• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay maaşallah bende merak edip durmuuştum seni kızz bende 10 ekimde 9 da sezeryan olacam aynı gün olacak oğluşlarımız sana şey sorcam sen kaç kilo aldın gebelik boyunca bacımmm

ne güzel canım sende almışsın gününü ama ben sezeryandan tırsıyorum accık..ben bugün itibariyle 11 kilo 100 gram almışım doktor öyle söyledi canım...

yok canım nerdee keşke özele gitsemm.. ama dediğin doğru son hafta geldm die böyle yaptı o hastane uzak her zaman gidemeyeceğim için burdaki devlet hastanesine gidiyorumdum işte..
pei şimdiki gittiğin hastaneden memnun değil misin ki oraya gittin bence hiiç bulaşma oraya kendi gittiğin doktora gittin en baştan beri seni takip ettikleri için daha iyi ilgilenirler
gece 2 saat uyuduktan sonra wc ye kalktım, tekrar yattıktan yarım saat sonra midemdeki müthiş yanmayla uyandım.. bastırcak bişiler yedim yattım tam uyucakken yine kaldırdı, şurup içtim yattım yine aynı sonuc.. elma denedim ama o da bi yere kadar idare etti. 6,30da yattım 8de kalktım sersem gibiyim anlıcağın.. bi de arada sancı giriyo, gözlerim kapanıyo ama yatmak nerdeeee...

hoşbuldumm canımmm :54: gerçekler bunlar :nazar::49:

ahh şu mide yanması insan kokuyor bir de yanacak diye sevdiğin şeyi gözünün önüne koyuyorlar ama yiyemiyosun yanma korkusuyla ama ben bu haftasonundan beri raatım karnım baya inmiş diğer haftalara göre o kadar yanmıyor artık yine var tabi ama eskisi gibi değil senin de en fazla 1-1.5 hafta sürer sonra karnın inince rahatlarsın

ooo maşallah maşallah kuzu :nazar: olsun sezeryan normal farketmez herşeyin başı sağlık oğluşun artık minnaklıktan çıkmış dediğin gibi tosun paşa olmuş Allah kolaylıkla geçirir inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini tatlım ne güzel gününüz belli olmuş

öyle teyzesi minnak dedin mi alınır artık benim tosun paşam...gün belli oldu beni iyice stres sardı kuzum...

aynı sorunlarımı yaşarız ya bana hep dedilerki sonn aylar rahat edecen hani nedrde o son ay ben göremiyorum daha berbat oldum gecelerden nefret ediyorummm

salak doktor sinirini bozdu boş yere banada yaptılar canım 600 gram eksik söylemişti bitanesi bende şaşırmıştım ....sıkma canını 2 220 doğmuşum ben üzülme

cnm pekmez çok işe yarıyor ben 6. aydan beriyiyorum çokta kilo aldırmıyor 10 kilo aldım ben ..yanlız sütle pekmezi aynı anda tüketme birbirlerinin kalsiyumunu öldürüyolar

ay maaşallah bende merak edip durmuuştum seni kızz bende 10 ekimde 9 da sezeryan olacam aynı gün olacak oğluşlarımız sana şey sorcam sen kaç kilo aldın gebelik boyunca bacımmm

Doğrudur canım,arada bu kadar fark olunca şok olur insan tabi ama ben kiloyu kafama takmamaya çalışıyorum,benimkisi de muhtemelen 3000 gr civarında belki de o kadar bile yok ama doktorum herşey yolunda ikinizde sağlıklısınız demesi bana yetiyor..Sağlık olsun yeter ki..

üzülme canım hayırlısı olsun bebişin içn de senin içinde sağlıklı olun da nasıl doğurduğunun bi önemi yok bence

:1: aynen canım herşey onlar için

ooo maşallah maşallah kuzu :nazar: olsun sezeryan normal farketmez herşeyin başı sağlık oğluşun artık minnaklıktan çıkmış dediğin gibi tosun paşa olmuş Allah kolaylıkla geçirir inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini tatlım ne güzel gününüz belli olmuş

yok canım yakmaz mideni bende de mide yanması oluyor ama pekmez yiyorum daha hiç ondan yanmadı

bence bir an önce ver halılarını bayram yığunluğu var çünkü ben halıları vereli 10 gün oldu güya 2 gün önce gelecekti hala getiremediler bayram yoğunluğu var kusura bakmayın diyorlar:31:

canım bu streste bebiş nasıl kilo alsın sen onun sağlıklı olduğunu düşün sizin için en hayırlısı böyleymiş diye düşün ve kendini rahatlat bak herşey nasıl yolunda gidecek:34:

benimki 34. haftadan beri aşağıda aşağı inmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyor canım üstelik benimki öyle tahmini değildi bizzat ultrasondan doktor bakıp söylemiişti bebğin aşağıda olduğunu

biz de seni doğurdun sandık kız daha da tosuncuk olmak için gelmemiş senin oğlan belli

40ların altına düşmeyince ve düzenli aralıklarla 80-90 buluyorsa sancı var demektir

canım bu malesef normal birşey bize kabullenilemez geliyor ama erkeklerin yapısı bizden çok farklı takma o yüzden dışarda başka kadınlarla olmasındanda bu hamilelik bitene kadar idare et eşini görmezden gel

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme.burda önemli olan sadece bebek değil sende çok önemlisin doktoruna güven o sen ve bebeğin için en hayırlısını söylemiştir.üzülüpte bebişini strese sokma hem bak astımında varmış lütfen üzme kendini.dualarım seninle.

üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun sonuçta hakkımızda hangisinin hyırlı olacağını biz bilemeyiz önemli olan senin vebebeğinin sağlığı

çok geçmiş olsun

pekmeze başlayalım bizde biraz geç oldu amma...

hakkında hayırlısı cnm maşallah nazar değmesin tam bir tosun paşa olmuş aynıyız senlede malesef benimkinin kilosu az benimde haftaya sezeryan

mantar bende var deliricem bazen

dr benimkide hareketli olduğu için muhtemelen doğduktan sonra da öyle devam eder dedi

o fark nasıl o kadar çıkar ya
iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar
bende bilmiyorum alscigim. bu kadar fark
nasıl çıktı
kızlar az önce dr konustum çarşamba sezaryene
almak istiyor beni ablamida aradim bugün yarın
gelecek inşallah

pei şimdiki gittiğin hastaneden memnun değil misin ki oraya gittin bence hiiç bulaşma oraya kendi gittiğin doktora gittin en baştan beri seni takip ettikleri için daha iyi ilgilenirler

ahh şu mide yanması insan kokuyor bir de yanacak diye sevdiğin şeyi gözünün önüne koyuyorlar ama yiyemiyosun yanma korkusuyla ama ben bu haftasonundan beri raatım karnım baya inmiş diğer haftalara göre o kadar yanmıyor artık yine var tabi ama eskisi gibi değil senin de en fazla 1-1.5 hafta sürer sonra karnın inince rahatlarsın

buranın da doğum yeri iyi değil:50: artık sadece doğuma o hastaneye giderim zaten napiym doğumu yaptıracak dr da ii biri denk gelir inşallah Allaha bırakıyorum hayırlısı olsun düşünmek istemiyorum:14::14: çok sağol canım ya..

buranın da doğum yeri iyi değil:50: artık sadece doğuma o hastaneye giderim zaten napiym doğumu yaptıracak dr da ii biri denk gelir inşallah Allaha bırakıyorum hayırlısı olsun düşünmek istemiyorum:14::14: çok sağol canım ya..

Cnm senin gittiğin dr anlamadim ben de 38 haftadayim
2 ay önce dr biraktim ilk defa bugün gittim bana çok iyi davrandı
dogumumu onun yaptırmasını istiyorum korkuyorum sezaryenden
tek güvendiğim dr bu artık hiç bir dr güvenmiyorum

çok haklısın çok şükür sağlıklıyız binlerce şükür Allahım.. eğitim ve araştırma hastanesi, doğum evi birde hani daha iyi şartlar da doğum etmek düşüncesiyle bir sorun çıksa uzman drlar var fln..son kontrollerimi burda olayım hem hastaneye de alışırım die normalde bize uzak her zman gidemediğim için burdaki devlet hastanesine gidiyordum şurda bir hafta kaldı dedim belki doğum için bilgide edinirim düşüncesiyle gittim
şartlar daha iyi olabilir cnm ama gittiğin hastanede de bi sorun olsaydı şimdiye kadar sen dahil onca insan oraya gitmezdi. ya da doğum yaptırılmazdı vs. Sonuçta biçok yerde yenidoğan servisi yok, doğumdan sonra sevk veriliyo. Şimdi olayın içinde olunca çok zor geliyo anlıyorum ama bunu bile bulamayan var emin ol. Hangi doktorda rahatsan ona devam et derim, doğumda da.. hayırlısı olsun hakkında..

aynen öyle valla ha yandı ha yancak diye diken üstünde oturuom :1:
benim epeydir bu derece zorlamamıştı, karnımın düştüğü anlamına geliyo kuzu ya :26:
gerçi geçen hafta bu denli yanmam yoktu ama karnımda bazen o kadar aşağı iniyoduki kendim bile farkındaydım..

nasıl çıktı
gelecek inşallah
zullum geçmiş olsun canım yaa, böyle stres çekmendense riske girmeden kavuşmanız en güzeli gibi, Allah büyüktür, hayırlısı olsun hakkında canım..

hakkında hayırlısı cnm maşallah nazar değmesin tam bir tosun paşa olmuş aynıyız senlede malesef benimkinin kilosu az benimde haftaya sezeryan

mantar bende var deliricem bazen

dr benimkide hareketli olduğu için muhtemelen doğduktan sonra da öyle devam eder dedi

hakkımızdan hayırlısı artık canım ne diyelim....bende de mantar varmış..ama bende kaşıntı falan yok...hareketli canım bakalım doğduktan sonra görcez...

Canim gecmis olsun oncelikle bebisinin kilosu nedeniyle bencede sezeryan sagliklisi yoksa normal dogumda sen perisan olursun .Hayirli dogumlar olsun ilk bayraminida gorsun bebisin insallah :)

bayrama oğlumla gircem..kız bunu hiç düşünmemiştim..bayram hediyem olacak bana oğluşum...:52::52:

az tosun ya accık daha tosun olsun...
yaa benimki de tosun olacak diye korkmuştum ben de bu hafta az almış neyseki 160 gr almış bir haftada yoksa 4 kiloyu geçecekti o zaman da normal doğum olmuyor işte:31::31:
tabi en önemlisi sağlık sağlıklı olsun da ister tosun olsunlar ister miniş
nasıl çıktı
gelecek inşallah
çarşamba erken değil mi canım gerçi 38 bitmiş oluyor ama bir çok doktor 39dan sonra alıyor yani benimki öyle en azından gerçi en iyisini doktorun bilir sağlıkla gelsin inşallah kızın

canım zaten kim denk gelirse o doğurtuyor özellerde bile öyle oluyor yeri gelince şansından inşallah iyi bir doktor gelir sağ salim kucağına alırsın yavrunu

şartlar daha iyi olabilir cnm ama gittiğin hastanede de bi sorun olsaydı şimdiye kadar sen dahil onca insan oraya gitmezdi. ya da doğum yaptırılmazdı vs. Sonuçta biçok yerde yenidoğan servisi yok, doğumdan sonra sevk veriliyo. Şimdi olayın içinde olunca çok zor geliyo anlıyorum ama bunu bile bulamayan var emin ol. Hangi doktorda rahatsan ona devam et derim, doğumda da.. hayırlısı olsun hakkında..

aynen öyle valla ha yandı ha yancak diye diken üstünde oturuom :1:
benim epeydir bu derece zorlamamıştı, karnımın düştüğü anlamına geliyo kuzu ya :26:
gerçi geçen hafta bu denli yanmam yoktu ama karnımda bazen o kadar aşağı iniyoduki kendim bile farkındaydım..

zullum geçmiş olsun canım yaa, böyle stres çekmendense riske girmeden kavuşmanız en güzeli gibi, Allah büyüktür, hayırlısı olsun hakkında canım..

yani bana eşim karnımın düştüğünü söylüyordu hep bu hafta ben de bugün doktora giidnce sordum evet dedi inmiş bebiş de inmiş ultrasonda gördük o yüzden ben bu hafta rahattım biraz daha yukardayken mideye baskı yapıyor bıdıklar minik ayacıklarıyla tepindikçe o da yakıyor haliyle..yani karnın düşünce yanma azalıyor bir nebze de olsa:31:

yani bana eşim karnımın düştüğünü söylüyordu hep bu hafta ben de bugün doktora giidnce sordum evet dedi inmiş bebiş de inmiş ultrasonda gördük o yüzden ben bu hafta rahattım biraz daha yukardayken mideye baskı yapıyor bıdıklar minik ayacıklarıyla tepindikçe o da yakıyor haliyle..yani karnın düşünce yanma azalıyor bir nebze de olsa:31:
hımm tamam canım, benimde çarşamba kontrolüm var bende bi soruyum doktoruma. Tabi o zamana kadar bi süpriz olmazsa sorarım :1: cuma günü 38. haftaya giricez Allah'ın izniyle ve doktor 10 gün daha dursa yeterli demişti sanırım onun sözünü dinliyo. Bazende kontrole gidip yatışımın yapıldığını düşünüyorum. Anlıcağın kafamda senaryo çok :1:

yaa benimki de tosun olacak diye korkmuştum ben de bu hafta az almış neyseki 160 gr almış bir haftada yoksa 4 kiloyu geçecekti o zaman da normal doğum olmuyor işte:31::31:
tabi en önemlisi sağlık sağlıklı olsun da ister tosun olsunlar ister miniş

10 günde 1 kilo almış...:52::52::52:sezeryanıma bir 10 gün daha var bir kilo daha almaz herhalde...:52::52:

hımm tamam canım, benimde çarşamba kontrolüm var bende bi soruyum doktoruma. Tabi o zamana kadar bi süpriz olmazsa sorarım :1: cuma günü 38. haftaya giricez Allah'ın izniyle ve doktor 10 gün daha dursa yeterli demişti sanırım onun sözünü dinliyo. Bazende kontrole gidip yatışımın yapıldığını düşünüyorum. Anlıcağın kafamda senaryo çok :1:

akıllıymış o zaman seninki bak ne güzel söz dinliyor:1::1:
ben de çok senaryo kuruyorum kafamda hatta bugün gece diyorum yarın doktora giince keşke yatışım yapılsa da doğursam ya da yok yok az daha dursun diyorum kur allah kur kafada senaryo çok..bir de şimdi epidural normal doğummu yoksa hakiki çatırçatır normal doğum mu onun senaryosu var doktorum epidural senin çabana bağlı başarılı olması dedi acaba o an çaba gösterebilirmiyim diye taktıkm şimdi

yavaşlar di mi? yavaşlasın...karnımdan çıkınca ama boşluğunu karnımda çok hissedecem sıpanın..ama olsun kollarımda olacak...

herkes kollarındayken daha iyi diyor daha çok seveceksin diyor o yüzden aramayız herhalde karnımızda olmasını mıncıklayıp mıncıklayıp severiz koklarız :16::16::16:

Back