• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya sen ciddisin :9::9:
benim bildiğim ebe patlatıyor bir şekilde. yani bizim patlatma imkanımız yok. ha doğumu tetikleyeyim diyorsan başka yolları var tabi :1:

canım ben doğumu tetiklemek ne hacet? ben haftaları doldurmaya bakıyorum. sancı önleyici ilaç içiyorum bebek şimdi gelmesin die.benimki zaten baya aşağıda gelmeye niyetli 38 leri göreyim diyorum

canım ben doğumu tetiklemek ne hacet? ben haftaları doldurmaya bakıyorum. sancı önleyici ilaç içiyorum bebek şimdi gelmesin die.benimki zaten baya aşağıda gelmeye niyetli 38 leri göreyim diyorum

ay ben yanlış anladım kusura bakma :1: malum biz sabırsızız diye öyle anlamışım :1::1::1:
inşallah canım sağlıcakla sıhhatle alırsın vakti gelince yavrunu kucağına.

yok izinde. ben seni emanet etmeden gitmem dedi ama o olmadan olmaz :2:
bir de herkes tatilde olacak, başım kalabalık olur diye düşünüyorum. insanın narkozu atasıya kadar dinlenebilmesi gerekiyor. e zaten bebiş uyutmayacak..

aynen ya bende öle düşünüyom bayramda olmasa. sen bebeğe,adapte olmaya çalışırken millet başında çok zor olcak.her kafadan bi ses. bazen diyorum kimseye haber vermeden sessiz sedasız yapsam doğumu toplasam kendimi sonra herkesin haberi olsa:1: ama olmaz tabi

ay ben yanlış anladım kusura bakma :1: malum biz sabırsızız diye öyle anlamışım :1::1::1:
inşallah canım sağlıcakla sıhhatle alırsın vakti gelince yavrunu kucağına.

olsn cnm önemli dğl.
amin inş. hepimiz

aynen ya bende öle düşünüyom bayramda olmasa. sen bebeğe,adapte olmaya çalışırken millet başında çok zor olcak.her kafadan bi ses. bazen diyorum kimseye haber vermeden sessiz sedasız yapsam doğumu toplasam kendimi sonra herkesin haberi olsa:1: ama olmaz tabi

yok ya herkese duyururum kesin :27::27: ama işte hafta içi falan daha iyi olur yani :1: bakalım ne zaman gelmeye karar verecek minnaklar... bu gidişle ben 100. falan olacağım :9::9:

yok ya herkese duyururum kesin :27::27: ama işte hafta içi falan daha iyi olur yani :1: bakalım ne zaman gelmeye karar verecek minnaklar... bu gidişle ben 100. falan olacağım :9::9:

zaten normal günümüz ay sonu ya sonuncu olabiliriz :)

Uyuyordum ne guzel uykumu kacirdilar sinir oldum!!!!!!

kızlar butikbebede lasinoh 40 gr krem 22,5 tl çok uygun fiyatı 10 gr 20 tl piyasada bi bakın derim ben aldım... bu arada butikbebede bazı ürünler indirimli gibi görünüyo ama piyasada daha uygun yada aynı fiyat.. benim başıma geldi ki int. alışverişinde tecrübeli olmama rağmen :)) arkadaşımın kızını aldığım tulum orda 20 tl ben 15 e aldım bilginiz olsun istedim nacizhane ,)

Dogru soyluyorsun. Ben bir kez yazdim karibu katlanir kuvet icin. Sitenizdeki fiyay gercek degil diye, sizin aldigoniz saticinin elinde stok kalmistir falan dediler. Sonra playgro nun bir oyuncagi icin yazdim. Butik bebede 45 tl den 34.5 e indi gosteriyor ama heryerde fiyati 34.5 tl zaten. Link atarak tekrar yazdim. Cevap yok :) ben artik ordan alisveris yapmam. İnsani salak yerine koyanlara gicik oluyorum.

Slm kızlar ...BGn kontrolum vardı masalcik tam 37 haftalık oldu..2850 gr ama hala cok kucuk benim kızım :(başka herseyi normal dedi doktor...haftaya salı son kntrole gidicem Çarşamba dan cumaya kadar ne zaman istersen alırım dedi...spinali önerdi 5 dk sürüyor uyuşma epidural da 45 dk suruyor dedi...spinalin dezavantaj i 3 4 gun bas ağrın olur oda herkes de olmaz dedi:((bende kilo alması icin beklesemmi dedim dogum başlayabilir benim bebis ters kanala girmeden alalım dedi..ne bilim korku panik kararsızlık sardı beni..:(((bi dolu ağlamak istiyorum :((((

Dogumun dogal yollarla gerceklesmesi tabiki onemli ama benim doktorum birkeresinde benim icin dogum sekli onemli degil once anne sonra bebegin sagligi onemli dogum sekli 2. Sirada gelir demisti. Doktoruna guveniyorsan tavsiyelerini dinle kafani karistirma derim.

Kizlar sezeryana gunu genelde 39.haftayami veriyorlar ?Benim sezeryan kesinlesirse gunude verir heralde bakalim.
38+3 de sonrasi bebek icin olgunluk evresiymis. Doktorlar genelde sezaryan tarihini bu gunden sonrasina verirlermis bildigim kadari ile... Ben cok normal dogum istiyorum. Ama icime sezeryan olacak gibi doguyor :( 36+6 dayim bakalim cumartesi netlesecek bisiler...

bebekler doğunca uykusuz kalacaksın şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar ama gel de uyu :53:sabaha kadar kaç kere uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum şimdi de kocişi gönderdim hiç uyumak gelmedi :21: Allah alıştırıyor bence bebek doğunca zorluk çekmeyelim die:1::1:

zaten canım öle bi sancı geliyoki dayanılmaz oluyo evet kasılmam fazlaydı son anda dayanılmazdı

canım darısı sizler inş önce kasılma fazlaydı bebek toplanıyodu.
sonraki gün rahmime aşırı derece baskı vardı sanki bebek fırlayack gibi
pazar günü eşim ve çocuklarla iyce gezdikten sonra saat 6da artık dayanamdım
hastaneye gittik 6cm acılmam olmu ve ultrasondan baktılar bebegim boynuna kordon dolanmış:53:
hemen sancı odasına alındım ve 9.15 dogum yaptım normal şükür hemen bebegimn boynundan
kordonu kurtardılar:5: şimdi saglıklı dünya tatlısı bir kızım oldu 3650 kiloda 53 cm boyu bide dr 2 hafta geride demişti:4:

Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisi:emir_bebek: sizlere ins

Maşallah canımm aminn, gözün aydın, seninle günümüz aynı yani benim de ayın 6sı görünüyor onun için daha çok merak ettim doğum hikayeni..arada bana da oluyor bebek toplanıyor kasılıyor kasılıyor demekki şiddetlenince dikkate almam lazım bu gece de yatarken belimde hep bi ağrı vardı gerçek ağrılar olsa duramam dmi yerimde bende şiddetlenmesini bekledim uyuyamadım resmen neyse bir de kordon dolandığı için mi doğum belirtilerin ve doğumun gerçekleşti ?ben çok korkuyordum bir ara ya kordon dolanır da haberim olmazsa die,Allah korusunda dolanmış olsa bi şekilde belli ediyor öyle mi? birde gezmek doğumu kolaylaştırmış anladığım kadarıyla..
ayy çok şükür herşeye rağmen sağ salim kucağına almışsın Allah bağışlasınn darısı bizlere inşallah Allahımm:16::16::16:

herkese günaydın gece 2 gibi yatıp 3 tuvalet molasıyla 4.30da uyandım dön dön uyuyamayıp kalktım en sonunda şimdi de kahvaltı yapıyorum sonra ev temizliği var sırada akşam halılarım geldi onları sermeden ev temizliği yapim

Son düzenleme:
bebekler doğunca uykusuz kalacaksın şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar ama gel de uyu :53:sabaha kadar kaç kere uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum şimdi de kocişi gönderdim hiç uyumak gelmedi :21: Allah alıştırıyor bence bebek doğunca zorluk çekmeyelim die:1::1:

kesinlikle sana katılıyorum ben de gece 4.30dan beri ayaktayım:14::14:

herkese günaydın gece 2 gibi yatıp 3 tuvalet molasıyla 4.30da uyandım dön dön uyuyamayıp kalktım en sonunda şimdi de kahvaltı yapıyorum sonra ev temizliği var sırada akşam halılarım geldi onları sermeden ev temizliği yapim

günaydın canım kolay gelsin çok yorma kendini bari

günaydın kızlar ben daha doguramadım ya dün dogum yapcakmıs gıbı cantamızla gıttk ama gerı geldk bızmkınn gelmeye nıyetı yok nstye gırdk bebegn keyfı ıyı sancıda yok doktrm ayrıntılı ultrsna gönderdı suyumda hafıf azalmaa varmıs ama cok önemlı degıl dedı bebek 3600kg olmus suan gayet ıyı durumu dedı bıraz daha bekleyelım dedı gunum doldugu ıcın persembe gene gel dedı bakalım allahım inş sancım gelır de dogurrm

Back