• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
saol canım çok açıklayıcı oldu iyiki seninle aynı haftadayım rahatladım biraz yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek hayırlısıyla bayramı doğurmadan rahat atlatırım inşallah evde yalnızım çünkü

ay canım öyle bir zamanda rahmimize düşmüş ki bebekler... hepimizin derdi şu bayram! Allah yardımcımız olsun. :16:

[MENTION][/MENTION]
Slm kizlar gece itibari ile 39+0 olduk ben grip oldum ihlamurun bi zarari olurmu icsem ? Limonlu cay ictim ama erkenden atlatmak istiyorum malum her an dogabilir.onerilerinizi bekliyorum

geçmiş olsun canım. doktorum bana herşeyi yasakladı sadece çooook açık çay ile ıhlamura izin verdi hamileliğimde.
o yüzden ıhlamur iç, iyi gelir.

canım seninle hemen hemen aynıyız. sanırım 2-3 gün var aramızda.
benim de seryan olacağı kesin ama henüz gün vermedi. senin günün belli mi? kilosu ne durumda, cinsiyeti nedir?

canım 10 ekim de doğum tarihim erkek cinsiyeti kilosu 2800 dü 12 gün önce 3200 doğar dedi doktor sende gününü al bence

evet oluyo ama sanci boyle bisey mi sizliyo resmen karnimin ici :31:

adet olduğunda hiç kasıklarına kramp girdi mi? onun gibi birşeymiş doğum sancısı. belden geliyoruş, kasıklara kramp giriyormuş. karnın tamamı taş kesiliyormuş ve karnın her yerinde sancı hissediliyormuş.. :53:

[MENTION][/MENTION]

geçmiş olsun canım. doktorum bana herşeyi yasakladı sadece çooook açık çay ile ıhlamura izin verdi hamileliğimde.
o yüzden ıhlamur iç, iyi gelir.

Sagol cnm iciyim ozaman elma kabugu falan da koydm icine ins bi zarari olmaz.tamda dogum uzeri :( İns cabucak iyilesirim :)

ateş basıyo durmadan benıı
kız beni iki gündür ateş basmıyor:1:
iyi geceler kizlar bugun gun boyu suren bel agrilarim vardi simdi ise sancilar nasil bisey derseniz boyle karnimin ici sizliyo gibi :37::37:
doguruyon mu yoksa:53:
canım hemen olumsuz düşünmeyin. benm karnımdan hep çıt çıt ses geliyor. bak bu linki okumanızda fayda var: http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-349180.html

olur canım zaten eni benim doktora götürelim benim doktorum süper :) bizi aynı güne denk getirir :9::9:

iyi gecelerrr. karnın taş gibi oluyo mu?
kız iyi olur hatta normal olursa ikimizi aynı anda dogurtsun
Slm kizlar gece itibari ile 39+0 olduk ben grip oldum ihlamurun bi zarari olurmu icsem ? Limonlu cay ictim ama erkenden atlatmak istiyorum malum her an dogabilir.onerilerinizi bekliyorum
Cnm bende sifayi kaptım ihlamur kuşburnu limon
ictim çok iyi geldi ama az ictim çünkü sonuçta hamileyiz
zuluuuuu sancim varrr ama yalanci sanirsam bende anlamadim gitti :26::26:
iki saat içinde artarsa gecmesse siklasiyorsa anlarsın
Cnm haydi inşallah bu gece doguruyon tatlım:1:

fıstığım korkma ben günlük 2 kupa ıhlamur içiyorum dinç tutuyor die iç sende

adet olduğunda hiç kasıklarına kramp girdi mi? onun gibi birşeymiş doğum sancısı. belden geliyoruş, kasıklara kramp giriyormuş. karnın tamamı taş kesiliyormuş ve karnın her yerinde sancı hissediliyormuş.. :53:

adet oldugumda kramp fln girmiyodu belden olan biseyde yok sadece karnimin alt bolgesi oluyo fena bi sizlama seklinde sanirim yalanci kasilma dedikleri bu olsa gerek bu yalanciysa :18:

canım 10 ekim de doğum tarihim erkek cinsiyeti kilosu 2800 dü 12 gün önce 3200 doğar dedi doktor sende gününü al bence
:nazar::nazar:

benimki bayramdan önceyi erken buluyor... son kontrole gidişimde ben paralayayım bakiim benim doktoru :9::9: benim yavrucak 3.400'dü cumartesi günü.şuan 3500'ü geçmiştir.
inatla tarih alamıyorum, bebiş gelmeye hazır olduğunda sinyal verseymiş. böylesi daha iyi tabi de hem gerginlik yaratıyor hem de önümüz bayram...

kız beni iki gündür ateş basmıyor:1:

doguruyon mu yoksa:53:

kız iyi olur hatta normal olursa ikimizi aynı anda dogurtsun

Cnm bende sifayi kaptım ihlamur kuşburnu limon
ictim çok iyi geldi ama az ictim çünkü sonuçta hamileyiz

iki saat içinde artarsa gecmesse siklasiyorsa anlarsın
Cnm haydi inşallah bu gece doguruyon tatlım:1:

hadi bakalim zulummm dogurucammi bugece :52::52:

benimki bayramdan önceyi erken buluyor... son kontrole gidişimde ben paralayayım bakiim benim doktoru :9::9: benim yavrucak 3.400'dü cumartesi günü.şuan 3500'ü geçmiştir.
inatla tarih alamıyorum, bebiş gelmeye hazır olduğunda sinyal verseymiş. böylesi daha iyi tabi de hem gerginlik yaratıyor hem de önümüz bayram...

:nazar::nazar::nazar: bebeğinin kilosu iyi maaşallah ben istedim bayramdan önce olsun die çünkü bakmaya ancak bayrama gelebilecek annemler vs bide suyum azalmış benim 10 gün anca dayanır dedi doktor

işte tam da bu ağrı bende 3 gündür var :2::2:

demekki yalanci kasilma buymus bunuda ogrenmis olduk bu veletler daha neler ogreticekler bizlere bilemiyorum:6::6:

Ben cikiyorum kizlar esim daha fazla kopurmeden :27::27: Iyi geceler :16::16:

kız senın bebekte tosuncuk desene

:nazar::nazar::nazar: bebeğinin kilosu iyi maaşallah ben istedim bayramdan önce olsun die çünkü bakmaya ancak bayrama gelebilecek annemler vs bide suyum azalmış benim 10 gün anca dayanır dedi doktor

hımmm, aslında biraz da suyu azaldığından tarih vermiş sanırım.
hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. cumartesi günü ben de üsteleyeceğim bakalım tarih konusunda :9:

Back