• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Maasallah sana canım. :)

Canım hic stres yapma. Allah'ın izni ile yarın evladın kollarında olacak.
Heyecan dorukta tabii.
Helal olsun sende hakkını helal et.

svgcyln de var dogum yapanlar aracında canım. Dogum hikayelerinde var.
sağol jasemincigim az ince ekledim:38:
kız ben zaten 1-2 gün ile burdayım. 1-2 gün gecikse Kasım anneleri topiğine postalayacaktınız beni... bu gidişle kapanışı ben yapacağım gibi :9::9::9:

kız olmaz göndermem seni doguramayanlar diye bir
topik açarız olur biter:1:

bu gece son gecemiz yarın sabah 7 de hastanedeyiz elifime kavuşmama saatler kaldıııı
Allhın ıznıyle sağ salim kızımı kucagıma alırım ve gerıde kalan diğer arkadaşlarımda sağ salim bebeklerını kucaklarlar
heyecanlıyım çok çok da stresli düşününki anneme kustum zır deseler aglaraım ki
karnım ac bugun katı bişiler yemedım
bir selamın bile hakkı olurmuş hakkınızı helal edın kırdıgım kişiler olmamıştır umarım
öpüldünüz bebişlerinizle beraber:38:

Allah kolaylık versin ikinizde sağlıkla dönün evinize inşallah

slm tatlım.insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor.benim kızımda kanala inmedi canım.öle yukardaki kaburgalarım çok acıyo artık.aşağı inse belki bu kadar zorlanmıcam.senin gene doğum sancıların yalancıda olsa başlamış:27: bende oda yok.nst de sancın çıkıyormu canım?benim en fazla 40-50lere gidip geliyo oda sancıdan sayılmıyo:37: hayırlısıyla sağ salimkucağımıza almamızı nasip eder inş. RABBİM.

Al bendende o kadar bacakları dizleri canımı çok acıtıyor bide benim bebiş biraz tombiş gidiyor teyzesi o kilo aldıkça dahada acıyor canım ama şurda kaldı sayılı günler ona kavuşacağım günü düşündükçe acılarımı unutuyorum dişimi sıkıorum nede olsa gecicek diyorum . nst de benimde aynı 40-50 çıktı yani yaşadıklarım aslında yalancı sancı bile değil sadece baskından dolayı sanırım ben baştan beri normal doğum istiuorum canım ama doktorumda ısrarla catı mauynesi yapmıor ancak sancın gelir o gün bakarım diyor olmadı aksi biir durum olursa seni sezeryana alırım dedi..bende sabırla bekliyorm kızımı artık bu saaten sonra hangisi hayırlısıysa o olsun bizim için canımm allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn bütün hepimize bir avazda kurtulalım inşallah umarım güzel doğum hikayelerimizide paylaşmak kısmet olur öpüyorum canım bebeğinle allaha emanet olun:)

bıraz kayboldum sevgicim ama size bakmadan doğuma gıdemezdim geldım

sağol canım gerçekten bır ohhhhhhhhhh cekıcem derınden Allahın ıznıyle

yarın ekle benı sabah haber verırım sıze hastanden yazarım zulucum

ıyı yapmışın yarın bızı haberdar et kendıne geldıgınde allah yardımcın olsun cnm

selam kızlar paylaşımlarınızı okudum biraz ne güzel bir çok şey paylaşmışsınız birbirinize destek olmuşsunuz keşke bende önceden katılmış olsaydım biraz geç kaldım sanırım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimzi

mrb geç kalmış sayılmazsın

kızlar nst ye hangi hafta giriliyor birde çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar yarın kontrolüm varda doktorum hiçbişey söylemedi geçen hafta, birde iki gündür ara ara bel ağrılarım oluyr kasıklrıma da vuruyor biraz bunlar doğum ağrısı olabilir mi

Al bendende o kadar bacakları dizleri canımı çok acıtıyor bide benim bebiş biraz tombiş gidiyor teyzesi o kilo aldıkça dahada acıyor canım ama şurda kaldı sayılı günler ona kavuşacağım günü düşündükçe acılarımı unutuyorum dişimi sıkıorum nede olsa gecicek diyorum . nst de benimde aynı 40-50 çıktı yani yaşadıklarım aslında yalancı sancı bile değil sadece baskından dolayı sanırım ben baştan beri normal doğum istiuorum canım ama doktorumda ısrarla catı mauynesi yapmıor ancak sancın gelir o gün bakarım diyor olmadı aksi biir durum olursa seni sezeryana alırım dedi..bende sabırla bekliyorm kızımı artık bu saaten sonra hangisi hayırlısıysa o olsun bizim için canımm allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn bütün hepimize bir avazda kurtulalım inşallah umarım güzel doğum hikayelerimizide paylaşmak kısmet olur öpüyorum canım bebeğinle allaha emanet olun:)

yerim onun tombişliğini ne kadar oldu kilosu?benimde doktorum çatı muayenesi yapmıyor sancı geldiğince yapacak sanırım banada.inşallah gönlünce olur doğumun canım dediğin gibi kilosu fazlaysa normal sıkıntılı olabilir sezeryan olsn hiç önemli değil yeterki bebişinde sende iyi ol canım.doğum başladığında haber et canım fırsatın olursa dua edelim.bende fırsat olursa edicem.inş. canım en yakın zamanda çok güzel doğum hikayelerimizi paylaşıcaz inanıyorum ben.ALLAH a emanet olun canım bende öpüyorum küçücükle ikinizi :54:

kızlar nst ye hangi hafta giriliyor birde çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar yarın kontrolüm varda doktorum hiçbişey söylemedi geçen hafta, birde iki gündür ara ara bel ağrılarım oluyr kasıklrıma da vuruyor biraz bunlar doğum ağrısı olabilir mi

nst ye hıç gırmedınmı ben gırelı bayagı oluyo

34-35.haftalarda nst ye giriliyor Cnm ben henüz cati muayenesi
olmadım haftaya olacagim 37 .haftadan itibariyle cati muayenesi
yapılıyor yalancı sancılar olabilir tatlım

selam kızlar paylaşımlarınızı okudum biraz ne güzel bir çok şey paylaşmışsınız birbirinize destek olmuşsunuz keşke bende önceden katılmış olsaydım biraz geç kaldım sanırım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimzi

hoşgeldin cnm son günlerde vakit geçirmek için burası çok iyi tecrübelerimizide paylaşıyoruz hele bir doğuralımm.....daha neler paylaşacaz kimbilir:7::7::7::7:

yerim onun tombişliğini ne kadar oldu kilosu?benimde doktorum çatı muayenesi yapmıyor sancı geldiğince yapacak sanırım banada.inşallah gönlünce olur doğumun canım dediğin gibi kilosu fazlaysa normal sıkıntılı olabilir sezeryan olsn hiç önemli değil yeterki bebişinde sende iyi ol canım.doğum başladığında haber et canım fırsatın olursa dua edelim.bende fırsat olursa edicem.inş. canım en yakın zamanda çok güzel doğum hikayelerimizi paylaşıcaz inanıyorum ben.ALLAH a emanet olun canım bende öpüyorum küçücükle ikinizi :54:

canımm çok ama çok tşk ederimm inşş fırsatımız olurda yazarız birbimize dua ederiz bol bol:) benin kızım en son 3300 dü teyzesi şimdi kesin 3500 olmuştur üzerşnden bir hafta geçti doğana kadar bakalım kaç olucak hayırlsı :)normal sezeryan diye kendimi kasmıyorum artık canım hayırlısı neyse allah hangisini yazmışsa o olsun:) umarım hepimiz sağlıkla doğumlar yaparız inşallah seninde gönlünce olur arkadaşım bende senin küçüğünü ve seni öpüyorum ..bakalım hangimiz önce doğum yapacak:) hayırlı haberlrle inşallah:)

benim kız rahat galiba bekleye bekle ye bi hal oldum:37:
kız bak gor burada senle tek başımıza kalcaz ha doguruyom
dogurcam diye sabahliycaz
:1:

ya ben bile en ufak bir ağrıda aha doğuracam diom sezeryan olacağım ve senden geri olduğum halde zuluuu seni düşünemiyorumm vallaa kolay gelsin:18::18::18::18::18:

ya ben bile en ufak bir ağrıda aha doğuracam diom sezeryan olacağım ve senden geri olduğum halde zuluuu seni düşünemiyorumm vallaa kolay gelsin:18::18::18::18::18:

aynı panik bende de vardı.. sonra baktım ki öyle kolay doğurulmuyo, geçti paniğim :9:
şimdi kasıklarım ağrıyo gene doğuracağım diye düşünmüyorum.. normalde hastaneyi ayağa kaldırmıştım :9::9:

benim bu suyum azaldı diye habire su içiom ama wc de yatacam o olacak yani kızlar ya bide ben ishal oldum oda doğum belirtisiymiş ama bugün muz yedim beyaz leblebi yedim onların kabız yapması gerekken ishal oldum ....bu arada ben bu hafta 1 kilo verdim bünyem şaştı gitti tam 1 haftam var doğuma geçmek bilmedi şu son günler yağmur soğuk dışarıda çıkamıyorummm püffffff:19::19::19::19:

Back