ay hadi inşallah doğurursun da perşembe gitmene bile gerek kalmadan bugün doğuma gidersingünaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm
günaydın canım kolay gelsin çok yorma kendini bari
günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm
günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm
canım hiç sorma.geçmiyo vakitRABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.
iki gün var aramızda canım bende ptesi gittim dr a daha çookk var gibi davrandı dr bana, dha çok moralim bozuldu nstde 50 lerde 60larda sancı çıktı yalancı sancı olduğundan heralde bi yorum yapmadı dr.. günümün geçmesini istemiyorum acaba bu hafta içinde birdaha mı gitsem başka dra yani önceki dr.uma:44: bugittiğim dr.başkaydı çünkü..
Cnm uzme kendini benim dr gidiyor önce 3600
sonra 2500 bugünde 2800 dedi artık inanamaz oldum
slm canım bu doktorlar da hepten şaşırdı herhalde.bugün bikaç kişi daha aynı şeyi söledi. bu arada ezine doğum yaptı
cnm korkma zayıflamış olamaz aynı şeyler zulunun ve sunanında başına geldı yanlış olcum bı magdurda sensın uzulma yanı olabılır boyle yanlışlıklar
Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisisizlere ins
selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum
temizliğimi yaptım hemen buraya damladım yine
hava da bulutlu ama topiğin bereketsiz bir günü galiba az kişiyiz milleeeet neredesiniz
gunaydın saolun kızlar ıcım rahatladı bıraz kac aydır gıdıyorum hıc boyle bıseyle karsılasmadım nette bıle bakmak ıstemedım kotu bıseyle karsılasırım moralım bozulur dıye ıns saglıkla kucagımıza alırız zaman azaldı panık arttı
dogum yapan arkadaslarda hayır olsunn darısı bızlere
beni de heveslendirdin bende temizlik yapıcamyattım uyuyamadım geri kalktım kahvaltı yapıyorum sonrada temizlik, pcnin başından kalkabilirsem tabi
bence sen kendi doktoruna git günün geçmesin,diğer doktora bakıp da çook var deme çünkü o senle ilgilenmemiş bile
selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum
haklısın canım druma ulaşmak da ayrı bi mesele devlet hastanesi olduğu için çok yoğun oluyor sıra bulamıyorsun bulsan bile saatlerce beklemek gerekiyor şimdiye kadar randevuyla fln idare ediyordum artık daha sık gittiğim için randevular dolu oluyornöbetçi olduğu bi gün eşimle gitmeyi düşünüyorum inşallahh...
yap yap bakarsın doğurursun filan ev kirli olmasın kaç gündür bu düşünce aldı beni artık geceleri evi iyice toplamadan yatamıyorum ya gece doğurursam da ve dağınık olursa diye
hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt oğluşunu darısı bekleyen arkadaşlarımızn başına inş
iki gün var aramızda canım bende ptesi gittim dr a daha çookk var gibi davrandı dr bana, dha çok moralim bozuldu nstde 50 lerde 60larda sancı çıktı yalancı sancı olduğundan heralde bi yorum yapmadı dr.. günümün geçmesini istemiyorum acaba bu hafta içinde birdaha mı gitsem başka dra yani önceki dr.uma:44: bugittiğim dr.başkaydı çünkü..
doğru valla benimde aklıma o geldi de ondan harekete geçmeliyim die düşündümo kadar temizlik yaptım fln evin dağınık olduğu bi zmanda gidersem doğuma :18:ayy düşünemiyorummm:18::18: amann doğsun da minnakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?