- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım senin az kaldı yaa her an gelebilir erkek bebekler gününü beklermiş derler belki son güne kadar durur ama sağlıklı olsun da varsın son güne kalsın
Günaydın kızlarrr, iyi pazarlarrr..
Bizimkiler erkenden dışarı çıktılar bugün biraz işleri vardı.. 0nlar yokken bende hemen damladım buraya
Nasılsınız, yeni gelişmeler var mı ?
Dün selencelk doğuma gidicekti, bi haber geldimi ?
afiyet olsunbesleyici güzel bir kahvaltı hazırla kızına
ben de yapıcam canım birzdan şimdi yeni kahvaltı yaptım mide yanmasından korktuğumdan beklemem lazım
cok zor ya cok sıkıldm artk psıkolojk olark son demlerımdeym yanı korkuyrm ama bıan önce gelsn artk yarın gıtcm bakalım dok ne dıcek
aynı durumdayz bızde kahvaltı yaptk kızmla babası işyerımıoze gıttler bende hemen buraya doguran yok baska galıbagünaydın hoşgeldin iyi yapmışsın fırsatı değerlendirmek lazım herkes evde olunca insan giremiyor buraya..
selencelk de mi doğum yapıcaktı maşallah ekime pek kimse kalmadı yaa
bı dene canım ben öyle atlattm
belki yarın doğuma gidersin kontrole değil de hım olabilir mi dersin
afiyet olsunbesleyici güzel bir kahvaltı hazırla kızına
ben de yapıcam canım birzdan şimdi yeni kahvaltı yaptım mide yanmasından korktuğumdan beklemem lazım
aynı durumdayz bızde kahvaltı yaptk kızmla babası işyerımıoze gıttler bende hemen buraya doguran yok baska galıba
hoşbuldum tatlım.. kalabalıktan ziyade kociş olsa yetiyo, onlarla ilgilenmeyince çatışma çıkıyogünaydın hoşgeldin iyi yapmışsın fırsatı değerlendirmek lazım herkes evde olunca insan giremiyor buraya..
selencelk de mi doğum yapıcaktı maşallah ekime pek kimse kalmadı yaa
evet canım gerçekten işe yarıyor ben grip olduğumda hep böyle atlatırım
hoşbuldum tatlım.. kalabalıktan ziyade kociş olsa yetiyo, onlarla ilgilenmeyince çatışma çıkıyo
selen de dün sancıyla ve 2 cm açıklıkla doktordan geldiğini yazmıştı. sancı sıklaşınca gidicekti, beli ağrıyınca çıktı. daha da göremedim ben.
senin bulantın vardı dimi daha düzelmedi mi ilaç filan kullanıyor musunsağol Cnm pek birşey yiyemiyorum
mide fena
inş bılmym hıc agrımda yok 11gun önce nstde sancıda cıktı hala tık yok dok dogurrm dıye gun vermemıstı ama ben yarın gıtcem yarın 12 gun olck
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
Gelsin artık inan hiç keyfim yokhımm anladın canım benim zaten sürekli bel ağrım var malesef anlamıyorum o yüzden ağrı nerden geliyor ama sanki adet olacak gibi his oluyor ağrı yapıyor o da hafif bir ağrı ama bazen de damarım geriliyor gibi ağrı oluyor kasıklarda dediğin gibi bebeğin hareketleri tetikliyor sanki
senin baya yaklaştı o zaman doğum her an gelebilir
Saol canımgünaydın hanımlar
bizde kızımla kahvalti hazırlıyoruz
ezinecigim geçmiş olsun canım
canım gecen hafta bende grıptm 2 3 gun hep lımonlu su içtm bıtane lımonu sık içine sıcak su gunde 2 3 kere içtm şimdi ıyıym cok sukur bende doguma grıp gıtcem dıye cok korkmustm
Gelsin artık inan hiç keyfim yok
Saol canım
Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı
evet Cnm hala cikartiyorsunsenin bulantın vardı dimi daha düzelmedi mi ilaç filan kullanıyor musun
o kadar sürüyor mu yaa bu yalancı doğum sancıları ile gerçek doğum arası
Gelsin artık inan hiç keyfim yok
Saol canım
Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı