• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet malelsef devlet hastanelerinde randevu almak sorun hele de istanbul gibi bir yerde en iyisi nöbetçi olduğu gün git sen peki bakıyor mu öyle

ben ankaradayım canım ama yine aynı şey tabi aşırı yoğun..bakar ama yine yoğun olur daha az yoğun yani:14: eşim de işte gece 11de geliyor oda ayrı bi sıkıntı..ama ayarlıcam artık bi şekilde

sana da günaydın nurberra bebiş nasıl alıştınız mı iyice birbirinize gerçi senin ikinci ama olsun bir alışma süreci vrdır mutlaka:34:

evt cnm ikincide olsa aynı şeyler yaşanıyo hatta bu kez evde alışması gereken biri daha oluyo:):)
çok şükür iiz şimdilik inşallah böyle devam eder minnak kuzum gündüzleri uyuyo geceleri nöbetteyiz:)diğeride gündüz haşatımı çıkarıyo anlayacağın bana dinlenmek yok Rabbim güç kuvvet verir inş ikisinede yeterim bazen öyle sıkışıyorumki birini uyutmak için ayağımda sallarken diğeri gögsümde emiyo hep derlerdi anneliği ikinci bebişte daha bi hissediyosun diye ikisinede yetişmeye çalışmak gerçekten mevla öyle güzel bi duygu vermişki şükürler olsun tattırdığı bu güzellikler için inş en kısa zamanda senden ve bekleyen diğer arkadaşlardan da güzel doğum hikayeleri alıcaz dualarım sizinle cnm

canım ben gunum doldgnda gıttm benmde 80de cıkmıstı sancm ama bu gıttgmde 40 50lerde bence gıt dok ben ayrntılıya gırdm bebekte sorun cıkmadgı için beklemeye aldık ama bılmyrm nekadar daha beklerz artk dogsun istyrm ya

yeterki sorun çıkmasın daa ama en kısa zamanda da gelsinler artık yaa

canım ben gunum doldgnda gıttm benmde 80de cıkmıstı sancm ama bu gıttgmde 40 50lerde bence gıt dok ben ayrntılıya gırdm bebekte sorun cıkmadgı için beklemeye aldık ama bılmyrm nekadar daha beklerz artk dogsun istyrm ya

cnm bnm doğuma gittiğim gün yani sancılarımın olduğpu gün nstde 100lerde ve üstünde çıkmıştı doktor daha bekletemem dedi ve geldi minik kuuzum darısı size inş beklemek çokk zordur
eminim

ben ankaradayım canım ama yine aynı şey tabi aşırı yoğun..bakar ama yine yoğun olur daha az yoğun yani:14: eşim de işte gece 11de geliyor oda ayrı bi sıkıntı..ama ayarlıcam artık bi şekilde
ha nakara ha istanbul ikisi de kalabalık şehir o yüzden sıkıntı:50:
evt cnm ikincide olsa aynı şeyler yaşanıyo hatta bu kez evde alışması gereken biri daha oluyo:):)
çok şükür iiz şimdilik inşallah böyle devam eder minnak kuzum gündüzleri uyuyo geceleri nöbetteyiz:)diğeride gündüz haşatımı çıkarıyo anlayacağın bana dinlenmek yok Rabbim güç kuvvet verir inş ikisinede yeterim bazen öyle sıkışıyorumki birini uyutmak için ayağımda sallarken diğeri gögsümde emiyo hep derlerdi anneliği ikinci bebişte daha bi hissediyosun diye ikisinede yetişmeye çalışmak gerçekten mevla öyle güzel bi duygu vermişki şükürler olsun tattırdığı bu güzellikler için inş en kısa zamanda senden ve bekleyen diğer arkadaşlardan da güzel doğum hikayeleri alıcaz dualarım sizinle cnm

haklısın kadeşe alışmak da zordur herhalde kıskançlık krizleri filan olacaktır allah kolaylık versin sana ikisiyle uğraşmak zordur ama değiyordur diye düşünüyorum allah her ikisini de size bağışlasın

ha nakara ha istanbul ikisi de kalabalık şehir o yüzden sıkıntı:50:

haklısın kadeşe alışmak da zordur herhalde kıskançlık krizleri filan olacaktır allah kolaylık versin sana ikisiyle uğraşmak zordur ama değiyordur diye düşünüyorum allah her ikisini de size bağışlasın

kıskanma kelimesini telafuz etmiyoruz hiç yok öyle bi kelime:):)
amin Rabbim veriyo kolaylığını aminnn cümlemizin yavrularını bağışlasın

anne olmak böyle bşy işte herşeye rağmen şikayet edemiyorsun dmi Allah sana bağışlasın yawrularını darısı bizlere olsun inşallah:34:

kızlarr son gunlerr gecmıyor resmenn her gece acaba bugece dogarmı dusuncesıyle yatağa gırıyorum bıan once kavuşmak ıstıyorumm helede doğum yapanları okudukça daha da heveslenıyorumm allah hepımıze bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasıp eder ınsallahh.benım bebiş donuk ama kanala gırmeye hıc nıetı yok heraldee sızler kanalı gırdıgnı anlamısmıydınız

valla ben de her gün toparlıyorum ama kesin toplamadığım bir gün gelir benim yaramaz:9::9: aklıma öyle geldi şimdi sen diyince

valla canım bende aynı aksam yatıym sabah kalkıym belkı bugun gıderm doguma belkı sabah gıderm dıyrm sonuc husran 2 haftadr artık ümıdım kalmadı inankı sancım gelsın dıye bakıym ama tık yok

kızlarr son gunlerr gecmıyor resmenn her gece acaba bugece dogarmı dusuncesıyle yatağa gırıyorum bıan once kavuşmak ıstıyorumm helede doğum yapanları okudukça daha da heveslenıyorumm allah hepımıze bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasıp eder ınsallahh.benım bebiş donuk ama kanala gırmeye hıc nıetı yok heraldee sızler kanalı gırdıgnı anlamısmıydınız

ben napıym canım benım ahhh ahh cok dertlıym artk 40ta bıttı napıym

cnm bnm doğuma gittiğim gün yani sancılarımın olduğpu gün nstde 100lerde ve üstünde çıkmıştı doktor daha bekletemem dedi ve geldi minik kuuzum darısı size inş beklemek çokk zordur
eminim

cok zor ya aglamk istyrm artk gelsn ya hep hayırlısını istyrm allahımdan nstde 50de canm sancı bendede yok yalancı falanda yok inankı esımle mı yakınlassam acaba ben nıyetı bozdum artk ama bısey olur dıye korkuym

ben napıym canım benım ahhh ahh cok dertlıym artk 40ta bıttı napıym

eğer okdar bekletırse benım ufaklık catlarım heraldee zaman gecmıyo resmen evde sıkılıyorum yapcak bıse bulamıyorum herseyımızde hazır oturup gelsın dıe bekliyorum artıkk :26: allah senıde tezz zamanda bebişine hayırlısyla kavuşturur inşallah

günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm

cnm benim de senin gibi 40. haftam doldu, dün doktordaydık, 3900 olmuş kilosu, doktor almamız lazım dedi, sancı falan da olmadığı için, 4 ün üstüne çıkarsa riskli dedi..hatta bu günden için gel alalım sezeryanla dedi..yarın gelmezsen bile en geç cuma günü almamız lazım, çünkü bebek büyüyüor dedi..yani cumaya kadar da bişi olmazsa sezeryan olacam artıkk..senin doktor daha beklemeye kararlı heralde..

Back