• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Maşallah bebişine cnm:nazar::emir_bebek:
Bence çatın musayitse normali dene sonuçta
Usg de denen kilolar doğru çıkmıyor hem 7 kilo
Normal yolla bebiş dünyaya getiren. Var:1::1:
Daha çatı muayenesi de yapmadı canim haftaya yapicak galiba bebegin kilosuna ve catina bakariz ona göre karar veririz dedi bebeğimin başı da büyükmus önce normal istiyodum ama böyle olunca biraz tirstim açıkçası kuzum doğru diyosun kilolu olunca normal olmayacak diye bişey yok ama nebileyim korku sardi beni galiba :18:

İçim rahatladı Sağolun ilkkez böyle
Bir ağrı oldu Hagi bakalım senin çok
Az kalmış :1:

şu an bile karnım halen adet olucakmışım giib ağrıyor gecen haftada konuşmuştuk hatırlarsan ama nstde sancı bile çıkmıyor beklemek çok sıkıcıymış son günler :)yarın kontrolüm var doktorum kesin bişey deer diye ümit ediorum artık kendi gelmezse sezeryan günü vericek sanırım bebişimizde iri çünkü biraz teyzesi:)bakalım hayırlısyla inşş artık doğsunlar:)

Daha çatı muayenesi de yapmadı canim haftaya yapicak galiba bebegin kilosuna ve catina bakariz ona göre karar veririz dedi bebeğimin başı da büyükmus önce normal istiyodum ama böyle olunca biraz tirstim açıkçası kuzum doğru diyosun kilolu olunca normal olmayacak diye bişey yok ama nebileyim korku sardi beni galiba :18:

Korkma tatlım Allah büyük
Benim bebiş 4 kilo olsa
Bile normal düşünüyorum
Ama o da imkansız ama senin
İçin rahat edecekse sezaryen ol
CNm sonuçta doğumda rahat olmak lazım:34:

şu an bile karnım halen adet olucakmışım giib ağrıyor gecen haftada konuşmuştuk hatırlarsan ama nstde sancı bile çıkmıyor beklemek çok sıkıcıymış son günler :)yarın kontrolüm var doktorum kesin bişey deer diye ümit ediorum artık kendi gelmezse sezeryan günü vericek sanırım bebişimizde iri çünkü biraz teyzesi:)bakalım hayırlısyla inşş artık doğsunlar:)

Hadi bakalım sancılar tavan yapar inşallah:1:
Çok sıkıcı gercekten hele nst de sancı çıkmayınca
Kesin doğmaz diyom ben:1:iyice sabırsız bişi oldum brn:1:

Günaydın kızlarrr..
Yine tatsız tuzsuz huzursuz bigün yaa :5: Artık aynı pozisyonda yatsamda yatmasamda heryerim ağrıyo, wc ve mide yanması yetmez gibi bi de bu ağrı çıktı :25: Habire nişan geldimi diye kontrol ediyorum, bugün 36+6 olduk. yarın 38. haftamıza giricez inşallah. Artık hayırlısıyla gelsin istiyorum. Yalancı ağrılar sancılar gerçeğe dönüşmeyince insanın morali bozuluyo :43: Yine de halimize şükürler olsun ne yapalım..
Sizler napıyosunuz, durumlar nasıl ?
Şu doğum listesine bakim bi kimler eklenmiş.

Günaydın kızlar yine uykusuz bir geceden çıktık :31: bacak ve kasik ve bel ağrıları başladı bende dün kontrolümüz vardı bebişim 3500gr 50cm olmuş haftaya karar vericez doğum şekline dr 4 ve üzeri olursa sezeryan olucak galiba sizce napmaliyim ?

Masallah bebisine tatlim. Bakarsin gunu gunune gelmez tam 4 kilo olmaz sende normal doguma girersin. 4 olursada doktorunla detayli konusup bir karar verirsin benim catim biraz dar cikti bakicaz artik kiloya gore

hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca
ALLAH bagislasin cnm gozun aydin guzel dileklerin icin de amin insallah stres olduk saglicakla kavusalim

Masallah bebisine tatlim. Bakarsin gunu gunune gelmez tam 4 kilo olmaz sende normal doguma girersin. 4 olursada doktorunla detayli konusup bir karar verirsin benim catim biraz dar cikti bakicaz artik kiloya gore
Sağol canim bakalım artik hayırlısı senin bebiş kaç kilo

Benimde bugün kont varfı ama 300 gr almış sadece kızım 2500 olmuş dr normal diyor ama bana çok az feliyor şağıyada inmiş kafadını tam ölçemedi 29 ekim sezeryan tarihini verdi haftaya netleşecek tarihimiz sezeryanı ben istedim :43:

Benimde bugün kont varfı ama 300 gr almış sadece kızım 2500 olmuş dr normal diyor ama bana çok az feliyor şağıyada inmiş kafadını tam ölçemedi 29 ekim sezeryan tarihini verdi haftaya netleşecek tarihimiz sezeryanı ben istedim :43:
canım kilo konusuna fazla takılma, doğana kadar %100 netleşmiyo genellikle. Benimde 36. haftada 2.540 gr.dı. doktor 100 gr kadar eksiği olduğunu ama önemsenmicek bişey oldugunu ve doğumun daha kolay olacağını söyledi. dün yine kontrol vardı, 1 haftada 130 gr almıs ve 2.670 gr olmus. kilo alımı gayet iyi devam edio her an gelebilir tetikte ol dedi :) Sen neden sezeryan olmak istiyosun?

Son düzenleme:

Neden sezeryan istedin cnm bir problemmi vardi ? Bebis 300 gr almis bu gayet guzel normal olursa dogumun kolay gecer muhtmelen hakkindan hayirlisi

Back