2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gelsin artık inan hiç keyfim yok

Saol canım

Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı
ezinemmm artık bi noktadan sonra insanda doğum korkusuda kalmıyo dimi.. Nasıl olcak derken şimdide olsa da hergün yerine birgün çekip kurtulsak hayırlısıyla diyoruz..

ya bıde bana cok ates basıyo alevler cıkıyo vucudumdan bıde cok sıkıntı yapıym bazen gögsüme hafıf agrı oluyo gecıyo bılmym psıkolojk mı artk

ezinemmm artık bi noktadan sonra insanda doğum korkusuda kalmıyo dimi.. Nasıl olcak derken şimdide olsa da hergün yerine birgün çekip kurtulsak hayırlısıyla diyoruz..

düşün artk bende okadar panıkatak korku var ben bıle yeter artk dıyom son gunler beklemk cok zorya hep aglayasım var dokunsalar aglıym

Günaydin kizlar sabahlari benmde mide calkalaniyor
Günaydın canım..
nstde sancı var dedı ama ben hıssetmıydm kı bılmym ya
kaçlardaydı sancın ?
ya bıde bana cok ates basıyo alevler cıkıyo vucudumdan bıde cok sıkıntı yapıym bazen gögsüme hafıf agrı oluyo gecıyo bılmym psıkolojk mı artk
ates basması normal canım.. sonlara doğru bebeiş aşağı indikçe nefes almak kolaylaşır bunlar geçer diyolar ama bende hiçte öyle olmadı, halen daralmaya devam.. göğüs ağrısı dediğin özellikle sol göğsünde olan sancı gibi girip çıkan bişeyse ve bazen nefes alamıcak gibi hissediyosan psikolojik. ama aynı zamanda mide sorunu ve sol kol/omuz kaslarından kaynaklanan bi sorun da olabiliyo. benim sol omzumda kas problemi var kürek kemiğimi mahvediyo göğsümede giriyo ağrı ve panikliyorum istemesemde..

çok kalmadı canım gelir artık bundan sonra tadını çıkar son günlerinin
ah a şu grip olmasaydı tadı çok iyiydide grip olunca tadı falan kalmadı canım be o kadar hevesliydimki bakımlı bakımlı gidicem doguma diye uçuk çıkmazmı deli oldum ya bebiş saglıklı gelsinde ne yapıyım ben uçuklu oluyum ne yapıyım
evet Cnm hala cikartiyorsun
idrarimda kusmaya sebep olan bir madde
çıkmış o yüzden kusuyorum

inşallah bir an önce iylesirsin Cnm
inşallah canım dua edin ne olur i an önce geçsin yoksa bugün yarın doguma gidebilirim grip grip dogum yapmak istemiyorum

canımmm aynende gribim geçmeden gelmesin bebiş mümkünse ama sancılarda var yalancılar

canım sımdı ondan önce cekıldgm nstye baktm ondahıc yok sancı hep 20lerde son olanda 80lere cıkmıs ama ben hıssetmedm

nstde baktm baslarda 4olarda sonra 80lere cıkıyo bende anlamadm cızgıler öyle
hımm evet sancı çıkmış o zaman ama sen hissetmemişsin olabiliyormuş öyle
yok Cnm ilaç vermedi
ama beni bu bulanlar
mafediyor
keşke ilaç verseydi rahatlardın ama demekki bebiş için iyi değil ilaç o yüzden sen de kekik filan kaynatıp içsen acaba iyi gelmez mi
pekı sızdede gögsünüzde hıc agrı oluyomu
benim ağrı değil de çarpıntı yada sıkışma oluyor canım
ah a şu grip olmasaydı tadı çok iyiydide grip olunca tadı falan kalmadı canım be o kadar hevesliydimki bakımlı bakımlı gidicem doguma diye uçuk çıkmazmı deli oldum ya bebiş saglıklı gelsinde ne yapıyım ben uçuklu oluyum ne yapıyım

inşallah canım dua edin ne olur i an önce geçsin yoksa bugün yarın doguma gidebilirim grip grip dogum yapmak istemiyorum

canımmm aynende gribim geçmeden gelmesin bebiş mümkünse ama sancılarda var yalancılar

bizde uçuğa tahta kaşığın sapını ısıtıp ılık ılık uçuğun üstüne koyarlar çabuk iyileşsin diye dene istersen

düşün artk bende okadar panıkatak korku var ben bıle yeter artk dıyom son gunler beklemk cok zorya hep aglayasım var dokunsalar aglıym
bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..
biz bile heyecanlıysak seni düşünemiyorummm:46::46::46:
canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)

hımm evet sancı çıkmış o zaman ama sen hissetmemişsin olabiliyormuş öyle

keşke ilaç verseydi rahatlardın ama demekki bebiş için iyi değil ilaç o yüzden sen de kekik filan kaynatıp içsen acaba iyi gelmez mi

benim ağrı değil de çarpıntı yada sıkışma oluyor canım

bizde uçuğa tahta kaşığın sapını ısıtıp ılık ılık uçuğun üstüne koyarlar çabuk iyileşsin diye dene istersen
denicem canım saol
bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..

canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)

canımcım bebişe geçer diye korkuyorum yoksa önemli degil benim gribim AllAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAh bi an önce alırız kucagımıza

heyecan, stres, merak, korkuuu...:18::1:birde ben erken doğacak gibi düşünüyordum hep ama bekletti sıpa :emir_bebek:son güne kadar da bekletecek gibi:27: inşallah günümüz geçmez:1:

Back