• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm
ay hadi inşallah doğurursun da perşembe gitmene bile gerek kalmadan bugün doğuma gidersin:34:
günaydın canım kolay gelsin çok yorma kendini bari

sağol canım pek birşey yapmicam ya sadece süpürüp silcem işte o kadar halıların altı kirli kalmsın diye:31::31:

günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm

iki gün var aramızda canım bende ptesi gittim dr a daha çookk var gibi davrandı dr bana, dha çok moralim bozuldu nstde 50 lerde 60larda sancı çıktı yalancı sancı olduğundan heralde bi yorum yapmadı dr.. günümün geçmesini istemiyorum acaba bu hafta içinde birdaha mı gitsem başka dra yani önceki dr.uma:44: bugittiğim dr.başkaydı çünkü..

bu arada sana da günaydın canım :1:aklım hemen bebeğe gitti:17: inşallah en kısa zamanda sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeğimizi...

canım hiç sorma.geçmiyo vakit:D RABBİM yardım etsin hepimize.bide çevrenin çok etkisi oluyo.çok sıkılıyorum hala gelmedimi diye soruyolar daha vakit var desemde hergün yaşıyorumbu durumu çok sıkıldım.

lilyped slm seninle doğum tarihlerimiz aynı sana katılıyorum banada hergün soruyorlar laf anlatmak zor beklemek daha bir zor...benim kızım kanala girmiyor birtürlü halen beklemedeyim .bazen yalancı doğum sancılarım oluyor doğurucakmışım gibi oluyor ama sonra yine tık yok:) gecen hafta doktora gittiğimde syun azalmış dedi hareket etmezse beni ara mutlaka dedi ama benim kızımın maşallahı var hiç durmuyor kıpır kıpır:) artık yerim daraldı yalnız hareket ettikçe aşağıya baskı yapıyor karnım çatlıycakmış gibi acıyor ..allahım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin hepimize.

günaydın kızlar :)) ne gec uykular kesintisiz ne de gün içinde oturup dinlenmeler şu tuvalet nöbetlerimiz bebeğimizi emzirme nöbetleri ile yer değiştirecek muhtemelen , 1-2 hafta içinde bebişlerimiz gelirse onlar olucak kucağımızda inşlh :))

temizliğimi yaptım hemen buraya damladım yine:1:
hava da bulutlu ama topiğin bereketsiz bir günü galiba az kişiyiz milleeeet neredesiniz:3::3:

iki gün var aramızda canım bende ptesi gittim dr a daha çookk var gibi davrandı dr bana, dha çok moralim bozuldu nstde 50 lerde 60larda sancı çıktı yalancı sancı olduğundan heralde bi yorum yapmadı dr.. günümün geçmesini istemiyorum acaba bu hafta içinde birdaha mı gitsem başka dra yani önceki dr.uma:44: bugittiğim dr.başkaydı çünkü..

bence sen kendi doktoruna git günün geçmesin,diğer doktora bakıp da çook var deme çünkü o senle ilgilenmemiş bile

selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum

Cnm uzme kendini benim dr gidiyor önce 3600
sonra 2500 bugünde 2800 dedi artık inanamaz oldum:37:

slm canım bu doktorlar da hepten şaşırdı herhalde.bugün bikaç kişi daha aynı şeyi söledi. bu arada ezine doğum yaptı

cnm korkma zayıflamış olamaz aynı şeyler zulunun ve sunanında başına geldı yanlış olcum bı magdurda sensın uzulma yanı olabılır boyle yanlışlıklar

Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisi:emir_bebek: sizlere ins

gunaydın saolun kızlar ıcım rahatladı bıraz kac aydır gıdıyorum hıc boyle bıseyle karsılasmadım nette bıle bakmak ıstemedım kotu bıseyle karsılasırım moralım bozulur dıye ıns saglıkla kucagımıza alırız zaman azaldı panık arttı:52::52:
dogum yapan arkadaslarda hayır olsunn darısı bızlere

selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün günün ilk doğum haberi allahım bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz

Son düzenleme:
temizliğimi yaptım hemen buraya damladım yine:1:
hava da bulutlu ama topiğin bereketsiz bir günü galiba az kişiyiz milleeeet neredesiniz:3::3:

beni de heveslendirdin bende temizlik yapıcam :1::1: yattım uyuyamadım geri kalktım kahvaltı yapıyorum :56: sonrada temizlik, pcnin başından kalkabilirsem tabi :1:

gunaydın saolun kızlar ıcım rahatladı bıraz kac aydır gıdıyorum hıc boyle bıseyle karsılasmadım nette bıle bakmak ıstemedım kotu bıseyle karsılasırım moralım bozulur dıye ıns saglıkla kucagımıza alırız zaman azaldı panık arttı:52::52:
dogum yapan arkadaslarda hayır olsunn darısı bızlere

bende bu kız nerelerde acaba doğurdu mu diye düşünmüştüm

beni de heveslendirdin bende temizlik yapıcam :1::1: yattım uyuyamadım geri kalktım kahvaltı yapıyorum :56: sonrada temizlik, pcnin başından kalkabilirsem tabi :1:

yap yap bakarsın doğurursun filan ev kirli olmasın kaç gündür bu düşünce aldı beni artık geceleri evi iyice toplamadan yatamıyorum ya gece doğurursam da ve dağınık olursa diye:9::9::9:

bence sen kendi doktoruna git günün geçmesin,diğer doktora bakıp da çook var deme çünkü o senle ilgilenmemiş bile

haklısın canım druma ulaşmak da ayrı bi mesele devlet hastanesi olduğu için çok yoğun oluyor sıra bulamıyorsun bulsan bile saatlerce beklemek gerekiyor şimdiye kadar randevuyla fln idare ediyordum artık daha sık gittiğim için randevular dolu oluyor :50: nöbetçi olduğu bi gün eşimle gitmeyi düşünüyorum inşallahh...

hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt oğluşunu darısı bekleyen arkadaşlarımızn başına inş

haklısın canım druma ulaşmak da ayrı bi mesele devlet hastanesi olduğu için çok yoğun oluyor sıra bulamıyorsun bulsan bile saatlerce beklemek gerekiyor şimdiye kadar randevuyla fln idare ediyordum artık daha sık gittiğim için randevular dolu oluyor :50: nöbetçi olduğu bi gün eşimle gitmeyi düşünüyorum inşallahh...

evet malelsef devlet hastanelerinde randevu almak sorun hele de istanbul gibi bir yerde en iyisi nöbetçi olduğu gün git sen peki bakıyor mu öyle

yap yap bakarsın doğurursun filan ev kirli olmasın kaç gündür bu düşünce aldı beni artık geceleri evi iyice toplamadan yatamıyorum ya gece doğurursam da ve dağınık olursa diye:9::9::9:

doğru valla benimde aklıma o geldi de ondan harekete geçmeliyim die düşündüm:1: o kadar temizlik yaptım fln evin dağınık olduğu bi zmanda gidersem doğuma :18:ayy düşünemiyorummm:18::18: amann doğsun da minnakımm:21::9:

hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt oğluşunu darısı bekleyen arkadaşlarımızn başına inş

sana da günaydın nurberra bebiş nasıl alıştınız mı iyice birbirinize gerçi senin ikinci ama olsun bir alışma süreci vrdır mutlaka:34:

canım ben gunum doldgnda gıttm benmde 80de cıkmıstı sancm ama bu gıttgmde 40 50lerde bence gıt dok ben ayrntılıya gırdm bebekte sorun cıkmadgı için beklemeye aldık ama bılmyrm nekadar daha beklerz artk dogsun istyrm ya

doğru valla benimde aklıma o geldi de ondan harekete geçmeliyim die düşündüm:1: o kadar temizlik yaptım fln evin dağınık olduğu bi zmanda gidersem doğuma :18:ayy düşünemiyorummm:18::18: amann doğsun da minnakımm:21::9:

valla ben de her gün toparlıyorum ama kesin toplamadığım bir gün gelir benim yaramaz:9::9: aklıma öyle geldi şimdi sen diyince

Back