2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlarrr, iyi pazarlarrr..
Bizimkiler erkenden dışarı çıktılar bugün biraz işleri vardı.. 0nlar yokken bende hemen damladım buraya :1:
Nasılsınız, yeni gelişmeler var mı ?
Dün selencelk doğuma gidicekti, bi haber geldimi ?

günaydın canım senin az kaldı yaa her an gelebilir erkek bebekler gününü beklermiş derler belki son güne kadar durur ama sağlıklı olsun da varsın son güne kalsın

cok zor ya cok sıkıldm artk psıkolojk olark son demlerımdeym yanı korkuyrm ama bıan önce gelsn artk yarın gıtcm bakalım dok ne dıcek

Günaydın kızlarrr, iyi pazarlarrr..
Bizimkiler erkenden dışarı çıktılar bugün biraz işleri vardı.. 0nlar yokken bende hemen damladım buraya :1:
Nasılsınız, yeni gelişmeler var mı ?
Dün selencelk doğuma gidicekti, bi haber geldimi ?

günaydın hoşgeldin iyi yapmışsın fırsatı değerlendirmek lazım herkes evde olunca insan giremiyor buraya..
selencelk de mi doğum yapıcaktı maşallah ekime pek kimse kalmadı yaa

günaydın hoşgeldin iyi yapmışsın fırsatı değerlendirmek lazım herkes evde olunca insan giremiyor buraya..
aynı durumdayz bızde kahvaltı yaptk kızmla babası işyerımıoze gıttler bende hemen buraya doguran yok baska galıba

hoşbuldum tatlım.. kalabalıktan ziyade kociş olsa yetiyo, onlarla ilgilenmeyince çatışma çıkıyo :1:
selen de dün sancıyla ve 2 cm açıklıkla doktordan geldiğini yazmıştı. sancı sıklaşınca gidicekti, beli ağrıyınca çıktı. daha da göremedim ben.

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk

hoşbuldum tatlım.. kalabalıktan ziyade kociş olsa yetiyo, onlarla ilgilenmeyince çatışma çıkıyo :1:
selen de dün sancıyla ve 2 cm açıklıkla doktordan geldiğini yazmıştı. sancı sıklaşınca gidicekti, beli ağrıyınca çıktı. daha da göremedim ben.

inş dogurmustr canım hayırlısıyla allahım bızede nasıp etsn

sağol Cnm pek birşey yiyemiyorum
mide fena:43:
senin bulantın vardı dimi daha düzelmedi mi ilaç filan kullanıyor musun
inş bılmym hıc agrımda yok 11gun önce nstde sancıda cıktı hala tık yok dok dogurrm dıye gun vermemıstı ama ben yarın gıtcem yarın 12 gun olck

o kadar sürüyor mu yaa bu yalancı doğum sancıları ile gerçek doğum arası

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk

30 kişi kavustu yavrularına allahım bızım ısım nezaman yazck burda yoruldmartk ya offfffffff

hımm anladın canım benim zaten sürekli bel ağrım var malesef anlamıyorum o yüzden ağrı nerden geliyor ama sanki adet olacak gibi his oluyor ağrı yapıyor o da hafif bir ağrı ama bazen de damarım geriliyor gibi ağrı oluyor kasıklarda dediğin gibi bebeğin hareketleri tetikliyor sanki
senin baya yaklaştı o zaman doğum her an gelebilir
Gelsin artık inan hiç keyfim yok
günaydın hanımlar
bizde kızımla kahvalti hazırlıyoruz

ezinecigim geçmiş olsun canım
Saol canım
canım gecen hafta bende grıptm 2 3 gun hep lımonlu su içtm bıtane lımonu sık içine sıcak su gunde 2 3 kere içtm şimdi ıyıym cok sukur bende doguma grıp gıtcem dıye cok korkmustm

Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı

Saol canım

Yapıyorum bende canım ama fayda etmedi dogumdan önce atlatsaydım başka bişe istemiyorum bide yetmezmiş gibi uçuk çıktı

çok kalmadı canım gelir artık bundan sonra tadını çıkar son günlerinin

senin bulantın vardı dimi daha düzelmedi mi ilaç filan kullanıyor musun

o kadar sürüyor mu yaa bu yalancı doğum sancıları ile gerçek doğum arası
evet Cnm hala cikartiyorsun
idrarimda kusmaya sebep olan bir madde
çıkmış o yüzden kusuyorum

Saol canım

inşallah bir an önce iylesirsin Cnm

Back