• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba ekim anneleri 24/09/2013 sabah 08:26 da sezeryan ile dogum yaptim suyum azdı 2gunde bi kontrol e gidiyordum 37+4 mecburi sezeryan oldu bebek tersti ve boynunda kordon vardı. 2560 kilo 46cm erkek bebegim oldu adını da ömer koyduk.darisi sizin başınıza allahim saglik uzun ömür versin yavrularimiza cok mutluyum.nete giremicem simdiden teşekkür ederim dualariniz için AAllah razı olsun.

gözün aydınnn :nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün. :emir_bebek::nazar:

Selam anneler..

nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defa :( oturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir :( buda bir aldatma şekli değilmidir :( çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum:((( nolur yardımcı olun bana :(((

vallaha sıkıntılı bir durum bizde bayadır beraber olmuyoruz ama hiç video izlerken falan görmedim....sadece bazen gece kamyonu deviriyodu rüyalanıyo galiba oda olabilir diyodum ama o bile sinirlendiriyodu beni....sonuçta onun ihtiyacı varsa seninde var bu birsüreç sana destek olması şart sen ne yaşarsan oda yaşamak zorunda .......

kızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
kilosu zayıf siz siz olun güvendiğiniz dr gidin çok uzgunum
çünkü yarın sezaryen günyüzüne belirliycez tansiyonum dusmuyor
astimim var dr şu anlık bebek iyi ama fazla dayanmaz dedi:5:
nst de sancı yok bu cektigim sancıların sebebi lokasit
diye bir madde idrarda çıktı ve mantar var iyiki diğer
dr güvenip kizimin sağlığıyla oynamamışim iki
haftadır yüksek tansiyonla gezmisim dr seçimi
bana bıraktı ben normal istiyorum.ama eşim
kizimiza birşey olmasından korkuyor dr
zaten normali istemiyor çünkü ilk
doğum uzun sürüyor astım ve tansiyon
yükselirse bebis ve ben tehlikeye girermisiz
çok uzgunum ağlıyorum:43:
cnm kendınıde bebegıde uzme varsın sezeryan ol yeterkı sen ve bebışin iyi olun AGLAMADA AGLAYINCA HERSEY FARKLIMI OLUYO SIKMA CANINI

kızlar ben geldim doğurmadım ama:9::9::9:
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladık:9::9: bayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...
maaşallah maaşallah yanı senınpaşa dahada almışş kılocukları

kizlar sagolun yanitlar icin. ultrason 20 den sonra yok ydisindayim ben de. 35+2 yim bugun ama benim dik durdum baktim gogus aramla gobege kadar arasina 2 bilemedin 3 parmak anca giriyor. Bir de internette rahim buyumesini 36-38e kadar yukarda gostermis de ondan sasirdm siz bizim indi deyince. Ben daha 37-38 de iner falan saniyordum.
canım ben 38. haftadayım zaten inmesi normal yani
kızlar demn dok geldm bebiş 3200 3300arası dedı ve gunun dolmus dedı nst cekıldk sancılar cok az vardı bebegın kalp atıslarıda 140 160lara cıktı yarın sabah bıdaha nst cekılcem sonra karar verıcez dedı

hadi hayırlısı olsun sen ilkini de normal doğurmuştun o yüzden bunu da yaparsın suni sancıyla hem kısa sürer hemen doğuruverirsin

Selam anneler..

nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defa :( oturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir :( buda bir aldatma şekli değilmidir :( çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum:((( nolur yardımcı olun bana :(((

gormezlıkten gelmelıydın bence utandırmamalıydın canım gecenlerde bır arkadasın başına da geldı bu sekılde ozamanda konuştuk bız hatta şanslısın dıyebılırım o sekılde kendını tatmın edıyorsa demekkı dışarı gıtmeyı senı aldatmayı tercıh etmemiş seda sayanın bır sözu vardır en buyuk düşmanınız yatagınızdakı kocaızdır der erkekler hasta olurmuş bılıyormusun yapmadıklarında ve sureklı akılları ordadır ama hamıleleıkte bazen dr yasağı bazen başka nedenlerle ilişkı olmuyor oyuzden aldatma değil bu

kızlar ben geldim doğurmadım ama:9::9::9:
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladık:9::9: bayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...

kız maşallah nasıl besledın onu oh maşalah hayrlsı canım doğumunda

kızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
kilosu zayıf siz siz olun güvendiğiniz dr gidin çok uzgunum
çünkü yarın sezaryen günyüzüne belirliycez tansiyonum dusmuyor
astimim var dr şu anlık bebek iyi ama fazla dayanmaz dedi:5:
nst de sancı yok bu cektigim sancıların sebebi lokasit
diye bir madde idrarda çıktı ve mantar var iyiki diğer
dr güvenip kizimin sağlığıyla oynamamışim iki
haftadır yüksek tansiyonla gezmisim dr seçimi
bana bıraktı ben normal istiyorum.ama eşim
kizimiza birşey olmasından korkuyor dr
zaten normali istemiyor çünkü ilk
doğum uzun sürüyor astım ve tansiyon
yükselirse bebis ve ben tehlikeye girermisiz
çok uzgunum ağlıyorum:43:

bebek nasıl zayıf oluyo zulum 360 dedın benım kız 3 kılo

canım ben 38. haftadayım zaten inmesi normal yani

hadi hayırlısı olsun sen ilkini de normal doğurmuştun o yüzden bunu da yaparsın suni sancıyla hem kısa sürer hemen doğuruverirsin

ins canım ya ılkı normal bılmym sunı sancı cok kötü ılkındede verdıler ama ozaman kendı sancımda vardı

bebek nasıl zayıf oluyo zulum 360 dedın benım kız 3 kılo

canım zullu doktorunu değiştirmişti yeni doktoru yanlış ölçüm yapmış yani ikisinden biri yanlış ölçüyor ama hangisi oarası tartışılır şimdi eski doktoruna gitmiş bebği 2500 kadaröış 3600 değil

selam kızlar:3:
hep söylicem unutuyorum, patlmış mısır feci şekilde süt yapıyomuş duymuşmuydunuz:8:
yeni doğum yapan bi arkadaşım dedi, elinde sürekli (tuzsuz tabiki) patlamış mısır tabağı..gerçekten arttığını söyledi..
yeni doğum yapan annecikler de bi denesin bakalım, sonucuda bize yazsınlar ne güzel olur:34:

ay bayılırım ama tuzlu tuzlu dur kız anama patlatayım:56:

gormezlıkten gelmelıydın bence utandırmamalıydın canım gecenlerde bır arkadasın başına da geldı bu sekılde ozamanda konuştuk bız hatta şanslısın dıyebılırım o sekılde kendını tatmın edıyorsa demekkı dışarı gıtmeyı senı aldatmayı tercıh etmemiş seda sayanın bır sözu vardır en buyuk düşmanınız yatagınızdakı kocaızdır der erkekler hasta olurmuş bılıyormusun yapmadıklarında ve sureklı akılları ordadır ama hamıleleıkte bazen dr yasağı bazen başka nedenlerle ilişkı olmuyor oyuzden aldatma değil bu

erkek nefsıyle kadın nefsı bır degıl kı onlarn aklı hep oraya calısıyo bızde sımdı annelık içgudusu var bıze bebege zarar gelmesın dıye uzak duruyolar işte kendını tatmın edıyo bişekılde aldatma olarak görme bızde 2aydr beraber olmuyz az kaldı sabretsınler bıraz dıme

canım zullu doktorunu değiştirmişti yeni doktoru yanlış ölçüm yapmış yani ikisinden biri yanlış ölçüyor ama hangisi oarası tartışılır şimdi eski doktoruna gitmiş bebği 2500 kadaröış 3600 değil

kız arada dağlar kadar fark var eeeee kıme guvenecek bu ızcaız şimdı bı 3. e gıtseydı sadece ölçum için tovbe tovbe bu dr larda
benım kız pazartesı radyologda 3200 du cuma dr da 3000dedi anlamadım bırı yanlış olctıu ama hangııs

Back