2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen bencede o arkaaşın eşide onu bence hala çok sevıyor suan hamıle oldugumuz için boyle dusunmesı normal

aynen biri yanlış ölçüyor ama hangisi işte doktordan doktora değişiyor kilosu sonuçta alıp tartmıyor onlarda çapına göre çıkan sonuç bu zaten +/- 500gr oynuyormuş kesin ölçü değil yani takılmamak lazım bence sağlıklı olması önemli olan

daha asagı ınmemiş göbegın guzel gorunuyon dolaplarında guzelll

canim nasil anladiniz gobek dusup dusmedigini? ben hic bilemedim de:)

nasılsın canım heyecan durumları nasıl

düm tek düm tek lınamm yaaaaaaaaa bırde eşim habıre boyle dıyo bızde askerde boyle safak sayardık habıre bana bugun 3 yapıyo 3 gun kalmış
aanem geldı ya az unuttum tabı ben onla muhabbet memleketten haberler evde yemekler derken ama eş ceğizim sağ olsun elını yusuf yusuf edıyo terlıgı yıcek kafasınada bakalım ne zaman

kendı sancın aralıklı oluyo sunı sancı bı geldımı fena
hımm bilmiyordum canım ilk olunca bilmiyoruz tabi
canim nasil anladiniz gobek dusup dusmedigini? ben hic bilemedim de:)

ben de anlamadım canım da eşim demişti bugün de ultrasonda doktor bakınca dedi amaaan sen takılma düşmüş mü düşmemiş mi zamanı gelince nasıl olsa doğacak

kız adam da haklı napsın merak ediyorlar benimki büyük ihtimal normal olacağında günü kesin belli olmamasına rağmen eşim gün sayıyor hem de günde kaç kere şafağı hatırlatıyor senin ki gayet normal

neyse kızlar benim dizi başlıyor " beni böyle sev" hem de eşim gelir şimdi markete gitmişti gelince alır pc'yi en iyisi ben çıkayım

kız yapma dıyom heyacanım artıyo ozaman ateş basıyooooooooo o benden de heyecanlıymış
ama napıyım o beklıcek her şeyı yaşayan bızız kız amannnnnnnnn şimdı kv dıyokı o bılgısyarın başından kalk bebege zararlı bılmıyokı ben bunun başından kalkımyom e gelseydı yanıma az benle dursaydı bende kendımı nete vermezdım annem geldı dıye geldı gorende sanarkı bana hep gelır ılk defa

ay cnm gobek dık değilde asagı dogru bakıyo oyle bişet işte bende onceden bılmezdım ama anamm bı baktımkı benım göbekte valla asagı ınmış hemde cok net belli

göğüsle karın arasında fark açılıyo dımı canım benm göğüs altı boşaldı baya asagıa karnım ama bugun agdamı yapabıldım

Maasallah canım. Tam bir tosun pasa olmus seninki :)

Canım açıklığa falan baktı mı?

kızlar naslsınız? bakıyorumda çoğunuzun göbeği düşmüş.benimki sankidahada yukarı çıktı mide yanmalarım tam gaz dewam.göğsümle göbeğim arasında 1 parmak bile boşluk yok artık iyice zorlamaya başladı ama kızımın gelesi yok

göğüsle karın arasında fark açılıyo dımı canım benm göğüs altı boşaldı baya asagıa karnım ama bugun agdamı yapabıldım

evet oyle cnm sen daha duzgun tarıf ettın hatta 4 parmagınızı karınla gogus arasına koyun eger rahatlıkla sıgıyosa demek oluyorkı karın asagı duşmuş

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.

Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.

canım sancılar 40 50lerde yok fazla bılmym artk ya sunı sancıyla baslatck dogumu ya sezaryna alck yada nstye gore 2 3gun daha bekleyelım dıyebılır bılmym artk

ya bende bugün gittim dr a ben takip ettim nst değerlerini bir ara 60ın üzerine çıktı sonra 15-20 civarlarında gitti geldi ama bana hiç bişey demedi doktor hatta 40haftaya girmiş olmama rağmen ultrason raporuna BPD 38 hafta yazmış..bana pek bi açıklama yapmayınca sordum doğumla ilgili bişey görünüyor mu die 2 hafta fln dedi:26: günün geldiğini düşündüğü için mi suni sancı verecek?

ay kızlar benımkının hıç aklına bıle gelmıyo hıç agzına almıyo anlamadımkı sakasını bıla yapmıyo nerdeyse ben atlıycam uzerınee adamın

Selam kizlar ben geldimm ne var ne yok neler oldu bilmiyorum

Serapcimm hadi hayirlisi az kaldi bebisinede masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…