oluyo canım aynen daha neler nelr cok düşünnce böyle kafamı tasıyamym kafamn arkası kutuk gıbı oluyo beynım bıle uyusuyo kaynar sular dökülüyo basımdan asagı sanada gecmıs olsun canm ben alıstm artk 6senedr cekym inş bebişim ugurlu gelır her insan dönem dönem yasıyo işte benm genetk babamda da var
Sağol CNm astımım yoksa panikatak mı bilmiyorum
zamnnda dok bendede şüphelendı ama tahlıllerı yaptı solunum testı faln temız cıktı
aynen aynen cnmbende korkuyodum yazın onca yorgunluğu yüzünden erken gelcek diye ama şükür atlattık. içimden hep 37. hafta geçiyodu doğum için, sancılarda yoklamaya başladı doğar heralde diyorum ama bi yandan da korkuyorum son haftaya kalırsa diye.. çünkü 18inde doktorum izne ayrılıyo. o gün ben son haftama girmiş olucam hayırlısı ya..
Var CNm ama ben link atmasını bilmiyorum
Üst tarafta Ekim anneleri yazıyor oraya
Gir hepsi cıkar
ayy kendim gibi birini buldum sonunda..benm karnım indi ama bebek doğum kanalına girmedi..
dr doğum anında da girebilir dior..beklemekten başka yapacak bişi yok..
Gece uykulari zaten bitmis durumda bide ustune sabah oglusumun tepinmeleri ile uyanmak ayri dert :) Cikmaya niyeti yok bu cocugun galibaa
Merhaba kızlar nasılsınız ? Ekim annelerin doğum hikayelerini yazdığı ni sayfa yok mu kızlar ben bulamadım
okum aaaaaaaaaaaaaaaaaa canım yaaaa bende epidural olucammmmmmmmmmm az once burdakı hıkayeyı okurkn baktım yook sarmmadı benı keske olumszluklar yazılmasa detaylı dımı
Merhaba kızlar, bizde kahvaltımızı ettik. Herkes iyidir insallah.
Bu gece sabah namazına kadar kesintisiz uyumuşum. Öyle iyi geldi ki. Öldürmedim de. Cok sukur.
Birşey değil cnmTamam canım şimdi buldum sağol..
kızlar kac gundur ateş basıyo dunde kalktık bı baktımkı kan ter içinde kalmışım nıye boyle oldukı havada serın anlamadım
Selam kızlar nasılsınız bir tespitimi paylasacagim sizinle ozellikle 37. Haftadan sonraki arkadaslarim bit panik halinde biran once dogum olsun istiyorlar bu çok nirmal bir istek hem artik cok zorlaniyoruz hemde bebekleri gormek icin sabirsizlaniyoruz ama unutmayin bunun normal suresi 40 hafta sezeryan olmayip normali beklicakseniz biraz daha sakin olun yani olalim saglikla dogsuncocuklarimiz ins.
Bide sanirim eylulde planli sezeryan yapan anneleri gordukce sabrimiz azaldi hamileliklarimizi en guzel sekilde tamanlayip guzel anneler olmak dilegiyle herkesr hayirli dogumlar diliyorum
kızlar kac gundur ateş basıyo dunde kalktık bı baktımkı kan ter içinde kalmışım nıye boyle oldukı havada serın anlamadım
canım senin kontrolün ne zaman,benim ayın 2 sinde çarşamba,yani bir gün kala,ama zaten bişey yaptıkları yok,karnımı elleyip herşey normal deyip gönderecekler....
dün tüm stresimi hırsımı eşimden çıkardım gece gece,ağlıyorum o da ağlama sakinleş dedikçe ona kızdım gel de sen sakin ol diye,psikolojim berbat anlayacağın...iki saatte bir bebeği ittiriyorum hareket etsin diye,yoksa oynayacağı yok,sıkıştı iyice....sabah eşim de korkudan uyanıp karnıma koymuş elini oynuyor mu diye,ben uyuyordum hiç hissetmedim hareketlerinni ama oynamış,eşimi de strese soktum....adamın burnundan getirdim ama ne yapayım,çok korkuyorum şu son günler bebeğe bişey olacak diye....
geçen bi arkadaş yazmış,bebeğim ters,dr dediki ayakları yamuk olabilir diye,gece rüyamda bebeğim doğmuş ama ayakları yamuktu,böyle saçma salak kabuslar görüyorum...Allahım gücüne gitmesin,tabiki her insanın doğacağı tarih önceden bellidir ne yapsak değişmez ama,gel de bunu bu hormonlara anlat...
sen kontrole gidince dr nin ne dediğini paylaşır mısın burdan,benim daha çok var ve ebeyle...o yüzden paylaşırsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?