• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya ben bile en ufak bir ağrıda aha doğuracam diom sezeryan olacağım ve senden geri olduğum halde zuluuu seni düşünemiyorumm vallaa kolay gelsin:18::18::18::18::18:
kız gelmiyor bizim kız
o kadar sancı çektim
yok bari accik nst de
sancı çıksaydı o da yok:1::1::1:

aynı panik bende de vardı.. sonra baktım ki öyle kolay doğurulmuyo, geçti paniğim :9:
şimdi kasıklarım ağrıyo gene doğuracağım diye düşünmüyorum.. normalde hastaneyi ayağa kaldırmıştım :9::9:

her gece doğurcam die uyuyorum gece başlıyo sancı bendee bide oğlan güm gümm...... :1: :52::52::52:

kızlar nst ye hangi hafta giriliyor birde çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar yarın kontrolüm varda doktorum hiçbişey söylemedi geçen hafta, birde iki gündür ara ara bel ağrılarım oluyr kasıklrıma da vuruyor biraz bunlar doğum ağrısı olabilir mi

canım biz seninle aynıyzı. anormal bir durum yok. bir keresinde kasılmayla acil gittiğim için ntsye aldılar. sanırım 33. haftaydı. ama asıl nst kontrolü bu hafta başladı. şimdiden sonra her hafta kontrol edilecekmiş. muhtemelen ilk kontrolünde seni de nstye alacaklar. endişelenmene gerek yok. zaten ikidir çekilen ntsde benim sancım sıfır çıkıyor :49:

bahsettiğin sancı doğum sancısına benziyor, doktorum da bana belden gelen ve kasıklara inen sancılar olacak demişti. ama yalancı sancılar da bu şekilde oluyor. ayırt etmenin en iyi yolu; düzenli aralıklarla gelip gelmediği, sıklaşıyor olması, pozisyon değiştirdiğinde ağrının azalmaması bir de duş aldıkta sonra ağrının artması... eğer bunlar yoksa panik yapma yalancı sancıdır onlar.

Son düzenleme:
sagol yorumun icin canim hic anlamiyorum :)
bisiy değil tatlım bende pek anlamiyorum
ama bana oyle geldi
benim bu suyum azaldı diye habire su içiom ama wc de yatacam o olacak yani kızlar ya bide ben ishal oldum oda doğum belirtisiymiş ama bugün muz yedim beyaz leblebi yedim onların kabız yapması gerekken ishal oldum ....bu arada ben bu hafta 1 kilo verdim bünyem şaştı gitti tam 1 haftam var doğuma geçmek bilmedi şu son günler yağmur soğuk dışarıda çıkamıyorummm püffffff:19::19::19::19:
kız ben hep ishal oldum bu aralar suyum çokmuş
hiç birşey yemedigim halde 2 kilo almışım kafayı
yiyecegim :37:

kızlar belim çoook ağrıyor ben çok fena usutmusum :18:

düşündükçe bile çok heycanlanıyorummmm şu an 2 kişiyiz haftaya 3 kişi olacaz bütün hayatımız değişecekkk.....:16::16::16::16:

düşündükçe bile çok heycanlanıyorummmm şu an 2 kişiyiz haftaya 3 kişi olacaz bütün hayatımız değişecekkk.....:16::16::16::16:

canım seninle hemen hemen aynıyız. sanırım 2-3 gün var aramızda.
benim de seryan olacağı kesin ama henüz gün vermedi. senin günün belli mi? kilosu ne durumda, cinsiyeti nedir?

kizlar annenin yanlis hareketinden icerde bebegin bir yeri kirilabilir mi sizce? bi arkadasim yataktan dikkatsiz donmus ve icten kemik citirdisi gelmis ama bebek tekmeliyor. bole bisey mumkun olabilir mi?

yok sevgim bu zullu bayramdan önce doğuracak görürsün bak :9::9::9:

kız elfile biz senle aynı gün dogurak
sen biraz erken dogur ben seni beklerim:1:
bak senin bebis erkek benimde kız :34:
oda biliyor işini bu devirde en güvenli yer anasının karnı keyfi yerinde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
pek bir nazlı olacak bu annesiiiii hazır oll:16::16::16:
Cnm anası nazlı bu kızın
kendisi nasıl nazlı olmasın:1:
gelır annesı gelır bıde bayramda gelıyormuşşş sana ınat

kız hiç belli olmaz zaten ben şansız biriyim
dr olmaz bayramda yine dogurmam ben:1:

iyi geceler kizlar bugun gun boyu suren bel agrilarim vardi simdi ise sancilar nasil bisey derseniz boyle karnimin ici sizliyo gibi :37::37:

canım biz seninle aynıyzı. anormal bir durum yok. bir keresinde kasılmayla acil gittiğim için ntsye aldılar. sanırım 33. haftaydı. ama asıl nst kontrolü bu hafta başladı. şimdiden sonra her hafta kontrol edilecekmiş. muhtemelen ilk kontrolünde seni de nstye alacaklar. endişelenmene gerek yok. zaten ikidir çekilen ntsde benim sancım sıfır çıkıyor :49:

bahsettiğin sancı doğum sancısına benziyor, doktorum da bana belden gelen ve kasıklara inen sancılar olacak demişti. ama yalancı sancılar da bu şekilde oluyor. ayırt etmenin en iyi yolu; düzenli aralıklarla gelip gelmediği, sıklaşıyor olması, pozisyon değiştirdiğinde ağrının azalmaması bir de duş aldıkta sonra ağrının artması... eğer bunlar yoksa panik yapma yalancı sancıdır onlar.

saol canım çok açıklayıcı oldu iyiki seninle aynı haftadayım rahatladım biraz yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek hayırlısıyla bayramı doğurmadan rahat atlatırım inşallah evde yalnızım çünkü

kizlar annenin yanlis hareketinden icerde bebegin bir yeri kirilabilir mi sizce? bi arkadasim yataktan dikkatsiz donmus ve icten kemik citirdisi gelmis ama bebek tekmeliyor. bole bisey mumkun olabilir mi?

yok tatlım bence böyle birşey mümkün olamaz
ıçerde bebisin koruyan suyu var çok büyük
darbe almak lazım

loori ne ysiyon dogurmadin mı daha:1:

canım hemen olumsuz düşünmeyin. benm karnımdan hep çıt çıt ses geliyor. bak bu linki okumanızda fayda var: http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-349180.html

kız elfile biz senle aynı gün dogurak
sen biraz erken dogur ben seni beklerim:1:
bak senin bebis erkek benimde kız :34:

olur canım zaten eni benim doktora götürelim benim doktorum süper :) bizi aynı güne denk getirir :9::9:

iyi geceler kizlar bugun gun boyu suren bel agrilarim vardi simdi ise sancilar nasil bisey derseniz boyle karnimin ici sizliyo gibi :37::37:

iyi gecelerrr. karnın taş gibi oluyo mu?

Slm kizlar gece itibari ile 39+0 olduk ben grip oldum ihlamurun bi zarari olurmu icsem ? Limonlu cay ictim ama erkenden atlatmak istiyorum malum her an dogabilir.onerilerinizi bekliyorum

Back