- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
Günaydin kizlar sabahlari benmde mide calkalaniyor
günaydııın
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kizlar sabahlari benmde mide calkalaniyor
kavuşmuştur inşallah cnm :)inş dogurmustr canım hayırlısıyla allahım bızede nasıp etsn
senin bulantın vardı dimi daha düzelmedi mi ilaç filan kullanıyor musun
o kadar sürüyor mu yaa bu yalancı doğum sancıları ile gerçek doğum arası
evet Cnm hala cikartiyorsun
idrarimda kusmaya sebep olan bir madde
çıkmış o yüzden kusuyorum
inşallah bir an önce iylesirsin Cnm
ezinemmm artık bi noktadan sonra insanda doğum korkusuda kalmıyo dimi.. Nasıl olcak derken şimdide olsa da hergün yerine birgün çekip kurtulsak hayırlısıyla diyoruz..Gelsin artık inan hiç keyfim yok
Saol canım
Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı
nstde sancı var dedı ama ben hıssetmıydm kı bılmym ya
ezinemmm artık bi noktadan sonra insanda doğum korkusuda kalmıyo dimi.. Nasıl olcak derken şimdide olsa da hergün yerine birgün çekip kurtulsak hayırlısıyla diyoruz..
ya bıde bana cok ates basıyo alevler cıkıyo vucudumdan bıde cok sıkıntı yapıym bazen gögsüme hafıf agrı oluyo gecıyo bılmym psıkolojk mı artk
kaç çıkıyordu sancılar ki
biliyorum daha önce söylemiştin de doktor onun için ilaç filan vermedi en azından bulantıyı kesmek için
Günaydın canım..Günaydin kizlar sabahlari benmde mide calkalaniyor
kaçlardaydı sancın ?nstde sancı var dedı ama ben hıssetmıydm kı bılmym ya
ates basması normal canım.. sonlara doğru bebeiş aşağı indikçe nefes almak kolaylaşır bunlar geçer diyolar ama bende hiçte öyle olmadı, halen daralmaya devam.. göğüs ağrısı dediğin özellikle sol göğsünde olan sancı gibi girip çıkan bişeyse ve bazen nefes alamıcak gibi hissediyosan psikolojik. ama aynı zamanda mide sorunu ve sol kol/omuz kaslarından kaynaklanan bi sorun da olabiliyo. benim sol omzumda kas problemi var kürek kemiğimi mahvediyo göğsümede giriyo ağrı ve panikliyorum istemesemde..ya bıde bana cok ates basıyo alevler cıkıyo vucudumdan bıde cok sıkıntı yapıym bazen gögsüme hafıf agrı oluyo gecıyo bılmym psıkolojk mı artk
stres ve hamilelikte sıcak basıyordur
ah a şu grip olmasaydı tadı çok iyiydide grip olunca tadı falan kalmadı canım be o kadar hevesliydimki bakımlı bakımlı gidicem doguma diye uçuk çıkmazmı deli oldum ya bebiş saglıklı gelsinde ne yapıyım ben uçuklu oluyum ne yapıyımçok kalmadı canım gelir artık bundan sonra tadını çıkar son günlerinin
inşallah canım dua edin ne olur i an önce geçsin yoksa bugün yarın doguma gidebilirim grip grip dogum yapmak istemiyorumevet Cnm hala cikartiyorsun
idrarimda kusmaya sebep olan bir madde
çıkmış o yüzden kusuyorum
inşallah bir an önce iylesirsin Cnm
ezinemmm artık bi noktadan sonra insanda doğum korkusuda kalmıyo dimi.. Nasıl olcak derken şimdide olsa da hergün yerine birgün çekip kurtulsak hayırlısıyla diyoruz..
hımm evet sancı çıkmış o zaman ama sen hissetmemişsin olabiliyormuş öylenstde baktm baslarda 4olarda sonra 80lere cıkıyo bende anlamadm cızgıler öyle
keşke ilaç verseydi rahatlardın ama demekki bebiş için iyi değil ilaç o yüzden sen de kekik filan kaynatıp içsen acaba iyi gelmez miyok Cnm ilaç vermedi
ama beni bu bulanlar
mafediyor
benim ağrı değil de çarpıntı yada sıkışma oluyor canımpekı sızdede gögsünüzde hıc agrı oluyomu
ah a şu grip olmasaydı tadı çok iyiydide grip olunca tadı falan kalmadı canım be o kadar hevesliydimki bakımlı bakımlı gidicem doguma diye uçuk çıkmazmı deli oldum ya bebiş saglıklı gelsinde ne yapıyım ben uçuklu oluyum ne yapıyım
inşallah canım dua edin ne olur i an önce geçsin yoksa bugün yarın doguma gidebilirim grip grip dogum yapmak istemiyorum
canımmm aynende gribim geçmeden gelmesin bebiş mümkünse ama sancılarda var yalancılar
bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..düşün artk bende okadar panıkatak korku var ben bıle yeter artk dıyom son gunler beklemk cok zorya hep aglayasım var dokunsalar aglıym
biz bile heyecanlıysak seni düşünemiyorummmsormaaşafak 7
![]()
canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)canımmm aynende gribim geçmeden gelmesin bebiş mümkünse ama sancılarda var yalancılar
denicem canım saolhımm evet sancı çıkmış o zaman ama sen hissetmemişsin olabiliyormuş öyle
keşke ilaç verseydi rahatlardın ama demekki bebiş için iyi değil ilaç o yüzden sen de kekik filan kaynatıp içsen acaba iyi gelmez mi
benim ağrı değil de çarpıntı yada sıkışma oluyor canım
bizde uçuğa tahta kaşığın sapını ısıtıp ılık ılık uçuğun üstüne koyarlar çabuk iyileşsin diye dene istersen
bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..
biz bile heyecanlıysak seni düşünemiyorummm
canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)
bende aynıyım cnm, durdukça içime korku giriyo sanki.. artık olsun diyorum sonra Allahın işine karışılmaz diyip susuyorum. Hayırlısı olsun ne diyim..
biz bile heyecanlıysak seni düşünemiyorummm
canımcım gribi kendine dert etme sakın, eğer öyle olması gerekiyosa öyle olsun, Rabbim onunda bi kolayını verir mutlaka. Demiştim ya kışın doğum yapanlar hep hastalıkla girdiler doğuma. hem daha şiddetlisiyle. Kendi arkadaşımdan biliyorum ama öyle aşırı bi zorluk çekmedi. sen kendine bakmaya devam et ama stres yapmadan :)