• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ıyıyız cnm cumada bız gıtcez dr bakalım benımde kasık agrılarım başladı onu merak edıyorum ayy bende sezeryan olsaydım 13 defalan anne olcaktımm

İnş kılo almıştır anneciği herseyın normalı güzel canm adı uzerınde normal hayırlısı olsun herseyden önce

Evet sezinim ya ne yapmaz bu miniklerle
Kız yarın kavuşuyon elifine hamileliğin tadını
Çıkart

Elfile kız benim miniş hep
Hıçkırıkta günde en az 2 defa

Natalia kız doğsun vakti
Geldi :1:

Son düzenleme:
inşallah Cnm masallah prensesine:nazar::emir_bebek:
benim dr bana 3600 dedi bugünde 2800 dedi kafaya
takmiyorum ama insan neye inanicagini sasiriyor
Ayyy ben sancilari hissrdemem diye korkuyom
suyum fazlaymis acaba ondan mı karnimda baskı
hissediyorum :26:
canım korkma öle bi hissettiriyoki sancılar :52:
suyunun fazla olmasına takma canım benimde oğlumda suyum fazlaydı oğlum suyun fazlalıgında kilolu dogdu ayına göre
Rabbim yardımcın olsun cnm

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Normal olması cok guzel. Üstelik kordon dolanmış halde. Allah bebeğine hayırlı uzun birbirine nasip etsin.
Suyunu hastanede mi patlattılar.
Dogum hikayeni bekliyiruz.
saol cnm darısı sizlere inş en kısa zamanda yazarım cnm
evet suyumu hastanede ptlattılar:52:

Amin canımm allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömürler versin doğum hikayeni bekliyoruz darısı bizlere inşallah.
tşkr ederim cnm darısı sizlere:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızım uyandı emmek istiyo Rabbim sizleride bir avazda kurtasın iyi geceler:16::16:

canım korkma öle bi hissettiriyoki sancılar :52:
suyunun fazla olmasına takma canım benimde oğlumda suyum fazlaydı oğlum suyun fazlalıgında kilolu dogdu ayına göre
Rabbim yardımcın olsun cnm

saol cnm darısı sizlere inş en kısa zamanda yazarım cnm
evet suyumu hastanede ptlattılar:52:

tşkr ederim cnm darısı sizlere:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızım uyandı emmek istiyo Rabbim sizleride bir avazda kurtasın iyi geceler:16::16:
Sağol CNm Dr 3 kilo doğar dedi sen prensesle ilgilen iyi
Geceler:17:

Kız elfile ne yapıyon:1:
Gözümden kaçtı sanma hiç
Uğramıyorsun buralara:20::20::20:

yahu içim o kadar sıkılıyo ki yerimde duramıyorum. bugün hep gezmelerdeydim... dün gece kitaba başladım, 30 sayfada bıraktım, ki hiç huyum değildir.
doğum belirtileri de kalmadı. bebeişim vaktinde gelecek herhalde. sürekli yatmıyorum o yüzden.

siz nabıyosunuz? ne var ne yok?

yahu içim o kadar sıkılıyo ki yerimde duramıyorum. bugün hep gezmelerdeydim... dün gece kitaba başladım, 30 sayfada bıraktım, ki hiç huyum değildir.
doğum belirtileri de kalmadı. bebeişim vaktinde gelecek herhalde. sürekli yatmıyorum o yüzden.

siz nabıyosunuz? ne var ne yok?

Kız sıkılınca takıl buraya bizde ne yapalım
Kızımda gelmiyor bekleyoz:1:

Evet sezinim ya ne yapmaz bu miniklerle
Kız yarın kavuşuyon elifine hamileliğin tadını
Çıkart

Elfile kız benim miniş hep
Hıçkırıkta günde en az 2 defa

Natalia kız doğsun vakti
Geldi :1:

bizde de var hıçkırık. günde en az 2 veya 3 kez tutuo üff sinir olyom

bu bebeğin suyunu nasıl patlatıyolar merak ediyom bilen varsa beni aydınlatsın :1::1:

Bende sinir oluyorum baya uzun sürüyor
:31::31:

ewt ya sanki kötü bişeymiş gibi gelio. bide yatınca sağa dönünce sağa düşüyo sola dönünce sola ben vicdan azabı çekiyorum acaba rahatsız mı oluo die uyku filan da yok zaten rahat edemiyom karnımı alıp dönemiyom :43:

Kız sıkılınca takıl buraya bizde ne yapalım
Kızımda gelmiyor bekleyoz:1:

ya bu bayram olayı geriyor beni.. araya bayram girmesi kötü oldu. bu şans ile bayramda doğarlar...
aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da :1:

bugün 39. haftasnda olan bir arkadaşımla buluştum, hiç doğurmaya niyeti yok :9: biraz daha dinleneyim sen de bu günlerinin tadını çıkar diyor. :53::53: haklı sanırım da mayam sabırsız ben ne yapayım :49:

ya bu bayram olayı geriyor beni.. araya bayram girmesi kötü oldu. bu şans ile bayramda doğarlar...
aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da :1:

bugün 39. haftasnda olan bir arkadaşımla buluştum, hiç doğurmaya niyeti yok :9: biraz daha dinleneyim sen de bu günlerinin tadını çıkar diyor. :53::53: haklı sanırım da mayam sabırsız ben ne yapayım :49:

bayramda doktorun yokmuymuş cnm

Back