• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana tavsiye edebileceğiniz dizi var mı kızlar,kafamı dağıtacak güzel bir dizi...çemberimde gül oya gibi,veya ikinci bahar...hem zaman geçsin hem düşünmeyeyim...

2013 ekim bebekleri diye topik acsak ....zamani gelmedi mi sizce.ben acamiyorum.bebeklerimizin gelisimlerini sorunlarini paylasirdik

Evet canım iyi geldi uyumak. Bizde yaptırdık, kapı süsü vs 100 lirayı geçiyor genelde canım.

Canım üşürmüş olmayasin. Bende hastayken ter kan icinde uyanıyordum.

Ben şimdilik iyim canım. Rahatım hatta. Sadece hazırlık sancıları başlamadı diye arada düşünüyorum niye diye. Onun dusunda 40i geçerse Dr sezeryan yaparım dedi diye sadece biraz düşünceliyim. 40i geçmesin diye.

Canım su an gercekten çok duygusalsin. Vakit geçtikçe daralıyorsunuz. Gelir insallah canım bebiş yakında.
Gelininize de bakma sen. Düşüncesiz oluyor bazı insanlar.
Tabii ki annen yanında olacak senin. Annen de yanında olmak istiyordur. Sen öyle düşünme.
Gelininizle annenin iliskisini falan bilmiyorum ama galiba hep annen ilgileniyor torunla.
Sen bırak onları canım ya sen kendine bak. Kendinle ilgilen. Yürü merdiven çık. Bırak baskalarını canım.
Bebeğinle konuş gel artık yavrum de :))
canım neden sezeryan diyor sen normal istiyorsun günü geçse de suni sancıyla doğum yapabilirsin 2 hafta önce komşum doğum yaptı gerçi o 38. haftada doğum yaptı günü geçmemişti ama suyu bitmiş doktor o yüzden doğuma aldı bizim doktor normal taraftarı suni sancıyla normal doğurtmuş sen de suni sancıyla doğurabilirsin
bana tavsiye edebileceğiniz dizi var mı kızlar,kafamı dağıtacak güzel bir dizi...çemberimde gül oya gibi,veya ikinci bahar...hem zaman geçsin hem düşünmeyeyim...
muhteşem yüzyılı tavsiye ederim çok kendine bağlıyor sürükleyici
2013 ekim bebekleri diye topik acsak ....zamani gelmedi mi sizce.ben acamiyorum.bebeklerimizin gelisimlerini sorunlarini paylasirdik

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/654819-2013-ekim-bebekleri-buyurken.html
canım o topiği açtık linki de bu seni de bekleriz

slm hanımlar
canım çok sıkkın gezmeye gidemedik
sürekli midem bulaniyor kusuyorum
fenalik basiyor evde dinleniyorum
neden böyle oluyor resmen üzüntüden
ağlıyorum:5::43:

slm hanımlar
canım çok sıkkın gezmeye gidemedik
sürekli midem bulaniyor kusuyorum
fenalik basiyor evde dinleniyorum
neden böyle oluyor resmen üzüntüden
ağlıyorum:5::43:

ben de gezip döndün sandım gidemedin mi..canın sağolsun canım sıkma boşuna canını bebeğin doğsun onu da alır gezersin

gidemedik Cnm fenalastim yine
çok kotuyum ne oluyor bana anlamiyorum:43::43:
bugün izim için önemli bir gün tanışma yıldönümümüz :43:

sıkma canını canım sağlık olsun yetrki napalım daha çook yıldönümleriniz olur bebeğinizle birlikte kutlarsınız..
senin tekrar kontrolün ne zaman

sabah kahvaltıda yapMadim
yaptıklarımı da çıkardım
dün saat 8 den beri hicbirsey
yemedim:43:herseyden midem
bulaniyor çok bunaldim çok:25:

yarın gidince mutlaka belirt canım bebeğin artık senin yediklerinden besleniyor biliyorsun ilk aylardaki gibi değiller artık biz ne yersek onlarda ondan besleniyor üzme kendini de tkma kafana kokusunu senin duymadığın sevdiğin şeyler ye bari aç kalma

yarın gidince mutlaka belirt canım bebeğin artık senin yediklerinden besleniyor biliyorsun ilk aylardaki gibi değiller artık biz ne yersek onlarda ondan besleniyor üzme kendini de tkma kafana kokusunu senin duymadığın sevdiğin şeyler ye bari aç kalma

oyle yapmaya çalışıyorum Cnm zaten bu hafta.hiç
kilo almamıştım bebis 500 grm almış

Annem geldi kızlarrr hiç ugrayamadım buraya muhabbet koyuu şimdi mutfagımdan tencere sesleri gelıyo çok mutluyum çok

canım neden sezeryan diyor sen normal istiyorsun günü geçse de suni sancıyla doğum yapabilirsin 2 hafta önce komşum doğum yaptı gerçi o 38. haftada doğum yaptı günü geçmemişti ama suyu bitmiş doktor o yüzden doğuma aldı bizim doktor normal taraftarı suni sancıyla normal doğurtmuş sen de suni sancıyla doğurabilirsin
Canım sanırım açılma falan olmazsa o zamana kadar suni sancı da olmuyor. Tam emin değilim.
Annem geldi kızlarrr hiç ugrayamadım buraya muhabbet koyuu şimdi mutfagımdan tencere sesleri gelıyo çok mutluyum çok

Hadi gözün aydin canım :)
Anne bir başkadır. Guzel guzel anne yemekleri yersin :))

Son düzenleme:
Back