Allaaam aynı beninşallah tatlimminicik
bur prensesim olacak kız ben
yeni doğan bebislere elleyemem
ne yapcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaaam aynı beninşallah tatlimminicik
ne yapcaz
inşallah tatlimminicik
ne yapcaz
kızlarrrr aldığım yenidoğan takımları benim sıpaya olur değil mi? şimdi annem kafamı karıştırdı..boy boy mu o takımlar hiç sormadan aldık ama...
kızlarrrr aldığım yenidoğan takımları benim sıpaya olur değil mi? şimdi annem kafamı karıştırdı..boy boy mu o takımlar hiç sormadan aldık ama...
Cnm senin gittiğin dr anlamadim ben de 38 haftadayim
2 ay önce dr biraktim ilk defa bugün gittim bana çok iyi davrandı
dogumumu onun yaptırmasını istiyorum korkuyorum sezaryenden
tek güvendiğim dr bu artık hiç bir dr güvenmiyorum
sağol tatlim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumhımm tansiyondan dolayı mı hadi haırlısı sağ salim al inşallah kucağına yavrunu canını sıkma son günlerin bak moralini yüksek tut ki bebeğin de mutlu huzurlu olsun canın sıkılırsa hemen gir buraya biz sana moral veririz
sağol Cnm kuz biz ellemessek kim elliycek miniklereAllaaam aynı ben
cnm o senin bebişin onu öyle güzel tutucaksınki hiç merak etme:)
minicik olucak ama çabucak büyücek annesi insan şaşırıyo gerçekten ne kadar hzılı büyüyolar
buarada spinal sezeryanı sormuşsun onda uyanık oluyosun cnm belden iğne yapıyolar aşağı taraf uyuşuyo sen herşeyi duyuyosun görüyosun yani bebişin ilk ağlamasını doğunca hemen yanına getirip sana dokunduruyolarmış yani benim doktorum çok istedi spinal yapalım diye ama ben panik olurum diye istemedim çünkü baskıları hissediyormuşsun acı yok tabi ama yinede cesaret edemedim genel oldum eğer içinde o anı yaşamk varsa düşünebilirsin uyanma gibi bi sıkıjntıda yok anestezi almıyosun çok ii bence ama işte herkesin seçimi kendi durumuna göre karar versisin cnm
ay allahımmm doğurcam diye can atan hatun şimdide doğurunca nasıl tutcam diyo kendi bebişin olunca öyle bi tutarsın kiiiiiiii, kimselere veresin bile gelmez kuzuminşallah tatlimminicik
ne yapcaz
bende duymadım canımcım, doğum hikayelerinden birinde okumuştum ordan aklıma takıldı. bende kontrolü bekliyorum doktora sormak için. tabi o heyecanla unutmazsam bende senin gibi düşünüyorum ama bi de şu var, epidural de belirli bi açıklıktan sonra yapılmıyomuş, peki en başta fazla sancım olmazda yaptırmazsam sonradan dayanamıcak olursam nasıl olcak :26:ilk olduğu için hemen hemen hepimiz sabırsızız ama bebişler bizden daha sabırlı
düşük doz epidurali duymamıştım ben bunu bir sorayım doktoruma bakalım ne dicek çünkü epiduralde doktorum ıkınma problemi olabiliceğini söyledi düşük doz olursa o kadar problem olmaz herhalde
nasılsa gelişimi sağlığı iyi, hemen alalım demediğine dua et senbugün kocişi görmeniz lazımdı...doktorla pazarlık yapıyo..hocam gel şunu cumartesi alalım 5inde diye..5 gün önce görecekmiş kuzusunu...
selam kızlar
hep söylicem unutuyorum, patlmış mısır feci şekilde süt yapıyomuş duymuşmuydunuz
yeni doğum yapan bi arkadaşım dedi, elinde sürekli (tuzsuz tabiki) patlamış mısır tabağı..gerçekten arttığını söyledi..
yeni doğum yapan annecikler de bi denesin bakalım, sonucuda bize yazsınlar ne güzel olur
merak etme olur hepsi.oglus 4 gunluk oldi.3 kilo dogdu.ayyy kucucuk bunlar dedigim hersey kocaman geliyor ona
cnm etiketinde santim yazar büyük htimal 50 cm falandır tontiş oğluşun uzun süre giyemesede maaşaşşalah:)ilk doğumda olur heralde bizimki içinde kayboluyodu :)şimdi şimdi oluyo halada büyükler azcık bugün 18 günlüğüz:)olmazsa 62 cm olanlardan alırsın yanına yine nolur nolmaz ama gerek kalmaz ilk takımlarını giyer
hadi bakaım, sende de işe yarar inşallah.. fışkırsın sütler arkadaş yabacı bi sitede okumuş öyle denemiş..hemen deniip yazıcam cnm saol söylediğin için
aynen dediğin gibi tedbiri elden bırakmayayım yarın çıkıpta alayım 62 cmliklerden varmış...canımm en başta maşallah bebeğine benim yengem 40haftasını doldurdu 4.190gr doğdu bebiş yenidoğan zıbınlarından gelmeyenler olmuş hatta yırtarak giydirmek zorunda kalmışlar hastanede düşün bence sen tedbirli ol nolur nolmaz
Cnm senin gittiğin dr anlamadim ben de 38 haftadayim
2 ay önce dr biraktim ilk defa bugün gittim bana çok iyi davrandı
dogumumu onun yaptırmasını istiyorum korkuyorum sezaryenden
tek güvendiğim dr bu artık hiç bir dr güvenmiyorum
şartlar daha iyi olabilir cnm ama gittiğin hastanede de bi sorun olsaydı şimdiye kadar sen dahil onca insan oraya gitmezdi. ya da doğum yaptırılmazdı vs. Sonuçta biçok yerde yenidoğan servisi yok, doğumdan sonra sevk veriliyo. Şimdi olayın içinde olunca çok zor geliyo anlıyorum ama bunu bile bulamayan var emin ol. Hangi doktorda rahatsan ona devam et derim, doğumda da.. hayırlısı olsun hakkında..
aynen öyle valla ha yandı ha yancak diye diken üstünde oturuom
benim epeydir bu derece zorlamamıştı, karnımın düştüğü anlamına geliyo kuzu ya :26:
gerçi geçen hafta bu denli yanmam yoktu ama karnımda bazen o kadar aşağı iniyoduki kendim bile farkındaydım..
zullum geçmiş olsun canım yaa, böyle stres çekmendense riske girmeden kavuşmanız en güzeli gibi, Allah büyüktür, hayırlısı olsun hakkında canım..
ben gittiğim hataneyi kötülemek için söylemedim tatlım en basitinden yengem bugün gittiğim doğum hastanesinde 1ay önce doğum yaptı çıkışı yapılacağı gün bakmışlar bebeğin nefesi düzensizmiş sırf bu yüzden çıkışı iptal oldu bir hafta beklettiler nolur nolmaz die bir sürü tetkik yapmışlar burdaki devlet hastanesine gitse böyle bi şansı olmayacaktı belkide..evet daha zor durumda olanlar vardır mutlaka ama insan elinden geldiğinin iyisini yapmak istiyor birde üstüne fazla düşmemek gerekiyor ben sıon hafta die fazla düşündüm bütün stresim bundan rahat olmaya çalışcam hakkımızda hayırlısı belli mi olur nerde doğum yapacağım belki mecbura kalır hiç aklıma gelmeyen yerde yaparım bakalım hayrlısı
yanlış anlama canımcım kötülemek için söyledin demiyorum kesinlikle. şuanki durumunu o kadar iyi anlıyorumki, her an gelebilir endişesi yaşıyosun ve gitmek istediğin hastanede tersleniyosun. üstüne bi de hormonlar tavan yapmış durumda ve doğal olarak kaldıramıyosun, çaresizmişsin gibi hissediyosun mutlaka. Bende psikolojik sorunlarımdan dolayı şimdi bile aynı durumu yaşıyorum çoğu zaman.. Ama önce bi sakince otur düşün.. Herşeyin çaresi var, o gün gelsin bakalım,hakkında hayırlısı olsun, Allah yardım edicektir mutlaka :)
aminnnn kuzumm..sağol canım benim gerçekten çok iyi anlamışsın beni zaten bundan sonra daha mantıklı düşünmeye çalışcam kendimi ve yawrumu üzmemek için..yazık bebek ne çekiyodur benim bu ruh hallerimden Allh hepimizin yardımcısı olsun
aminnnn kuzumm..
senin bebiş yalnız değil, benimki var cnm merak etme ben ne zaman böyle bitik hissetsem sanki toplanmam için tepinip duruyo, ben burdayım dikkat et diye uyarıyo