• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İyi akşamlar kızlar eşimle alışveriş merkezine gittik gezdim biraz ama şimdide evde oturup kalkamıyorum bacaklarım çok acıyo özellikle kasık bölgem et kırılmış gibi akşam nasıl uyucam bakalım sağımdan soluma dönemiyorum

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.

Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.

haklısın canım valla ben benimkine daha o konuda sıkıntı yaşatmadım, çok araştırdım bebeğe zarar verip vermemesi konusunu ters bi hareket yapmadıkça zararı yokmuş drlar genelde böyle söylüyor benimki de araştırmış tabi biraz, bizde dikkatli bir şekilde ilişkiye devam ettik.hatta son ayda doğumu kolaylaştırdığını söylüyor drlar ama bende tık yok daha:17: sadece geçenlerde küçük bi sıkıntı yaşadım açıkpembe leke geldi ama sorun çıkmadı çok şükür..bebeğim benim için çok çokkk önemli ama eşim de onun babası..kıramıyorum..önemli olan bundan sonra dişini sıkacak beyefendi bakalım..yalnız kamyon devirmek ne demek??:34::1:

Kızlar,
Yarın sabah 8:00 itibariyle sıfır kilometre bir hayat başlıyor. Kızımızla kavuşuyoruz.
Ekimin ilk annesi olacağımmm bir iki arkadaşla birlikte.

Tatlı bir heyecan var ama öyle korku filan yok. Bir huzur var, nihayet sona geldik diye. Artık karnımda değil kucağımda olacağını bilmenin mutluluğu var.

Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

Yarın umuyorum kendimi toparlayıp bir iki birşey yazarım size :)

Kızlar,
Yarın sabah 8:00 itibariyle sıfır kilometre bir hayat başlıyor. Kızımızla kavuşuyoruz.

Tatlı bir heyecan var ama öyle korku filan yok. Bir huzur var, nihayet sona geldik diye. Artık karnımda değil kucağımda olacağını bilmenin mutluluğu var.

Anammmmmmmmm ayyyy coook sevindimmm yaa insallah canimm Allah kolayliklar versinn :16::16: Darisi bizim basimizaa :16:

Kızlar,

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar,

Insalah cok rahat bir dogum olur ve sağlıkla alırsın prensesini kucağına ..dualarımız seninle...korku yokmuş ne guzel benim daha 2 hafta var ama şimdiden nefes alamıyorum sanki:)

Anammmmmmmmm ayyyy coook sevindimmm yaa insallah canimm Allah kolayliklar versinn :16::16: Darisi bizim basimizaa :16:

Insalah cok rahat bir dogum olur ve sağlıkla alırsın prensesini kucağına ..dualarımız seninle...korku yokmuş ne guzel benim daha 2 hafta var ama şimdiden nefes alamıyorum sanki:)

Ya öyle birşey ki öncesinde ben de heyecanlıydım, bir ara panik oldum. Doğuramam gibi geldi. Ama sonlara doğru inanın bir kuvvet geliyor. O korku gidiyor, tatlı bir rahatlama geliyor. Artık kaçarı olmadıgından bir kanıksama oluyor. Bir de oh artık karnımdan çıkacak diye bir rahatlama oluyor açıkcası..
O yüDen hiç endişe etmeyin, size de böyle olacaktır büyük ihtimal..

Kızlar süt sağma makinesi alan varmi ??tavsiyeleriniz neler??birde 37. Haftadayim bebisim hic durmuyo son haftalarda sizin bebiklerin hareket lerindede artış oldumu ???

yasa mutlulugunu tatlim hepimiz o yollardan gectik cok farkli bi mutluluk insanin cikip bagirasi geliyo :52::52::52: ekimin ilk gebesi ilan ediyorum seni :1::1::1:

çok teşekkür ederim anne olmak yaaa bambaşka bişey olmalı benimki tahmini 4-5 hafta olmalı daha çok küçüğüz korkuyorum kalp atışlarını 8 hatfata duymadan rahatlamıycam sanırım o güm ğümü duymayı iple çekiyorum

Ya öyle birşey ki öncesinde ben de heyecanlıydım, bir ara panik oldum. Doğuramam gibi geldi. Ama sonlara doğru inanın bir kuvvet geliyor. O korku gidiyor, tatlı bir rahatlama geliyor. Artık kaçarı olmadıgından bir kanıksama oluyor. Bir de oh artık karnımdan çıkacak diye bir rahatlama oluyor açıkcası..
O yüDen hiç endişe etmeyin, size de böyle olacaktır büyük ihtimal..

Al benden de o kadar hiiic korkmuyorumm sadece heyecanli ve sabirsizimm :52::52: oylede cikicak boylede cikicak bu diyorum :27::27:

Kızlar süt sağma makinesi alan varmi ??tavsiyeleriniz neler??birde 37. Haftadayim bebisim hic durmuyo son haftalarda sizin bebiklerin hareket lerindede artış oldumu ???

canim ben gerek yok desemde esim aldi aventin manuel olanini... biraz yavaslasada can yakici hareketleri var :9:

Tavuklu makarna ve panikliden ne haber dogum yapmadilar mi acaba :27::27:

ben daha dogurmadım canım bugun gıttk dok 3250 3300kg arası dedı nst cektırdk yarın sabah yıne cektırcez yarın gunun doluyıo dedı nstye göre karar vercez dedı canım bişey söylıymmı bugun cok rahattm hastanede artk sona dayandm dogsun artk nasıl olursa olsn artk bakalım son karaar ne olck

çok teşekkür ederim anne olmak yaaa bambaşka bişey olmalı benimki tahmini 4-5 hafta olmalı daha çok küçüğüz korkuyorum kalp atışlarını 8 hatfata duymadan rahatlamıycam sanırım o güm ğümü duymayı iple çekiyorum

gelir o gunlerde duyarsin canim Allah tamamina erdirsinn insallah:16::16:

ben daha dogurmadım canım bugun gıttk dok 3250 3300kg arası dedı nst cektırdk yarın sabah yıne cektırcez yarın gunun doluyıo dedı nstye göre karar vercez dedı canım bişey söylıymmı bugun cok rahattm hastanede artk sona dayandm dogsun artk nasıl olursa olsn artk bakalım son karaar ne olck

insallah paniklimmm hayirli haberlerle gelirsin merak ettim bende :16::16:

Back