• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar şu hasta bezlerinin külot şeklinde olanları var ya sizce onlar mı daha kullanışlı olur yoksa normal hasta bezleri mi? sezeryan olacağım hangisi kullanışlı olur......

canim ben gerek yok desemde esim aldi aventin manuel olanini... biraz yavaslasada can yakici hareketleri var :9:

Bende tam avent Manuel almaya karar vermiştim ama satıcı Naim suleymanoglu olmanız lazım bunu kullanabilmeniz icin elektrikli alın dedi ..ama her an alabilirim:)bebisim hic durmuyo canım ya onceden hareketlerini sayardim simdi durduğu zamanları sayar oldum..bebisim ters acaba dönmeye mı calisiyo cikmakmi istiyor diyorum:))yrn kontrolum var bakalım dr um ne diyecek...

serapcimm hastane vermiyomu :26::26:

canım hastaneye sordum neler getircez diye...liste şeklinde yazdırdı aslında pek fazla bişi yok ama dediklerinin arasında hasta bezi var..o yüzden alıp koymam lazım ...gerçi eşim o külot şeklinde olanlardan almış..markete uğrayınca yorulmayayım diye bana da zahmet olmasın sezeryanda daha kullanışlı olur diye gitmiş ondan almış...

Bende tam avent Manuel almaya karar vermiştim ama satıcı Naim suleymanoglu olmanız lazım bunu kullanabilmeniz icin elektrikli alın dedi ..ama her an alabilirim:)bebisim hic durmuyo canım ya onceden hareketlerini sayardim simdi durduğu zamanları sayar oldum..bebisim ters acaba dönmeye mı calisiyo cikmakmi istiyor diyorum:))yrn kontrolum var bakalım dr um ne diyecek...

Elektrikli bize pahali geldi ve ben pek gerek gormedigimden manuel olanini aldik bakalim kullanicaz :27::27: normal canimm benimkinin bazi hareketleri cok canimi acitiyo bide kafa asagida oraya nasil bi baski uyguluyosa fena bi aci veriyo:30:

canım hastaneye sordum neler getircez diye...liste şeklinde yazdırdı aslında pek fazla bişi yok ama dediklerinin arasında hasta bezi var..o yüzden alıp koymam lazım ...gerçi eşim o külot şeklinde olanlardan almış..markete uğrayınca yorulmayayım diye bana da zahmet olmasın sezeryanda daha kullanışlı olur diye gitmiş ondan almış...

iyi yapmis bencede kilotlu olanlar daha iyi olur senin icin de daha pratik

Canim belden yukari kadar olanlar iyi ben rahat ettim onlarla baya yuksek ama en iyisi o dikis yerine gelmio:)

sende fazla almamışsın canım...yarın mı kontrolün senin...senden tahlil falan istedi mi sezeryan öncesi dr.

yok istemedi bende başından beri habire tahlil yaptırıyorum zaten ondan herhalde....yarın 1 de randevum var nts ye gircembide bebeğin kilosuna falan baktırcam inşallah iyidir kilosu ayın 20 sinde 10 gün önce2800 dü 34+6 da

Aynı haftadayız maşallah benimki biraz önce öyle bir hareketliydi ki noluyor ya dedim
. Bende sürekli tetikleyim bide herkes 37 den sonra her an doğabilir diyip korkuttular beni..normalde değişmezse 12 Ekim sezaryen tarihim..seninki normalmi olacak sezaryenmi?

Elektrikli bize pahali geldi ve ben pek gerek gormedigimden manuel olanini aldik bakalim kullanicaz :27::27: normal canimm benimkinin bazi hareketleri cok canimi acitiyo bide kafa asagida oraya nasil bi baski uyguluyosa fena bi aci veriyo:30:

Banada pahalı geldi en az 200..bakalım kullananlara sorup memnuniyet lerine gore almam lazım ..belki 2.donem (sanmıyorum ama;) ) ise baslarım cok gerekli...artık hareketler acı veriyo çıkınca cok yaramaz olacak sanırım:))

yok istemedi bende başından beri habire tahlil yaptırıyorum zaten ondan herhalde....yarın 1 de randevum var nts ye gircembide bebeğin kilosuna falan baktırcam inşallah iyidir kilosu ayın 20 sinde 10 gün önce2800 dü 34+6 da

kuzucuk takilma kilosuna ya ben bugun gittim dra 2.900 du :51::51:

Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)

. Bende sürekli tetikleyim bide herkes 37 den sonra her an doğabilir diyip korkuttular beni..normalde değişmezse 12 Ekim sezaryen tarihim..seninki normalmi olacak sezaryenmi?

Banada pahalı geldi en az 200..bakalım kullananlara sorup memnuniyet lerine gore almam lazım ..belki 2.donem (sanmıyorum ama;) ) ise baslarım cok gerekli...artık hareketler acı veriyo çıkınca cok yaramaz olacak sanırım:))

bak bakalim canim.. evet annemde oyle diyo yerinde durmaz bu oglan diyo netcezz biz :52:

Back