• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlarrrr aldığım yenidoğan takımları benim sıpaya olur değil mi? şimdi annem kafamı karıştırdı..boy boy mu o takımlar hiç sormadan aldık ama...

aynen dediğin gibi tedbiri elden bırakmayayım yarın çıkıpta alayım 62 cmliklerden varmış...

canım benim bebeğim de kilolu doğacak. bilgin olsun diye söylüyorum. Aziz Bebe'nin yenidoğan takımlarında iki model var. normalde hep 0 beden satılıyor he ryerde. aziz'de 0-3 beden olan iki model var 20 parçalı... ben o hastane çıkışından aldım. biraz daha büyük. hatta alırken dediler, küçük doğarsa biraz büyük gelir ama 3 aya kadar kullanırsın ama 5 kilo doğana tam geliyor bunlar diye :1::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ilk olduğu için hemen hemen hepimiz sabırsızız ama bebişler bizden daha sabırlı :1::1:
düşük doz epidurali duymamıştım ben bunu bir sorayım doktoruma bakalım ne dicek çünkü epiduralde doktorum ıkınma problemi olabiliceğini söyledi düşük doz olursa o kadar problem olmaz herhalde

senin ultrasonda bakmıyorlar mı canım benim midemin üst kısmı baya boş yani orası zyıfladı diyebilirim elimi tamamıyla koyabiliyorum karnımın üst kısmına boşluk orası bir de ultrasonda baktı doktorum bugün bebeğin aşağı indiğini söyledi ama aşağı inince hemen doğacağı anlamına gelmiyor yani 40 haftayı da doldurabilirmiş

Allah yardımcın olsun inşalah ağrısız acısız ve sağ salim bebeğine kavuşursun :16:

kızlar ben bol protein ile beleniyorum. bolca haşlanmış et, yumurta peynir vb gibi gıdalar tüketiyorum. meyve olarak da şekerli meyveleri şeftali gibi tercih ediyorum. maşallah 36. haftad 3400 gr benimki. :nazar:

Allah yardımcın olsun. kahverengi akıntı vrsa doktoru ihmal etme derim

canımmm, hiç üzülme bakayım sen. bebeğinin ve senin sağlğın için en iyisi sezeryan ise seeryn olsun. nasıl olup bittiğini anlamayacaksın zaten, içini ferah tut. çarşambaymış sezeryan tarihin, ablan da geliyormuş :21::21::21:

ay hayırlısı olsun.. yalnız arefe günü sezeryan olmanın şöyle bir dezavantajı var anım: iyice bir öğren doktorlar bayramda nöbetçi mi? bir aksilik olursa (Allah korusun) ililenebilecekler mi? senin yerinde olsam 12 ekim gbi olmak isterdim, hem bayrama eve çıkmış olayım, hem de hastanede yattığım sürede kendi doktoruma ulaşabileyim. öyle veya böyle hayırlısı olsun inşallah :nazar:

ah Serap, hepimiz doğurdun sandık. hayırlısı olsun bacım, maşallah senin tosuna :nazar: iyi haberlerini bekliyoruz :1:

maşallah ne güzel bir göbüş öle, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

canım maddi durumun karşılayabiliyorsa kendi doktoruna gitmende fayda var. :14:

tahmini olarak doğumda yaklaşık 4 hafta önce düşer dediler. bence sana göre erken değil. 38 - 40 hafta arası doğum normal =)

kizlar sagolun yanitlar icin. ultrason 20 den sonra yok ydisindayim ben de. 35+2 yim bugun ama benim dik durdum baktim gogus aramla gobege kadar arasina 2 bilemedin 3 parmak anca giriyor. Bir de internette rahim buyumesini 36-38e kadar yukarda gostermis de ondan sasirdm siz bizim indi deyince. Ben daha 37-38 de iner falan saniyordum.

canım üzülme bende çok istedim normal doğumu..ama olmadı...tek kuzular iyi oolsunlar napalım istemeye istemeye sezeryanı kabul ettim bugün ama başka çaremde yoktu...bu arada bende de lökosit vardı geçen tahlilde...ebe bugün çatı muayenemi yaparken mantar var dedi...kaşıntın var mı dedi...ama bende kaşıntının k'si yok ben anlamadım mantar olunca kaşıntıdan duramazsın dedi...lökosit sancımı yapıyormuş acaba dün gece şiddetlenen sancılarımın sebebi bu lökosit denen şey mi yaptı acaba...keşke mantarı dr.ye deseydim...:44::44:

Canim benim de hic kasintim yoktu ama akintimin fazla olmasi sebebiyle gittim bir doktora enfeksiyon dedi. Bir fitil ve bir krem verdi
1 hafta kullandim sikayetlerim daha da artti, yanma ve vajinada siskinlik oldu. Tekrar kendi doktoruma gittim. Muayene etti ve mantar dedi, hic kasintim yok halbuki. 1 hap 3 fitil verdi. Cok sukur rahatim suan. Gebeligin ilerleyen haftalarinda bu isler onemli bence doktorunla konus. Normal dogum yaptigini dusun. Bebek mantar ile temas edebilir, ihmal etme fitille geciveriyor....

kizlar sagolun yanitlar icin. ultrason 20 den sonra yok ydisindayim ben de. 35+2 yim bugun ama benim dik durdum baktim gogus aramla gobege kadar arasina 2 bilemedin 3 parmak anca giriyor. Bir de internette rahim buyumesini 36-38e kadar yukarda gostermis de ondan sasirdm siz bizim indi deyince. Ben daha 37-38 de iner falan saniyordum.

işte değişiyo cnım kişiden kişiye... aman sağlıklı sıhhatli olsunlar da :nazar::1:

Son düzenleme:
kızlar demn dok geldm bebiş 3200 3300arası dedı ve gunun dolmus dedı nst cekıldk sancılar cok az vardı bebegın kalp atıslarıda 140 160lara cıktı yarın sabah bıdaha nst cekılcem sonra karar verıcez dedı

gerçekten ya bana da yapıyo sıpa :1: ama sonra daha çok ağlayasım geliyor :14: farklı bi duyguyla ama..
Bilmem mi canım yaa.. Ben geçen gün otururken kaburgamı acıttım, bebişimin ayaklarının durdugu taraftı. Sonra oturdum ağladım ona zarar verdim, incittim düşüncesiyle.. :)

kızlar demn dok geldm bebiş 3200 3300arası dedı ve gunun dolmus dedı nst cekıldk sancılar cok az vardı bebegın kalp atıslarıda 140 160lara cıktı yarın sabah bıdaha nst cekılcem sonra karar verıcez dedı
oy maşallah canım :nazar: hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda :)

Selam anneler..

nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defa :( oturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir :( buda bir aldatma şekli değilmidir :( çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum:((( nolur yardımcı olun bana :(((

Yalniz degilsin canim, burda daha once de konusu olmustu. Erkekler bebege ve esine zarar verecekler korkusu ile uzak duruyorlar. Seni sevdigine de eminsen kesin oyle bir durum vardir. Gonlunu ferah tut :)

Kızlar ben çıkıyorum kociş gelir birazdan.. Yemekleri ocağa koyuyum, yanına da salata felan yapıyım. :56:
Kendinize özellikle minik mucizeleriniz için iyi bakın emi, öptüm hepinizi :54::54:

Bilmem mi canım yaa.. Ben geçen gün otururken kaburgamı acıttım, bebişimin ayaklarının durdugu taraftı. Sonra oturdum ağladım ona zarar verdim, incittim düşüncesiyle.. :)

kıyamamm:54: bende karnımı biyere çarptığım zaman içim içimi yiyor özür dileyip duruyorum:1::1:

Olur öyle :)
Relax relax :))

Beylikduzunde bir yer canım. Yakınsa sana burası. Tarif vereyim.
Ben İstanbulda yasamıyorum tatlım ama Beylikdüzünde görümcem var neyse artık burdan bakarım bısıler
Annem geldi kızlarrr hiç ugrayamadım buraya muhabbet koyuu şimdi mutfagımdan tencere sesleri gelıyo çok mutluyum çok
Gözün aydın tatlım
Selam kizlar ben geldiim gecen cuma dogum yaptim ama cok bitik durumdayim.3 gündür hastanedeydik yavrum sarilik geciriyor :( 1 gün isik altinda durdu cok zor gecti onu öyle görmek inanin cok kötüydü.suan ciktik sarilik degeri düsmüs biraz ama yarin tekrar bakacaklar dua edin teyzeleri yavrum iyi olsun.birde oglum 3200gr dogdu suan 3030 gr cok takiyorum kafama bu kiloyu sanki hic almiyor gibi herseyi minicik en kücük elbiseler bile bol geliyor.nasil kilo alcak bilmiyorum fazla emmiyorda.anlicaniz cok sikintili geciyor günlerim.kocacimda yanimda yok :(( hersey üst üste geliyor sanki ne olur dua edin kizlar ve tavsiyelerinize ihtiyacim var hem sarilik hemde kilo alimi icin ;) hepinizi öpüyorum kendime geldigimde takip edecegim sizi söz ;)

Canım ALLAH yardımcın olsun bebişi bol bol emzir tabıkı kılosunu gerı alıcak hıc takma kafana. RABBİM sağlıklı ömürler versin.

canım benim bebeğim de kilolu doğacak. bilgin olsun diye söylüyorum. Aziz Bebe'nin yenidoğan takımlarında iki model var. normalde hep 0 beden satılıyor he ryerde. aziz'de 0-3 beden olan iki model var 20 parçalı... ben o hastane çıkışından aldım. biraz daha büyük. hatta alırken dediler, küçük doğarsa biraz büyük gelir ama 3 aya kadar kullanırsın ama 5 kilo doğana tam geliyor bunlar diye :1::nazar::nazar:

bende aziz bebeden bir takım aldım canım olmazsa bakayım kaç cmlik..0-3 aylık tulumları var kuzumun..ama hastane çıkışına bakmam lazım

Canim benim de hic kasintim yoktu ama akintimin fazla olmasi sebebiyle gittim bir doktora enfeksiyon dedi. Bir fitil ve bir krem verdi
1 hafta kullandim sikayetlerim daha da artti, yanma ve vajinada siskinlik oldu. Tekrar kendi doktoruma gittim. Muayene etti ve mantar dedi, hic kasintim yok halbuki. 1 hap 3 fitil verdi. Cok sukur rahatim suan. Gebeligin ilerleyen haftalarinda bu isler onemli bence doktorunla konus. Normal dogum yaptigini dusun. Bebek mantar ile temas edebilir, ihmal etme fitille geciveriyor....

canım bende fitil kullandım hatta tek kullanımlık şaselerden de kullandım..kaşıntım yok ama akıntım var...ama abartı derecede değill..

Merhaba ekim anneleri 24/09/2013 sabah 08:26 da sezeryan ile dogum yaptim suyum azdı 2gunde bi kontrol e gidiyordum 37+4 mecburi sezeryan oldu bebek tersti ve boynunda kordon vardı. 2560 kilo 46cm erkek bebegim oldu adını da ömer koyduk.darisi sizin başınıza allahim saglik uzun ömür versin yavrularimiza cok mutluyum.nete giremicem simdiden teşekkür ederim dualariniz için AAllah razı olsun.

Back