2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün.

vallaha sıkıntılı bir durum bizde bayadır beraber olmuyoruz ama hiç video izlerken falan görmedim....sadece bazen gece kamyonu deviriyodu rüyalanıyo galiba oda olabilir diyodum ama o bile sinirlendiriyodu beni....sonuçta onun ihtiyacı varsa seninde var bu birsüreç sana destek olması şart sen ne yaşarsan oda yaşamak zorunda .......

cnm kendınıde bebegıde uzme varsın sezeryan ol yeterkı sen ve bebışin iyi olun AGLAMADA AGLAYINCA HERSEY FARKLIMI OLUYO SIKMA CANINI

maaşallah maaşallah yanı senınpaşa dahada almışş kılocukları

canım ben 38. haftadayım zaten inmesi normal yani

hadi hayırlısı olsun sen ilkini de normal doğurmuştun o yüzden bunu da yaparsın suni sancıyla hem kısa sürer hemen doğuruverirsin

gormezlıkten gelmelıydın bence utandırmamalıydın canım gecenlerde bır arkadasın başına da geldı bu sekılde ozamanda konuştuk bız hatta şanslısın dıyebılırım o sekılde kendını tatmın edıyorsa demekkı dışarı gıtmeyı senı aldatmayı tercıh etmemiş seda sayanın bır sözu vardır en buyuk düşmanınız yatagınızdakı kocaızdır der erkekler hasta olurmuş bılıyormusun yapmadıklarında ve sureklı akılları ordadır ama hamıleleıkte bazen dr yasağı bazen başka nedenlerle ilişkı olmuyor oyuzden aldatma değil bu

kız maşallah nasıl besledın onu oh maşalah hayrlsı canım doğumunda

bebek nasıl zayıf oluyo zulum 360 dedın benım kız 3 kılo

canım ben 38. haftadayım zaten inmesi normal yani

hadi hayırlısı olsun sen ilkini de normal doğurmuştun o yüzden bunu da yaparsın suni sancıyla hem kısa sürer hemen doğuruverirsin

ins canım ya ılkı normal bılmym sunı sancı cok kötü ılkındede verdıler ama ozaman kendı sancımda vardı

bebek nasıl zayıf oluyo zulum 360 dedın benım kız 3 kılo

canım zullu doktorunu değiştirmişti yeni doktoru yanlış ölçüm yapmış yani ikisinden biri yanlış ölçüyor ama hangisi oarası tartışılır şimdi eski doktoruna gitmiş bebği 2500 kadaröış 3600 değil

ay bayılırım ama tuzlu tuzlu dur kız anama patlatayım

erkek nefsıyle kadın nefsı bır degıl kı onlarn aklı hep oraya calısıyo bızde sımdı annelık içgudusu var bıze bebege zarar gelmesın dıye uzak duruyolar işte kendını tatmın edıyo bişekılde aldatma olarak görme bızde 2aydr beraber olmuyz az kaldı sabretsınler bıraz dıme

kız arada dağlar kadar fark var eeeee kıme guvenecek bu ızcaız şimdı bı 3. e gıtseydı sadece ölçum için tovbe tovbe bu dr larda
benım kız pazartesı radyologda 3200 du cuma dr da 3000dedi anlamadım bırı yanlış olctıu ama hangııs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…