Daha 3 haftan varmis diye düşün belki daha rahat olursun o zaman.
aynen bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum ama artık o kadar bunaldım ki evin içinde anlatamam :(
ara sıra kek felan yapıyorum, akşama doğru yemek işi oluyo zaten ama evin içini bi görsen. kvgilin telaşesi işi hiç ama hiç bitmiyo. şimdi alt kat onarılıyo, gelen giden çalışan herkes ayrı bişi yapıyo. bu kargaşada kafamı uzatsam çay kahve istiyolar. bi kv var bana dokunmayan, o yüzden odada hapisim bugün :(

:2:

Banasa kilo alımına normal dedi 2500 olan bütn bebeklet normal kabul edilir dedi ben korkuyorum normal doğumdan:((( epidural sezeryan istiyorum :((( haftaya yine kont var benimde kafasını ölçemedi inmiş aşağıya banada heran olabilir dedi
anladım canım, o zaman hakkında hayırlısı olsun :) nasıl rahat hissediyosan onu yapman en güzeli zaten..

Merhaba kızlar. Bende gecmise baktım. Biraz uğratayım dedim.
Is yapmaya çalışıyorum bende. Halılarımı verdim cts gelirler herhalde. Temizlikci alsam yarın iyi olur aslında. Onu düşünüyorum. Çekmece vs birşeyler toparlıyorum gene.

Canım normal oldu galiba. Allah analı babalı büyütsün insallsh.

Benimde 3600 oldu. Bizde haftaya bakacağız artık suni sancı mı verecek ne yapacak Dr diye. Sancı bekliyiruz.

Bence korkma canım. Benimkinin de kafası büyük dedi dr ama sonuçta Allah öyle bir yaratmış ki, herseyi öyle bir planlamış ki kafasının ortası yumuşak, kafa yumurta gibi sekle giriyor rahimden çıkabilmesi icin.
Bebeklerin tepesi o yüzden yumuşatır. 6 ay 1 sene icinde sertlesiyir sonra.

Canım daha vaktin var. Bak 40 haftasını doldurmuş olup hala bekleyenler var. Bende 39 dayım bekliyorum.
Yapacak birsey yok. Günlerini guzel geçirmeye çalış. Gezmeye çık. Alışveriş yap.
Belki daha 3 hafta bekleyeceksin. Hic belli olmuyor. Belki de hemen gelecek.

canım belkii temzililçinin peşnde gezmekten doğuruverirsin belli olmaz:34::34::34:

maaşallah kılo almaya devam edıyo ayy allahım yaa
Evet canım alsın yaa sağlıklı olsun da ben normal yada sezeryan takmiyorum kafama sadece belirsizlik sıkıntı oluyo o da haftaya belli olacak inşallah sende durumlar nasil canim kontrol günün ne zaman? Bebişin in kg boy filan durumu
yok canım doğurmadı annesi geldi ya onunladır
Anladım tatlım

inş... canım sağol ıyı dılıklerın için öpüyorum seni:16:

canıııımmm çok sevindim yaaa gözün aydın sonunda elifine kavuluyorsun ne güzel. sağ sağlim kucağına al doya doya kokla bebeğini.
Rabbim hep birarada olmanızı nasip etsin, bizler içinde dua et

Slm kızlar TRT 1 izleyin anne elimi tutsana var...bebisimide kısmetse 10.10.2013 de dogum yapmaya karar verdim tarihi beğendim :)))erken gelmezse:)

Evet canım alsın yaa sağlıklı olsun da ben normal yada sezeryan takmiyorum kafama sadece belirsizlik sıkıntı oluyo o da haftaya belli olacak inşallah sende durumlar nasil canim kontrol günün ne zaman? Bebişin in kg boy filan durumu

Anladım tatlım

alsınlar alsınlar canım benım kontrolde yarın bakalım ne dıycek haberdar ederım burdan valla bu haftada ıyı baktım bebişime bakalım ne olcak haa çok yemek yemedım ama bebiş için özel şeyler yedım bakalım yaa

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda bebişin kac kg sezeryan a karar vermen kilosuna mi bagli

saolasın cnm kilodan dolayı, 4 kilo çıktı salı günü, giderek artacak dedi, riske atmayalım, en geç cuma alalım dedi, hayırlısı bakalım..

1 saattir midem çok fena bulanıyor ve sanki adet olacakmışım gibi ağrım var özellikle belim kopuyo ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi lavoboya gitme isteği var evde yalnızım korkuyorum doktorumu arasam mı acaba yarın kontrolüm var ne dersiniz kızlar:26:

Kızlar bebek şekerlerını evde kendım yapmak ıstıyorum ama malzemeleri nerden alıcam ben İstanbulda degılım burdadaöyle satan bır yer yok hesaplı yapılmış halde satıyorlar nette alabılecegım malzeme satan bır yer varmı acaba hesaplı ?

Back