• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlaaar merhaba dr umuzla ayrıntılı konuştuk deren hanım dayanabilirse 19.ekimde anne oluyorum:9::9:
normal doğum istedim ama mümkün değil dedi dr 36+1de 3000 kilo olmuşuz çatın dar ve bu bebek daha irileşcek dedi:49::49:

kızlaaar merhaba dr umuzla ayrıntılı konuştuk deren hanım dayanabilirse 19.ekimde anne oluyorum:9::9:
normal doğum istedim ama mümkün değil dedi dr 36+1de 3000 kilo olmuşuz çatın dar ve bu bebek daha irileşcek dedi:49::49:
hayırlısı olsun canım biz de 36+2 de 3 kiloyduk ama çatı muayenesi olmadık henüz seninle aramızda 1 gün var bakalım bizim durumumuz ne olacak :49:

hayırlısı olsun canım biz de 36+2 de 3 kiloyduk ama çatı muayenesi olmadık henüz seninle aramızda 1 gün var bakalım bizim durumumuz ne olacak :49:

valla normal istersen deneris dedi ama dediği gibi ben sonrasında çekçeksem uğraşmaya gerek yok:9::9:

slm kızlar bende yeni girebildim varmı doğran doktora giden bakalımm
ben de yeni girebildim canım haberim yok doğuranlardan geçmişe baktım biraz ama göremedim kontrolümüz de çarşamba seninle günlerimiz aynımış:1: yeni farkettim oğluşum geçen hafta çarşamba 3 kiloydu siz ne durumdasınız canım?

Son düzenleme:
Canım sanırım açılma falan olmazsa o zamana kadar suni sancı da olmuyor. Tam emin değilim.

Hadi gözün aydin canım :)
Anne bir başkadır. Guzel guzel anne yemekleri yersin :))
ben de tam bilmiyorum canım onlardan duyudğum buydu ben de belki fikir olur sana diye yazdım en iyisini doktorlar bilir onlara güvenmek lazım
hadi hayırlısı benim kız da 36+2de 3 kiloydu bakalım normal olacak mı
kızlar naber kımsecıkler yok kımseler ugramamış buralara

ben varım kociş amcasıyla geziyor ben de sıkıldım yaa resmen

ben de tam bilmiyorum canım onlardan duyudğum buydu ben de belki fikir olur sana diye yazdım en iyisini doktorlar bilir onlara güvenmek lazım

hadi hayırlısı benim kız da 36+2de 3 kiloydu bakalım normal olacak mı

ben varım kociş amcasıyla geziyor ben de sıkıldım yaa resmen

kız bu kocış senı nıye goturmuyo kızıyorum ama ben ona:1:

kız bu kocış senı nıye goturmuyo kızıyorum ama ben ona:1:

götüryor canım beni sık sık dışarı çıkarır sağolsun daha iki gün önce yemeğe götürmüştü de bugün haftasonu yaa amcası çağırdı onun yanına gitti dönüşte hazır ol yürüyüş var dedi bakalım ne zaman gelecek

Son düzenleme:
götüryor canım beni sık sık dışarı çıkarır sağolsun daha iki gün önce yemeğe götürmüştü de bugün haftasonu yaa amcası çağırdı onun yanına gitti dönüşte hazır ol yürüyüş var dedi bakalım ne zaman gelecek

cnm sen ıst dasın değilmi sanırım akrabaları orda epeyı var kaynındanda bahsetmıştın e bıde amcası

ben de yeni girebildim canım haberim yok doğuranlardan geçmişe baktım biraz ama göremedim kontrolümüz de çarşamba seninle günlerimiz aynımış:1: yeni farkettim oğluşum geçen hafta çarşamba 3 kiloydu siz ne durumdasınız canım?

salı günüde benim kontürolüm var nts ye falan girecem benim sezaryan onun için ayın 10 da alacaklar oğluşumu 10 gün önce gittim ben geçen hafta cuma 2800 dü bakalım kaç olmuş salı günü öğrenecem

maaşallah cnm benimde sezaryan ayın 10 da olacak ...bende 34+5 te 2800 dü bakalım salı günü kç olmuş 10 günde nekadar kilo alır acaba

cnm sen ıst dasın değilmi sanırım akrabaları orda epeyı var kaynındanda bahsetmıştın e bıde amcası

evet bn istanbuldayım eşimin hemen hemen bütün akrabaları burda bir tek benim kaynana kayınpeder memlekette kardeşleri filan burda(bir kısmı) yani şansımızdan eşimin tayini buraya çıktı ama seneye gidiyoruz doğu görevi var..sen nerdesin

maaşallah cnm benimde sezaryan ayın 10 da olacak ...bende 34+5 te 2800 dü bakalım salı günü kç olmuş 10 günde nekadar kilo alır acaba

bence almıştır yarım kilo kadar bende benimkini merak ediyorum ama ben artık fazla kilo almasını istemiyorum yarın öğrencem bakalım kaç kilo olmuş hanımefendi

bence almıştır yarım kilo kadar bende benimkini merak ediyorum ama ben artık fazla kilo almasını istemiyorum yarın öğrencem bakalım kaç kilo olmuş hanımefendi

insan tosuncuk olsun istiyo annelik içgüdüsü demekki işte annem bana hala yedirmeye çalışır .....bizde bebeklerimize sanki kilolu olursa iyi olacakmış gibi demi ne alakaysa

insan tosuncuk olsun istiyo annelik içgüdüsü demekki işte annem bana hala yedirmeye çalışır .....bizde bebeklerimize sanki kilolu olursa iyi olacakmış gibi demi ne alakaysa

evet aslında kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelir diye birşey yok ben geçen hafta gittiğimde şok oldum kızıma hiç beklemiyodum 36+2de 3 kilo olmuş böyle değildi zayıf gidiyordu ben normal doğum düşündüğüm için fazla kilolu olmasını istemiyorum çünkü bir de onu çıkarması var:31::31:

Back