2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
pekı sızdede gögsünüzde hıc agrı oluyomu
Cnm benim gogsum ağrıyor
yeni başladı
canım sımdı ondan önce cekıldgm nstye baktm ondahıc yok sancı hep 20lerde son olanda 80lere cıkmıs ama ben hıssetmedm
Cnm ben nstye bakınca sancı 60-80 gösteriyor

hımm evet sancı çıkmış o zaman ama sen hissetmemişsin olabiliyormuş öyle

keşke ilaç verseydi rahatlardın ama demekki bebiş için iyi değil ilaç o yüzden sen de kekik filan kaynatıp içsen acaba iyi gelmez mi

benim ağrı değil de çarpıntı yada sıkışma oluyor canım

bizde uçuğa tahta kaşığın sapını ısıtıp ılık ılık uçuğun üstüne koyarlar çabuk iyileşsin diye dene istersen

ama vermedi Cnm versede
faydasi olmuyor ilk zamanlar
kusma yüzünden hep yattim
tansiyon problemi olanlara
kekik zararlı Cnm

Son düzenleme:
denicem canım saol

canımcım bebişe geçer diye korkuyorum yoksa önemli degil benim gribim AllAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAh bi an önce alırız kucagımıza
bende o bakımdan söyledim kuzum. kız o haliyle normal doğum yaptı, bebeğinide emzirdi, kucağında da gezdirdi. dr süt korumuştur bağışıklık sağlamıştır demişti. doğumunun ilk haftasından itibaren yanındaydım, onca misafir geliyodu, nefesten etkilenmesin diye odasına kaçırıyodum hemen :1: şükür bişicikte olmadı tosuna :) 0 yüzden sağlıcakla kucağına al da gerisi olur gider :)

bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..

biz bile heyecanlıysak seni düşünemiyorummm:46::46::46:

canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)

aynen hep hayılısını istym allahımdan dogru zamanda olsn benm bebiş bıraz zayıftı bıyandan dıyom kılo alıyo daha ıyı ama bıyandanda cok sıkılıym bunalıym artk patlıcak gıbı olym bı dogum yapsam panıkataga karsı savası ben kazanmıs olucm ılacsz buzamana geldm cok kötü gunler yasadm onun ıcın

Cnm benim gogsum ağrıyor
yeni başladı

Cnm ben nstye bakınca sancı 60-80 gösteriyor

ama vermedi Cnm versede
faydasi olmuyor ilk zamanlar
kusma yüzünden hep yattim
tansiyon problemi olanlara
kekik zararlı Cnm

bılmym canım bende stres yapıym ya ondan dıym cunku 1dk falan suruyo bazen sanıyeler zaten takıntılıym benmde ılk baslarda 40larda cıkmıs sonlarda 80lere cıkmıs ıns dogururz hayırlısıyla yarın gıtcm dok bakalım nolck

heyecan, stres, merak, korkuuu...:18::1:birde ben erken doğacak gibi düşünüyordum hep ama bekletti sıpa :emir_bebek:son güne kadar da bekletecek gibi:27: inşallah günümüz geçmez:1:
aynen aynen cnm :1: bende korkuyodum yazın onca yorgunluğu yüzünden erken gelcek diye ama şükür atlattık. içimden hep 37. hafta geçiyodu doğum için, sancılarda yoklamaya başladı doğar heralde diyorum ama bi yandan da korkuyorum son haftaya kalırsa diye.. çünkü 18inde doktorum izne ayrılıyo. o gün ben son haftama girmiş olucam :( hayırlısı ya..

bılmym canım bende stres yapıym ya ondan dıym cunku 1dk falan suruyo bazen sanıyeler zaten takıntılıym benmde ılk baslarda 40larda cıkmıs sonlarda 80lere cıkmıs ıns dogururz hayırlısıyla yarın gıtcm dok bakalım nolck

olabilir Cnm birde panikatagin belirtileri
ne bilgilendirirsrn sevinirim Cnm:40::17:

aynen hep hayılısını istym allahımdan dogru zamanda olsn benm bebiş bıraz zayıftı bıyandan dıyom kılo alıyo daha ıyı ama bıyandanda cok sıkılıym bunalıym artk patlıcak gıbı olym bı dogum yapsam panıkataga karsı savası ben kazanmıs olucm ılacsz buzamana geldm cok kötü gunler yasadm onun ıcın
benim hamilelikten önce çok kötü zamanlarım oldu.. Bazı olaylardan sonra başladı anksiyete ve bazen pa durumuna geliyodu. İlaç tedavisini ilk başladığı sıralarda aldım. sonrasında hiç istemdim, bünyemde kabul etmedi. İyi kötü dayandım, şimdi sırada hayırlısıyla doğum ve sonrası var.. Allah yardım ediyo, bizlerede kuvvet versin inşallah :)

Aman boşver, doğurunca onlar mı bakacak? Hoş, baksalar ne olacak...
Bugün düşündüm de, bazen canımı acırsa da bu tekmeleri özleyeceğim. Hele ki canım sıkıldığında veya üzüldüğümde tepki vermesi... Elbette evladımla iyi geçinirim diye düşünüyorum ama bu bağ ayrı bir bağ...
Böyle düşündüğümden beri doğmasın hep karnımda kalsın istiyorum :9::9:

evet cnm yaa benm de canım sıkıldı ama akşam yatınca yavrumun bıdık ayaklarını hissedince başka bi aleme gittim:16:

bende o bakımdan söyledim kuzum. kız o haliyle normal doğum yaptı, bebeğinide emzirdi, kucağında da gezdirdi. dr süt korumuştur bağışıklık sağlamıştır demişti. doğumunun ilk haftasından itibaren yanındaydım, onca misafir geliyodu, nefesten etkilenmesin diye odasına kaçırıyodum hemen :1: şükür bişicikte olmadı tosuna :) 0 yüzden sağlıcakla kucağına al da gerisi olur gider :)

inşallah gelsin artık ne psikoloji kaldı ne beden ne hal
çok şükür isyan etmek gibi olmasında dayanamıyorum artık 7 senedir bkledim ben yakınmak istemiyorum ama artık gelsin istiyorum

olabilir Cnm birde panikatagin belirtileri
ne bilgilendirirsrn sevinirim Cnm:40::17:
alp
canım benm kucuk yasta evlendm bırsuru sorunlr yasadm kızıma dogum yaptm kızm sarılık oldu 2ay cok ugrastm hep hastanelerde logusalıgımı bılmedm en sonunda patlak verdı bunye kaldırmadı beyın bırsure depoluyo senn en zayıf oldgn yerde patlıyo bıgece nefes alıyorm ama yetmıyo nefes alamdm sonra carpıntı basladı hem tıtrıyrm hem ates basıyo esıme dedım kalbımfalan sıkıstı kalp krızı gecıryrm hastneye götür sonra gıttk bıseye üzüldnmü dıyolr bende anlattm ekg cektıer heyecana baglı carpıntı falan cıktı sonra benm babamda vardı panıkatak babam psıkıyatr gıt dedı gıttm butun tahlıller yapıldı bısey cıkmadı tedavıyı hep yarım bıraktm onun içinde hep bıyerden patladı hala cekıyrm beynım bazen bişeye odaklanıyrm oan kalbımde bısey var dıyorm agrı gırıyo yanmalar oluyo kollarm agrıyo uyusuyo hıc bıseyden mutlu olamym bos bakıym nefesm daralıyo yetmıyo bıseyn olmasada beyının sana oyunu işte ya nebılıym zor yasamayan bılemez

çok şükür isyan etmek gibi olmasında dayanamıyorum artık 7 senedir bkledim ben yakınmak istemiyorum ama artık gelsin istiyorum

az kaldı canım bızde aynı durumdayz dayanamıyz ama napalım beklıyz ben 40tym düşün gelın bebişler gelın

haklısın cnm söylenecek fazla söz yok, hepimiz olsun artık diyip duruyoruz, Allahın gücüne gitmesin ama sıkılmamak elde değil. Doğunca daha kötü olcaksın uykun hiç olmıcak diyolar, sanki şimdi farksız mı.. Karnımızdan çok güzel tamam ama o içimizdeyken daha çok tereddüt ediyoruz bişi olurmu kaygısı daha beter yokluyo. En azından doğarda gözümüzün önünde olur diyoruz.. Bilmiyorum ya karmakarışık bişiler işte.. Allahım hayırlısıyla sağ salim kavustursun, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..

az kaldı canım bızde aynı durumdayz dayanamıyz ama napalım beklıyz ben 40tym düşün gelın bebişler gelın
gelsinler gelsinler saglıkla
haklısın cnm söylenecek fazla söz yok, hepimiz olsun artık diyip duruyoruz, Allahın gücüne gitmesin ama sıkılmamak elde değil. Doğunca daha kötü olcaksın uykun hiç olmıcak diyolar, sanki şimdi farksız mı.. Karnımızdan çok güzel tamam ama o içimizdeyken daha çok tereddüt ediyoruz bişi olurmu kaygısı daha beter yokluyo. En azından doğarda gözümüzün önünde olur diyoruz.. Bilmiyorum ya karmakarışık bişiler işte.. Allahım hayırlısıyla sağ salim kavustursun, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..

aynen canım ya en azından gözümüzün önünde olacak öle böyleonlar dogunca dinlenebiliriz ama şimdi yok öle bişey ami canım rabbim saglıkla kavuştursun

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ekim annelerin doğum hikayelerini yazdığı ni sayfa yok mu kızlar ben bulamadım :(

alp
canım benm kucuk yasta evlendm bırsuru sorunlr yasadm kızıma dogum yaptm kızm sarılık oldu 2ay cok ugrastm hep hastanelerde logusalıgımı bılmedm en sonunda patlak verdı bunye kaldırmadı beyın bırsure depoluyo senn en zayıf oldgn yerde patlıyo bıgece nefes alıyorm ama yetmıyo nefes alamdm sonra carpıntı basladı hem tıtrıyrm hem ates basıyo esıme dedım kalbımfalan sıkıstı kalp krızı gecıryrm hastneye götür sonra gıttk bıseye üzüldnmü dıyolr bende anlattm ekg cektıer heyecana baglı carpıntı falan cıktı sonra benm babamda vardı panıkatak babam psıkıyatr gıt dedı gıttm butun tahlıller yapıldı bısey cıkmadı tedavıyı hep yarım bıraktm onun içinde hep bıyerden patladı hala cekıyrm beynım bazen bişeye odaklanıyrm oan kalbımde bısey var dıyorm agrı gırıyo yanmalar oluyo kollarm agrıyo uyusuyo hıc bıseyden mutlu olamym bos bakıym nefesm daralıyo yetmıyo bıseyn olmasada beyının sana oyunu işte ya nebılıym zor yasamayan bılemez
Geçmiş olsun cnm:43:cok üzüldüm
Bende nefes darlığıyla gittim ama
Nefes alıyorsun dediler ellerim uyustu
Rengi değişti sanki boğazımda bir düğüm vardı
Bir dakikada kaç kere nefes aldım bilmiyorum
Dediğin gibi aldığım nefes yetmiyordu
Birde senin geceleri aniden nefesin kediliyor mu
Hani balon şişirirsin ya senide balon şişirir
Gibi bir his oluyor mu anlık birşey

Geçmiş olsun cnm:43:cok üzüldüm
Bende nefes darlığıyla gittim ama
Nefes alıyorsun dediler ellerim uyustu
Rengi değişti sanki boğazımda bir düğüm vardı
Bir dakikada kaç kere nefes aldım bilmiyorum
Dediğin gibi aldığım nefes yetmiyordu
Birde senin geceleri aniden nefesin kediliyor mu
Hani balon şişirirsin ya senide balon şişirir
Gibi bir his oluyor mu anlık birşey

oluyo canım aynen daha neler nelr cok düşünnce böyle kafamı tasıyamym kafamn arkası kutuk gıbı oluyo beynım bıle uyusuyo kaynar sular dökülüyo basımdan asagı sanada gecmıs olsun canm ben alıstm artk 6senedr cekym inş bebişim ugurlu gelır her insan dönem dönem yasıyo işte benm genetk babamda da var

Back