• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ıyılık şekerım sen nasılsın oğln napıyo

Allah iyilik versin sezinimmm :16: Bugun dr kontrolumuz vardi gittik kanim dusuk cikti doguma bu kadar az kaldi bana kadin kalkip ilac verdi cok uyuz oldum daha onceden verseydin ya :31: 15 ine kalmaz dedi gelir dedi bekliyorum sezinimm Elifcik napiyo:12::12:

bişey sorcam hangı agdadan yapıyon cnm sen bende yapayım

ben sesu ılık agda kullanıyodum canım ama 8.ayımdan sonra sıkıntı oldu aynada ters yansıyo kagıdı yapıştırma durumu lmadı o skı çam akızı aldım koy cek o ya onla yaptıım bu kez baya zor oldu ama cok şukur kımsey gerek duymadan yaptım

ben sesu ılık agda kullanıyodum canım ama 8.ayımdan sonra sıkıntı oldu aynada ters yansıyo kagıdı yapıştırma durumu lmadı o skı çam akızı aldım koy cek o ya onla yaptıım bu kez baya zor oldu ama cok şukur kımsey gerek duymadan yaptım

kız çam sakızı olmaz hemen erıyolar ben sevmıyom bu sensular nasıl oluyo cnm hıç kullanmadımda

Allah iyilik versin sezinimmm :16: Bugun dr kontrolumuz vardi gittik kanim dusuk cikti doguma bu kadar az kaldi bana kadin kalkip ilac verdi cok uyuz oldum daha onceden verseydin ya :31: 15 ine kalmaz dedi gelir dedi bekliyorum sezinimm Elifcik napiyo:12::12:

elif daha sakin canım nasıpse persembe gelicek

allahrazı olsun bugün öğrendim uzun zamandır bekliyorduk 3 idrar bir kan testine rağmen inanmakta zorlanıyorum yaa yerimde duramıyorum desem

yasa mutlulugunu tatlim hepimiz o yollardan gectik cok farkli bi mutluluk insanin cikip bagirasi geliyo :52::52::52: ekimin ilk gebesi ilan ediyorum seni :1::1::1:

Kizlar zuludan ne haber dogurdumu yoksa onuda goremedim normalde burada olurdu ama :6::6:

Back