• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız sen nerelerdesın anan geldı bızlerı unuttun

Ah canım aklım sizde bugün yogun geçtı Dr gıttım tahlıl falan eve geldım ıkram yaptık annemle buzluga attık hazır olsun dıye akşamda mısafırlerımız vardı yarın son gunüm işte cancazım

Kizlar bende dogum yaptim ayrintilari yazarim normal oldu darisi:emir_bebek: sizlere ins

canım darısı sizler inş önce kasılma fazlaydı bebek toplanıyodu.
sonraki gün rahmime aşırı derece baskı vardı sanki bebek fırlayack gibi
pazar günü eşim ve çocuklarla iyce gezdikten sonra saat 6da artık dayanamdım
hastaneye gittik 6cm acılmam olmu ve ultrasondan baktılar bebegim boynuna kordon dolanmış:53:
hemen sancı odasına alındım ve 9.15 dogum yaptım normal şükür hemen bebegimn boynundan
kordonu kurtardılar:5: şimdi saglıklı dünya tatlısı bir kızım oldu 3650 kiloda 53 cm boyu bide dr 2 hafta geride demişti:4:

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Normal olması cok guzel. Üstelik kordon dolanmış halde. Allah bebeğine hayırlı uzun birbirine nasip etsin.
Suyunu hastanede mi patlattılar.
Dogum hikayeni bekliyiruz.

Ah canım aklım sizde bugün yogun geçtı Dr gıttım tahlıl falan eve geldım ıkram yaptık annemle buzluga attık hazır olsun dıye akşamda mısafırlerımız vardı yarın son gunüm işte cancazım

Heyecan doruktadir herhalde canım. Iyiki annen yanında. Bak ne guzel geciriyirsun son günlerini.

bana şekerin var mu diye
sordu şekeri olanların
suyu fazla olurmus
birde şeker sonradan
olur nu acaba iyice
evhamli biri oldum:37:

ayy zulu valla ne yalan sylıyeyım kac gundur benımde aklıma gelıyo sonradan seker çıkarmı dıye hanı pekmezlerı goturuyoz ya o bakımdan allah korusun 2 gundur susamayan ben susuyorum da

Heyecan doruktadir herhalde canım. Iyiki annen yanında. Bak ne guzel geciriyirsun son günlerini.

Çok heyecanlıyım canım benım eşim benden heyecanlı garıp bi şeklide de hıçkıra hıçkıra ağlayasım var bükmem neden gözlerım dolu dolu sureklı gece hîç uyumuyorum dogumu düşünmekten sendinde heran olabılırmiş

ayy zulu valla ne yalan sylıyeyım kac gundur benımde aklıma gelıyo sonradan seker çıkarmı dıye hanı pekmezlerı goturuyoz ya o bakımdan allah korusun 2 gundur susamayan ben susuyorum da
Kız biz iyice evhamı nbişiy olduk :1:
Doğursakta şu tuhaflıktan kurtulsak:17:

Özledim sizi aklımda sende ama tansıyonun düştü mü

Bizde şemi özledik CNm
Evet tansiyonum düştü
İlaç ve sezaryen olmaktan kurtuldum:21:

Buzluga atalım dedık canım gelenlere ne vercez yapamayızda o an yarında temızlık var gene yapıcaz bişeyler sen napıyosun bakalım bebişin nasıl

ıyıyız cnm cumada bız gıtcez dr bakalım benımde kasık agrılarım başladı onu merak edıyorum ayy bende sezeryan olsaydım 13 defalan anne olcaktımm

Kız biz iyice evhamı nbişiy olduk :1:
Doğursakta şu tuhaflıktan kurtulsak:17:

Bizde şemi özledik CNm
Evet tansiyonum düştü
İlaç ve sezaryen olmaktan kurtuldum:21:

Gözün Aydın ozaman bu elifler neden böyle bılmıyorum doğmadan bızı parmaklarında oynatdılar zulum senınkıde az değil üzdü senı

kızlar bir şey soracağım. sizin bebişleriniz hala hıçkırıyor mu? kaçıncı haftada geçiyor hıçkırıklar?
ne zaman bir şey yesem hıçkırık krizine giriyor...

Back