ya sen ciddisin
benim bildiğim ebe patlatıyor bir şekilde. yani bizim patlatma imkanımız yok. ha doğumu tetikleyeyim diyorsan başka yolları var tabi
bayramda doktorun yokmuymuş cnm
canım ben doğumu tetiklemek ne hacet? ben haftaları doldurmaya bakıyorum. sancı önleyici ilaç içiyorum bebek şimdi gelmesin die.benimki zaten baya aşağıda gelmeye niyetli 38 leri göreyim diyorum
yok izinde. ben seni emanet etmeden gitmem dedi ama o olmadan olmaz :2:
bir de herkes tatilde olacak, başım kalabalık olur diye düşünüyorum. insanın narkozu atasıya kadar dinlenebilmesi gerekiyor. e zaten bebiş uyutmayacak..
ay ben yanlış anladım kusura bakmamalum biz sabırsızız diye öyle anlamışım
inşallah canım sağlıcakla sıhhatle alırsın vakti gelince yavrunu kucağına.
aynen ya bende öle düşünüyom bayramda olmasa. sen bebeğe,adapte olmaya çalışırken millet başında çok zor olcak.her kafadan bi ses. bazen diyorum kimseye haber vermeden sessiz sedasız yapsam doğumu toplasam kendimi sonra herkesin haberi olsaama olmaz tabi
yok ya herkese duyururum kesinama işte hafta içi falan daha iyi olur yani bakalım ne zaman gelmeye karar verecek minnaklar... bu gidişle ben 100. falan olacağım
ıyı geceler herkese
iyi geceler sevgimmıyı geceler herkese
kızlar butikbebede lasinoh 40 gr krem 22,5 tl çok uygun fiyatı 10 gr 20 tl piyasada bi bakın derim ben aldım... bu arada butikbebede bazı ürünler indirimli gibi görünüyo ama piyasada daha uygun yada aynı fiyat.. benim başıma geldi ki int. alışverişinde tecrübeli olmama rağmen :)) arkadaşımın kızını aldığım tulum orda 20 tl ben 15 e aldım bilginiz olsun istedim nacizhane ,)
Slm kızlar ...BGn kontrolum vardı masalcik tam 37 haftalık oldu..2850 gr ama hala cok kucuk benim kızımbaşka herseyi normal dedi doktor...haftaya salı son kntrole gidicem Çarşamba dan cumaya kadar ne zaman istersen alırım dedi...spinali önerdi 5 dk sürüyor uyuşma epidural da 45 dk suruyor dedi...spinalin dezavantaj i 3 4 gun bas ağrın olur oda herkes de olmaz dedi (bende kilo alması icin beklesemmi dedim dogum başlayabilir benim bebis ters kanala girmeden alalım dedi..ne bilim korku panik kararsızlık sardı beni.. ((bi dolu ağlamak istiyorum (((
38+3 de sonrasi bebek icin olgunluk evresiymis. Doktorlar genelde sezaryan tarihini bu gunden sonrasina verirlermis bildigim kadari ile... Ben cok normal dogum istiyorum. Ama icime sezeryan olacak gibi doguyorKizlar sezeryana gunu genelde 39.haftayami veriyorlar ?Benim sezeryan kesinlesirse gunude verir heralde bakalim.
zaten canım öle bi sancı geliyoki dayanılmaz oluyo evet kasılmam fazlaydı son anda dayanılmazdı
canım darısı sizler inş önce kasılma fazlaydı bebek toplanıyodu.
sonraki gün rahmime aşırı derece baskı vardı sanki bebek fırlayack gibi
pazar günü eşim ve çocuklarla iyce gezdikten sonra saat 6da artık dayanamdım
hastaneye gittik 6cm acılmam olmu ve ultrasondan baktılar bebegim boynuna kordon dolanmış
hemen sancı odasına alındım ve 9.15 dogum yaptım normal şükür hemen bebegimn boynundan
kordonu kurtardılarşimdi saglıklı dünya tatlısı bir kızım oldu 3650 kiloda 53 cm boyu bide dr 2 hafta geride demişti
Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisisizlere ins
bebekler doğunca uykusuz kalacaksın şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar ama gel de uyusabaha kadar kaç kere uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum şimdi de kocişi gönderdim hiç uyumak gelmedi Allah alıştırıyor bence bebek doğunca zorluk çekmeyelim die
herkese günaydın gece 2 gibi yatıp 3 tuvalet molasıyla 4.30da uyandım dön dön uyuyamayıp kalktım en sonunda şimdi de kahvaltı yapıyorum sonra ev temizliği var sırada akşam halılarım geldi onları sermeden ev temizliği yapim
allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunKizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisisizlere ins
Canım nasıl anlıyorlar acaba yalancı olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?