• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
erkek nefsıyle kadın nefsı bır degıl kı onlarn aklı hep oraya calısıyo bızde sımdı annelık içgudusu var bıze bebege zarar gelmesın dıye uzak duruyolar işte kendını tatmın edıyo bişekılde aldatma olarak görme bızde 2aydr beraber olmuyz az kaldı sabretsınler bıraz dıme

aynen bencede o arkaaşın eşide onu bence hala çok sevıyor suan hamıle oldugumuz için boyle dusunmesı normal

kız arada dağlar kadar fark var eeeee kıme guvenecek bu ızcaız şimdı bı 3. e gıtseydı sadece ölçum için tovbe tovbe bu dr larda
benım kız pazartesı radyologda 3200 du cuma dr da 3000dedi anlamadım bırı yanlış olctıu ama hangııs

aynen biri yanlış ölçüyor ama hangisi işte doktordan doktora değişiyor kilosu sonuçta alıp tartmıyor onlarda çapına göre çıkan sonuç bu zaten +/- 500gr oynuyormuş kesin ölçü değil yani takılmamak lazım bence sağlıklı olması önemli olan

canım ben 38. haftadayım zaten inmesi normal yani

evet canim seninki normal benimki erken gibi 35+2 de.

hadi hayırlısı olsun sen ilkini de normal doğurmuştun o yüzden bunu da yaparsın suni sancıyla hem kısa sürer hemen doğuruverirsin

daha asagı ınmemiş göbegın guzel gorunuyon dolaplarında guzelll:1::1::1::1::1::nazar::nazar:

canim nasil anladiniz gobek dusup dusmedigini? ben hic bilemedim de:)

nasılsın canım heyecan durumları nasıl

düm tek düm tek lınamm yaaaaaaaaa bırde eşim habıre boyle dıyo bızde askerde boyle safak sayardık habıre bana bugun 3 yapıyo 3 gun kalmış:1:
aanem geldı ya az unuttum tabı ben onla muhabbet memleketten haberler evde yemekler derken ama eş ceğizim sağ olsun elını yusuf yusuf edıyo terlıgı yıcek kafasınada bakalım ne zaman

kendı sancın aralıklı oluyo sunı sancı bı geldımı fena
hımm bilmiyordum canım ilk olunca bilmiyoruz tabi
canim nasil anladiniz gobek dusup dusmedigini? ben hic bilemedim de:)

ben de anlamadım canım da eşim demişti bugün de ultrasonda doktor bakınca dedi amaaan sen takılma düşmüş mü düşmemiş mi zamanı gelince nasıl olsa doğacak

düm tek düm tek lınamm yaaaaaaaaa bırde eşim habıre boyle dıyo bızde askerde boyle safak sayardık habıre bana bugun 3 yapıyo 3 gun kalmış:1:
aanem geldı ya az unuttum tabı ben onla muhabbet memleketten haberler evde yemekler derken ama eş ceğizim sağ olsun elını yusuf yusuf edıyo terlıgı yıcek kafasınada bakalım ne zaman

kız adam da haklı napsın merak ediyorlar benimki büyük ihtimal normal olacağında günü kesin belli olmamasına rağmen eşim gün sayıyor hem de günde kaç kere şafağı hatırlatıyor senin ki gayet normal:49:

neyse kızlar benim dizi başlıyor " beni böyle sev" hem de eşim gelir şimdi markete gitmişti gelince alır pc'yi en iyisi ben çıkayım:31::31::31:

kız adam da haklı napsın merak ediyorlar benimki büyük ihtimal normal olacağında günü kesin belli olmamasına rağmen eşim gün sayıyor hem de günde kaç kere şafağı hatırlatıyor senin ki gayet normal:49:

kız yapma dıyom heyacanım artıyo ozaman ateş basıyooooooooo o benden de heyecanlıymış
ama napıyım o beklıcek her şeyı yaşayan bızız kız amannnnnnnnn şimdı kv dıyokı o bılgısyarın başından kalk bebege zararlı bılmıyokı ben bunun başından kalkımyom e gelseydı yanıma az benle dursaydı bende kendımı nete vermezdım annem geldı dıye geldı gorende sanarkı bana hep gelır ılk defa

ay cnm gobek dık değilde asagı dogru bakıyo oyle bişet işte bende onceden bılmezdım ama anamm bı baktımkı benım göbekte valla asagı ınmış hemde cok net belli

göğüsle karın arasında fark açılıyo dımı canım benm göğüs altı boşaldı baya asagıa karnım ama bugun agdamı yapabıldım:46::46:

kızlar ben geldim doğurmadım ama:9::9::9:
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladık:9::9: bayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...
Maasallah canım. Tam bir tosun pasa olmus seninki :)
kızlar demn dok geldm bebiş 3200 3300arası dedı ve gunun dolmus dedı nst cekıldk sancılar cok az vardı bebegın kalp atıslarıda 140 160lara cıktı yarın sabah bıdaha nst cekılcem sonra karar verıcez dedı

Canım açıklığa falan baktı mı?

kızlar naslsınız? bakıyorumda çoğunuzun göbeği düşmüş.benimki sankidahada yukarı çıktı mide yanmalarım tam gaz dewam.göğsümle göbeğim arasında 1 parmak bile boşluk yok artık iyice zorlamaya başladı ama kızımın gelesi yok :31:

göğüsle karın arasında fark açılıyo dımı canım benm göğüs altı boşaldı baya asagıa karnım ama bugun agdamı yapabıldım:46::46:

evet oyle cnm sen daha duzgun tarıf ettın hatta 4 parmagınızı karınla gogus arasına koyun eger rahatlıkla sıgıyosa demek oluyorkı karın asagı duşmuş

Merhaba ekim anneleri 24/09/2013 sabah 08:26 da sezeryan ile dogum yaptim suyum azdı 2gunde bi kontrol e gidiyordum 37+4 mecburi sezeryan oldu bebek tersti ve boynunda kordon vardı. 2560 kilo 46cm erkek bebegim oldu adını da ömer koyduk.darisi sizin başınıza allahim saglik uzun ömür versin yavrularimiza cok mutluyum.nete giremicem simdiden teşekkür ederim dualariniz için AAllah razı olsun.
Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
vallaha sıkıntılı bir durum bizde bayadır beraber olmuyoruz ama hiç video izlerken falan görmedim....sadece bazen gece kamyonu deviriyodu rüyalanıyo galiba oda olabilir diyodum ama o bile sinirlendiriyodu beni....sonuçta onun ihtiyacı varsa seninde var bu birsüreç sana destek olması şart sen ne yaşarsan oda yaşamak zorunda .......

Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.

canım sancılar 40 50lerde yok fazla bılmym artk ya sunı sancıyla baslatck dogumu ya sezaryna alck yada nstye gore 2 3gun daha bekleyelım dıyebılır bılmym artk

ya bende bugün gittim dr a ben takip ettim nst değerlerini bir ara 60ın üzerine çıktı sonra 15-20 civarlarında gitti geldi ama bana hiç bişey demedi doktor hatta 40haftaya girmiş olmama rağmen ultrason raporuna BPD 38 hafta yazmış..bana pek bi açıklama yapmayınca sordum doğumla ilgili bişey görünüyor mu die 2 hafta fln dedi:26: günün geldiğini düşündüğü için mi suni sancı verecek?

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.

Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.

ay kızlar benımkının hıç aklına bıle gelmıyo hıç agzına almıyo anlamadımkı sakasını bıla yapmıyo nerdeyse ben atlıycam uzerınee adamın:1::1:

Selam kizlar ben geldimm ne var ne yok neler oldu bilmiyorum :6::6:

Serapcimm hadi hayirlisi az kaldi bebisinede masallahh :nazar:

Back