• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Haftasonu olduğu için burası
Çok sessiz:31:az sonra eşimle
Gezmeye gitçez bügün tanışma
Yıl dönümümüz bugünü çooook
Seviyorum kızım bugün doğsun
Isterdim ama kısmet değilmiş:16::16:

canım yazdıklarında haklısın da bi yerden sonra mantık devre dışı kalıyor :50: dokunsan ağlayacak gibi oluyor insan...bi de doğum gecikdikçe bebeği bekleyen riskler artınca insanın uykusu kaçıyor...
özellikle tespitinin şu kısmı çok doğru...30 a yakın doğum oldu,çoğu planlı sezeryan...yani sezeryan olmasa belki onlar da bekleyecekti ve bu kadar stres olmayacaktık...o kadar sezeryan varki,normal doğumu da 38 39 haftalar diye algılamaya başladık galiba :26:

aynen canım ya bende esıme deyıp duruym herkes dogurdu ben kaldm dıym 30 kısı dogurdu ben 40a gırdm tık yok dıyom oda vaktı saatı var demekkı dıyo ama ben onun içinde stres olym cok sıkıldm artk dıym aglıym

Tavuklum üzme kendini:43:
Hersey olacağına varır zaten
Senin bebiş gelince hepsini unutursun
Kendini de üzme bebişide:38:

Haftasonu olduğu için burası
Çok sessiz:31:az sonra eşimle
Gezmeye gitçez bügün tanışma
Yıl dönümümüz bugünü çooook
Seviyorum kızım bugün doğsun
Isterdim ama kısmet değilmiş:16::16:

gıt canım stres atarsn bıraz bızde bırazdan pıknıge gıtcez hazırlandm esımı beklıym hava cok guzel bugun

kızlar kac gundur ateş basıyo dunde kalktık bı baktımkı kan ter içinde kalmışım nıye boyle oldukı havada serın anlamadım

canım bende de oluyor arada bebişler büyüdü artık baskı yapıyor bize o da terletiyor ister istemez kilolu insanlara baksana yaz kış terlerler bizde şimdi öyleyiz karnımız büydü sıkıntı yapıyor

Seni çook iyi anlıyorum canım..

Sen yurtdışında mısın? o yüzden mi ebe bakıyor?

Bana da beklenen tarihte yani Salı günü gel dedi..

Ama bende de hormonlar tavan yapmış durumda..

içim sıkkın..

eşime çektiriyorum..

annem geldi havam değişti derken düşüncesiz gelini anneme çocuk sensiz durmuyor çok ağlıyor deyip durmuş

o da üzüldü bana söyledi..

ben de çok sinirlendim..

çocuk da anneannesinde kalıyor yani..

dedim ben de 10. kez doğurmuyorum napalım bindirip gönderelim mi seni yoksa kendim gidip sezeryan mı oluyum dedim..

bu yaptığı seni huzursuz etmekten başka ne işe yarıyor..

geçen taşınırken yardıma geldiğinde de 2 gün kaldı anneannesinde yine aynı havalar..

yada bu kadar sorun olcaksa hiç gelmeseydin ben burda öksüz yetim gibi doğursa mıydım dedim..

gelini daha önce de bana telefonda benim arkadaşım ailesi telaş yapmasın die doğurdu da sonra söledi ailesine diodu..

kendisi prenses aylarca lohusa muamelesi gördü ben burda garip gariban doğurcakmışım..

millet ya çok düşüncesiz yada hakkaten gerizekalı..

dünden beri ne kadar ağladığımı bilmiyorum..

şimdi yazarken bile ağlamak geliyo..

benim stresim bana yeter ne zaman doğurcak die soranlar da cabası..

dedim anneme 365 gün çocuğuna bakıyosun benim de annemsin olsun o kadarcık..

bayramda ona kolaylık olsun die küçücük çocuğumla şehirdışına gitme niyetim vardı ama tabi ki vazgeçtim..

ben bayramdan sonra tekrar gelirim olmazsa diyo annem..

istemem dicem..

1 sene ücretsiz izinde olcam sık sık giderim diodum ama bu durumda gidersem misafir gibi gider gelirim..

çok meraklılarsa kendileri gelir görür torunlarını..

dr un ne dediğini paylaşırım cnm..

inşallah fazla bekletmez bizim sıpalar..

yavrumu stres yapıyorum die de ayrı bi posta ağlıyorum..:5:

evet canım yurtdışındayım,o yüzden 3 aydır ne usg ye girdim,ne nst ne açıklık ne de çatı muayenesi...stresimin çoğu da bebeğim hakkında bişey bilememek,tek bildiğim kız olacağı...eliyle karnımı elleyip tahmini ağırlık söylüyor,suyu normal diyor,şaka gibi...
en azından senin doktorun sana bişeyler diyordur,nasıl bi yol izleyecek onları falan merak ediyorum...
burda kimsem yok,yengem türkiyede bir ay önce doğum yaptı,yanında hem kendi annesi hem benim annem vardı,geçen anneme dedimki keşke buraya gelmen kolay olsa,yanımda kalırdın bir ay dedim,manevi destek için,yengen salmazki dedi,benim bebek ne olacak der dedi :25: seni çok iyi anlıyorum yani...
her işi gücü ben yapıyorum,el bebek gül bebek bakıyorum ona diyor,çayına kadar eline veriyorum bardağı elinden alıyorum diyorki bebeğin kırkı çıkacak neredeyse,abim bile demiş bize böyle bakmıyordun diye...çok üzüldüm o an...burda anneleriyle beraber olanları kıskanmıyor değilim hani...kendi annem ama senin dediğin gibi bizim durumda...annem de çok üzülüyor bu duruma ama yapacak bişey yok...ben de o üzülmesin diye artık iyi gitmeyen ruh durumuma iyi diyorum...
inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz canım..

Hoşgeldın oh ne guzel uykunu almıssındır bende gec uyudum baya sabahta bir uyandım bir uyudum :)
Şimdide bebek şekerlerine bakıyorum netten cok begendıgım var ama cok fazla geldı fıyat
Evet canım iyi geldi uyumak. Bizde yaptırdık, kapı süsü vs 100 lirayı geçiyor genelde canım.
kızlar kac gundur ateş basıyo dunde kalktık bı baktımkı kan ter içinde kalmışım nıye boyle oldukı havada serın anlamadım
Canım üşürmüş olmayasin. Bende hastayken ter kan icinde uyanıyordum.
Selam kızlar nasılsınız bir tespitimi paylasacagim sizinle ozellikle 37. Haftadan sonraki arkadaslarim bit panik halinde biran once dogum olsun istiyorlar bu çok nirmal bir istek hem artik cok zorlaniyoruz hemde bebekleri gormek icin sabirsizlaniyoruz ama unutmayin bunun normal suresi 40 hafta sezeryan olmayip normali beklicakseniz biraz daha sakin olun yani olalim saglikla dogsuncocuklarimiz ins.
Bide sanirim eylulde planli sezeryan yapan anneleri gordukce sabrimiz azaldi hamileliklarimizi en guzel sekilde tamanlayip guzel anneler olmak dilegiyle herkesr hayirli dogumlar diliyorum
Ben şimdilik iyim canım. Rahatım hatta. Sadece hazırlık sancıları başlamadı diye arada düşünüyorum niye diye. Onun dusunda 40i geçerse Dr sezeryan yaparım dedi diye sadece biraz düşünceliyim. 40i geçmesin diye.
Seni çook iyi anlıyorum canım..

Sen yurtdışında mısın? o yüzden mi ebe bakıyor?

Bana da beklenen tarihte yani Salı günü gel dedi..

Ama bende de hormonlar tavan yapmış durumda..

içim sıkkın..

eşime çektiriyorum..

annem geldi havam değişti derken düşüncesiz gelini anneme çocuk sensiz durmuyor çok ağlıyor deyip durmuş

o da üzüldü bana söyledi..

ben de çok sinirlendim..

çocuk da anneannesinde kalıyor yani..

dedim ben de 10. kez doğurmuyorum napalım bindirip gönderelim mi seni yoksa kendim gidip sezeryan mı oluyum dedim..

bu yaptığı seni huzursuz etmekten başka ne işe yarıyor..

geçen taşınırken yardıma geldiğinde de 2 gün kaldı anneannesinde yine aynı havalar..

yada bu kadar sorun olcaksa hiç gelmeseydin ben burda öksüz yetim gibi doğursa mıydım dedim..

gelini daha önce de bana telefonda benim arkadaşım ailesi telaş yapmasın die doğurdu da sonra söledi ailesine diodu..

kendisi prenses aylarca lohusa muamelesi gördü ben burda garip gariban doğurcakmışım..

millet ya çok düşüncesiz yada hakkaten gerizekalı..

dünden beri ne kadar ağladığımı bilmiyorum..

şimdi yazarken bile ağlamak geliyo..

benim stresim bana yeter ne zaman doğurcak die soranlar da cabası..

dedim anneme 365 gün çocuğuna bakıyosun benim de annemsin olsun o kadarcık..

bayramda ona kolaylık olsun die küçücük çocuğumla şehirdışına gitme niyetim vardı ama tabi ki vazgeçtim..

ben bayramdan sonra tekrar gelirim olmazsa diyo annem..

istemem dicem..

1 sene ücretsiz izinde olcam sık sık giderim diodum ama bu durumda gidersem misafir gibi gider gelirim..

çok meraklılarsa kendileri gelir görür torunlarını..

dr un ne dediğini paylaşırım cnm..

inşallah fazla bekletmez bizim sıpalar..

yavrumu stres yapıyorum die de ayrı bi posta ağlıyorum..:5:

Canım su an gercekten çok duygusalsin. Vakit geçtikçe daralıyorsunuz. Gelir insallah canım bebiş yakında.
Gelininize de bakma sen. Düşüncesiz oluyor bazı insanlar.
Tabii ki annen yanında olacak senin. Annen de yanında olmak istiyordur. Sen öyle düşünme.
Gelininizle annenin iliskisini falan bilmiyorum ama galiba hep annen ilgileniyor torunla.
Sen bırak onları canım ya sen kendine bak. Kendinle ilgilen. Yürü merdiven çık. Bırak baskalarını canım.
Bebeğinle konuş gel artık yavrum de :))

aynen canım ya bende esıme deyıp duruym herkes dogurdu ben kaldm dıym 30 kısı dogurdu ben 40a gırdm tık yok dıyom oda vaktı saatı var demekkı dıyo ama ben onun içinde stres olym cok sıkıldm artk dıym aglıym

canım kontrolün yarın mıydı senin,kontrolden sonra doktorun dediklerini paylaşır mısın,benim daha çok var kontrole,belki sizin paylaşımlarınız stresimi azaltır...

evet canım yurtdışındayım,o yüzden 3 aydır ne usg ye girdim,ne nst ne açıklık ne de çatı muayenesi...stresimin çoğu da bebeğim hakkında bişey bilememek,tek bildiğim kız olacağı...eliyle karnımı elleyip tahmini ağırlık söylüyor,suyu normal diyor,şaka gibi...
en azından senin doktorun sana bişeyler diyordur,nasıl bi yol izleyecek onları falan merak ediyorum...
burda kimsem yok,yengem türkiyede bir ay önce doğum yaptı,yanında hem kendi annesi hem benim annem vardı,geçen anneme dedimki keşke buraya gelmen kolay olsa,yanımda kalırdın bir ay dedim,manevi destek için,yengen salmazki dedi,benim bebek ne olacak der dedi :25: seni çok iyi anlıyorum yani...
her işi gücü ben yapıyorum,el bebek gül bebek bakıyorum ona diyor,çayına kadar eline veriyorum bardağı elinden alıyorum diyorki bebeğin kırkı çıkacak neredeyse,abim bile demiş bize böyle bakmıyordun diye...çok üzüldüm o an...burda anneleriyle beraber olanları kıskanmıyor değilim hani...kendi annem ama senin dediğin gibi bizim durumda...annem de çok üzülüyor bu duruma ama yapacak bişey yok...ben de o üzülmesin diye artık iyi gitmeyen ruh durumuma iyi diyorum...
inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz canım..

anladım cnm..

yengen kim oluyomuş da salmıyomuş yaa..

iyice şımarmış bizimkiler..

Allah muhtac etmesin kimseye burda arkadaşım var 2 bebeği de aralarında 1 yaş var yalnız başlarına bakıp büyüttüler..

ama ben biraz unutmam böyle şeyleri..

yazarım bi yere..

kendileri bilir yani..:27:

bebeklere kimse lazım değil sadece biz lazımız..

artık kimseyi düşünmiycez büyüdük dicez kendi ailemize sahip çıkcaz..

zaten ailesi aşırı sorumluluk üstlenen insanlar da anne baba olamıyor gibime geliyor..

en ufak şeyde iflas ediyor..

Evet canım iyi geldi uyumak. Bizde yaptırdık, kapı süsü vs 100 lirayı geçiyor genelde canım.

Ben şimdilik iyim canım. Rahatım hatta. Sadece hazırlık sancıları başlamadı diye arada düşünüyorum niye diye. Onun dusunda 40i geçerse Dr sezeryan yaparım dedi diye sadece biraz düşünceliyim. 40i geçmesin diye.

Canım su an gercekten çok duygusalsin. Vakit geçtikçe daralıyorsunuz. Gelir insallah canım bebiş yakında.
Tabii ki annen yanında olacak senin. Annen de yanında olmak istiyordur. Sen öyle düşünme.
Gelininizle annenin iliskisini falan bilmiyorum ama galiba hep annen ilgileniyor torunla.
Sen bırak onları canım ya sen kendine bak. Kendinle ilgilen. Yürü merdiven çık. Bırak baskalarını canım.

ay demem mi diyorum..

haklısın çok duyusalım ...

olayı tuttum taa nereye bağladım di mi:26:

yok cnm uşutsem dırek bogazım dolar sonra yavaştan hepsı tek tek gelır anlarım yanı

100 lıraysa gayet ıyı cnm nerde yaptırmıstın?

Doğum şeklım bır kesınleşse stres oldum yahu :1: Önemlı olan bebegın ve bızlerın saglıgı tabiki ...

Back