canım senin kontrolün ne zaman,benim ayın 2 sinde çarşamba,yani bir gün kala,ama zaten bişey yaptıkları yok,karnımı elleyip herşey normal deyip gönderecekler....
dün tüm stresimi hırsımı eşimden çıkardım gece gece,ağlıyorum o da ağlama sakinleş dedikçe ona kızdım gel de sen sakin ol diye,psikolojim berbat anlayacağın...iki saatte bir bebeği ittiriyorum hareket etsin diye,yoksa oynayacağı yok,sıkıştı iyice....sabah eşim de korkudan uyanıp karnıma koymuş elini oynuyor mu diye,ben uyuyordum hiç hissetmedim hareketlerinni ama oynamış,eşimi de strese soktum....adamın burnundan getirdim ama ne yapayım,çok korkuyorum şu son günler bebeğe bişey olacak diye....
geçen bi arkadaş yazmış,bebeğim ters,dr dediki ayakları yamuk olabilir diye,gece rüyamda bebeğim doğmuş ama ayakları yamuktu,böyle saçma salak kabuslar görüyorum...Allahım gücüne gitmesin,tabiki her insanın doğacağı tarih önceden bellidir ne yapsak değişmez ama,gel de bunu bu hormonlara anlat...
sen kontrole gidince dr nin ne dediğini paylaşır mısın burdan,benim daha çok var ve ebeyle...o yüzden paylaşırsan sevinirim...
Seni çook iyi anlıyorum canım..
Sen yurtdışında mısın? o yüzden mi ebe bakıyor?
Bana da beklenen tarihte yani Salı günü gel dedi..
Ama bende de hormonlar tavan yapmış durumda..
içim sıkkın..
eşime çektiriyorum..
annem geldi havam değişti derken düşüncesiz gelini anneme çocuk sensiz durmuyor çok ağlıyor deyip durmuş
o da üzüldü bana söyledi..
ben de çok sinirlendim..
çocuk da anneannesinde kalıyor yani..
dedim ben de 10. kez doğurmuyorum napalım bindirip gönderelim mi seni yoksa kendim gidip sezeryan mı oluyum dedim..
bu yaptığı seni huzursuz etmekten başka ne işe yarıyor..
geçen taşınırken yardıma geldiğinde de 2 gün kaldı anneannesinde yine aynı havalar..
yada bu kadar sorun olcaksa hiç gelmeseydin ben burda öksüz yetim gibi doğursa mıydım dedim..
gelini daha önce de bana telefonda benim arkadaşım ailesi telaş yapmasın die doğurdu da sonra söledi ailesine diodu..
kendisi prenses aylarca lohusa muamelesi gördü ben burda garip gariban doğurcakmışım..
millet ya çok düşüncesiz yada hakkaten gerizekalı..
dünden beri ne kadar ağladığımı bilmiyorum..
şimdi yazarken bile ağlamak geliyo..
benim stresim bana yeter ne zaman doğurcak die soranlar da cabası..
dedim anneme 365 gün çocuğuna bakıyosun benim de annemsin olsun o kadarcık..
bayramda ona kolaylık olsun die küçücük çocuğumla şehirdışına gitme niyetim vardı ama tabi ki vazgeçtim..
ben bayramdan sonra tekrar gelirim olmazsa diyo annem..
istemem dicem..
1 sene ücretsiz izinde olcam sık sık giderim diodum ama bu durumda gidersem misafir gibi gider gelirim..
çok meraklılarsa kendileri gelir görür torunlarını..
dr un ne dediğini paylaşırım cnm..
inşallah fazla bekletmez bizim sıpalar..
yavrumu stres yapıyorum die de ayrı bi posta ağlıyorum..
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)