Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım biz de 36+2 de 3 kiloyduk ama çatı muayenesi olmadık henüz seninle aramızda 1 gün var bakalım bizim durumumuz ne olacakkızlaaar merhaba dr umuzla ayrıntılı konuştuk deren hanım dayanabilirse 19.ekimde anne oluyorum
normal doğum istedim ama mümkün değil dedi dr 36+1de 3000 kilo olmuşuz çatın dar ve bu bebek daha irileşcek dedi![]()
hayırlısı olsun canım biz de 36+2 de 3 kiloyduk ama çatı muayenesi olmadık henüz seninle aramızda 1 gün var bakalım bizim durumumuz ne olacak![]()
ben de yeni girebildim canım haberim yok doğuranlardan geçmişe baktım biraz ama göremedim kontrolümüz de çarşamba seninle günlerimiz aynımışslm kızlar bende yeni girebildim varmı doğran doktora giden bakalımm
hayırlısı canım sıkıntı çekmektense mantıklısı da o zatenvalla normal istersen deneris dedi ama dediği gibi ben sonrasında çekçeksem uğraşmaya gerek yok![]()
ben de tam bilmiyorum canım onlardan duyudğum buydu ben de belki fikir olur sana diye yazdım en iyisini doktorlar bilir onlara güvenmek lazımCanım sanırım açılma falan olmazsa o zamana kadar suni sancı da olmuyor. Tam emin değilim.
Hadi gözün aydin canım :)
Anne bir başkadır. Guzel guzel anne yemekleri yersin :))
hadi hayırlısı benim kız da 36+2de 3 kiloydu bakalım normal olacak mıkızlaaar merhaba dr umuzla ayrıntılı konuştuk deren hanım dayanabilirse 19.ekimde anne oluyorum
normal doğum istedim ama mümkün değil dedi dr 36+1de 3000 kilo olmuşuz çatın dar ve bu bebek daha irileşcek dedi![]()
kızlar naber kımsecıkler yok kımseler ugramamış buralara
ben de tam bilmiyorum canım onlardan duyudğum buydu ben de belki fikir olur sana diye yazdım en iyisini doktorlar bilir onlara güvenmek lazım
hadi hayırlısı benim kız da 36+2de 3 kiloydu bakalım normal olacak mı
ben varım kociş amcasıyla geziyor ben de sıkıldım yaa resmen
kız bu kocış senı nıye goturmuyo kızıyorum ama ben ona![]()
götüryor canım beni sık sık dışarı çıkarır sağolsun daha iki gün önce yemeğe götürmüştü de bugün haftasonu yaa amcası çağırdı onun yanına gitti dönüşte hazır ol yürüyüş var dedi bakalım ne zaman gelecek
ben de yeni girebildim canım haberim yok doğuranlardan geçmişe baktım biraz ama göremedim kontrolümüz de çarşamba seninle günlerimiz aynımışyeni farkettim oğluşum geçen hafta çarşamba 3 kiloydu siz ne durumdasınız canım?
kızlaaar merhaba dr umuzla ayrıntılı konuştuk deren hanım dayanabilirse 19.ekimde anne oluyorum
cnm sen ıst dasın değilmi sanırım akrabaları orda epeyı var kaynındanda bahsetmıştın e bıde amcası
sabah kahvaltıda yapMadim
yaptıklarımı da çıkardım
dün saat 8 den beri hicbirsey
yemedimherseyden midem
bulaniyor çok bunaldim çok![]()
maaşallah cnm benimde sezaryan ayın 10 da olacak ...bende 34+5 te 2800 dü bakalım salı günü kç olmuş 10 günde nekadar kilo alır acaba
bence almıştır yarım kilo kadar bende benimkini merak ediyorum ama ben artık fazla kilo almasını istemiyorum yarın öğrencem bakalım kaç kilo olmuş hanımefendi
ay canım bir an önce kurtulsan sen seni çok zorlamaya başladı bu hamilelik hayırlısı diyelim tatlımmm dinlen bol bol
insan tosuncuk olsun istiyo annelik içgüdüsü demekki işte annem bana hala yedirmeye çalışır .....bizde bebeklerimize sanki kilolu olursa iyi olacakmış gibi demi ne alakaysa
evet bn istanbuldayım eşimin hemen hemen bütün akrabaları burda bir tek benim kaynana kayınpeder memlekette kardeşleri filan burda(bir kısmı) yani şansımızdan eşimin tayini buraya çıktı ama seneye gidiyoruz doğu görevi var..sen nerdesin