2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlarrrr aldığım yenidoğan takımları benim sıpaya olur değil mi? şimdi annem kafamı karıştırdı..boy boy mu o takımlar hiç sormadan aldık ama...

aynen dediğin gibi tedbiri elden bırakmayayım yarın çıkıpta alayım 62 cmliklerden varmış...

canım benim bebeğim de kilolu doğacak. bilgin olsun diye söylüyorum. Aziz Bebe'nin yenidoğan takımlarında iki model var. normalde hep 0 beden satılıyor he ryerde. aziz'de 0-3 beden olan iki model var 20 parçalı... ben o hastane çıkışından aldım. biraz daha büyük. hatta alırken dediler, küçük doğarsa biraz büyük gelir ama 3 aya kadar kullanırsın ama 5 kilo doğana tam geliyor bunlar diye

Son düzenleme:

kizlar sagolun yanitlar icin. ultrason 20 den sonra yok ydisindayim ben de. 35+2 yim bugun ama benim dik durdum baktim gogus aramla gobege kadar arasina 2 bilemedin 3 parmak anca giriyor. Bir de internette rahim buyumesini 36-38e kadar yukarda gostermis de ondan sasirdm siz bizim indi deyince. Ben daha 37-38 de iner falan saniyordum.

Canim benim de hic kasintim yoktu ama akintimin fazla olmasi sebebiyle gittim bir doktora enfeksiyon dedi. Bir fitil ve bir krem verdi
1 hafta kullandim sikayetlerim daha da artti, yanma ve vajinada siskinlik oldu. Tekrar kendi doktoruma gittim. Muayene etti ve mantar dedi, hic kasintim yok halbuki. 1 hap 3 fitil verdi. Cok sukur rahatim suan. Gebeligin ilerleyen haftalarinda bu isler onemli bence doktorunla konus. Normal dogum yaptigini dusun. Bebek mantar ile temas edebilir, ihmal etme fitille geciveriyor....

işte değişiyo cnım kişiden kişiye... aman sağlıklı sıhhatli olsunlar da

Son düzenleme:
kızlar demn dok geldm bebiş 3200 3300arası dedı ve gunun dolmus dedı nst cekıldk sancılar cok az vardı bebegın kalp atıslarıda 140 160lara cıktı yarın sabah bıdaha nst cekılcem sonra karar verıcez dedı

gerçekten ya bana da yapıyo sıpa ama sonra daha çok ağlayasım geliyor farklı bi duyguyla ama..
Bilmem mi canım yaa.. Ben geçen gün otururken kaburgamı acıttım, bebişimin ayaklarının durdugu taraftı. Sonra oturdum ağladım ona zarar verdim, incittim düşüncesiyle.. :)

oy maşallah canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda :)

Yalniz degilsin canim, burda daha once de konusu olmustu. Erkekler bebege ve esine zarar verecekler korkusu ile uzak duruyorlar. Seni sevdigine de eminsen kesin oyle bir durum vardir. Gonlunu ferah tut :)

Kızlar ben çıkıyorum kociş gelir birazdan.. Yemekleri ocağa koyuyum, yanına da salata felan yapıyım.
Kendinize özellikle minik mucizeleriniz için iyi bakın emi, öptüm hepinizi

Bilmem mi canım yaa.. Ben geçen gün otururken kaburgamı acıttım, bebişimin ayaklarının durdugu taraftı. Sonra oturdum ağladım ona zarar verdim, incittim düşüncesiyle.. :)

kıyamamm bende karnımı biyere çarptığım zaman içim içimi yiyor özür dileyip duruyorum

Kızlar ben çıkıyorum kociş gelir birazdan.. Yemekleri ocağa koyuyum, yanına da salata felan yapıyım.
Kendinize özellikle minik mucizeleriniz için iyi bakın emi, öptüm hepinizi

kolay gelsin canım sende kendine iyi bak benimki mesaiye kalıyor yalnızım

Olur öyle :)
Relax relax :))

Beylikduzunde bir yer canım. Yakınsa sana burası. Tarif vereyim.
Ben İstanbulda yasamıyorum tatlım ama Beylikdüzünde görümcem var neyse artık burdan bakarım bısıler
Annem geldi kızlarrr hiç ugrayamadım buraya muhabbet koyuu şimdi mutfagımdan tencere sesleri gelıyo çok mutluyum çok
Gözün aydın tatlım

Canım ALLAH yardımcın olsun bebişi bol bol emzir tabıkı kılosunu gerı alıcak hıc takma kafana. RABBİM sağlıklı ömürler versin.

bende aziz bebeden bir takım aldım canım olmazsa bakayım kaç cmlik..0-3 aylık tulumları var kuzumun..ama hastane çıkışına bakmam lazım

canım bende fitil kullandım hatta tek kullanımlık şaselerden de kullandım..kaşıntım yok ama akıntım var...ama abartı derecede değill..

Merhaba ekim anneleri 24/09/2013 sabah 08:26 da sezeryan ile dogum yaptim suyum azdı 2gunde bi kontrol e gidiyordum 37+4 mecburi sezeryan oldu bebek tersti ve boynunda kordon vardı. 2560 kilo 46cm erkek bebegim oldu adını da ömer koyduk.darisi sizin başınıza allahim saglik uzun ömür versin yavrularimiza cok mutluyum.nete giremicem simdiden teşekkür ederim dualariniz için AAllah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…