Okumadığım dogum hikayelerini okudum ve epidural sezeryan olamayacağıma karar verdim.
Normal gider hersey de normal olurum insallah.
ben de normalde çok su içerdim şimdi içesim gelmiyor ama allahtan suyunda problem yok
aynen sen zaten sezeryan olucan canım gerek yokki
aslında o da olur dimi ben eylül annelerinde öyle okumuştum millet öyle yapmış ama nette araştırdım masaj diyor
Okumadığım dogum hikayelerini okudum ve epidural sezeryan olamayacağıma karar verdim.
CNm ben normalde su içmeyen
Biriyim ama sbebişin suyu hep iyi
Çıkıyor
benimki de birşey demedi hatta farkında bile değildir diye düşünüyorumEvet cnm gerçi benim kocama göre bir sıkıntı yok şimdiye kadar bitşey demedi
bende eylul annelerinden boyle okudum linacim o yuzden boyle yapicam ugrasamam masajla
Canım gecen hemsire annenin iki katı dedi bebgin kalp atışına. Demekten heyecanlaninca o da Heyecanlandi :)Kızlar bu arada en son ntsdeyken yeni doğmuş bi minnak getirdilero kadar tatlıydı ki... Ntsdeyken hemşireye seslendim noolur getir ben de bakayım diye. Getirdi kendi bebeğim kadar sevdim bi an. Benim minnak da kıskandı mı benim heyecana mı ortak oldu anlamadım. O an 170 oldu kalp atışı
Bende başlamadım. Gerci bugun basurum icin pamuğa zeytinyağ döküp pamuğu oraya koydum.devam et canim ben su zeytinyaginada baslicam hep unutuyorum
bne de yapim dedim de kendim beceremedim yaa eşime de yaptırmaya tırsıyorum her zaman her zaman bir de tuhaf geliyor utanıyorum :78::78::78::78:
Canım gecen hemsire annenin iki katı dedi bebgin kalp atışına. Demekten heyecanlaninca o da Heyecanlandi :)
Bende başlamadım. Gerci bugun basurum icin pamuğa zeytinyağ döküp pamuğu oraya koydum.
Ben daha denemedim :)
benimki de birşey demedi hatta farkında bile değildir diye düşünüyorum
ben de başlim o zaman bugün en iyisi
sende de mi oldu basur bende de oldu yaa hamilelikte acaba doğumdan sonra geçermi kiCanım gecen hemsire annenin iki katı dedi bebgin kalp atışına. Demekten heyecanlaninca o da Heyecanlandi :)
Bende başlamadım. Gerci bugun basurum icin pamuğa zeytinyağ döküp pamuğu oraya koydum.
Ben daha denemedim :)
Bende bugun yapiyim en iyisi
Insallsh canım.Hakkinda hayirlisi canim kolay bi dogum geciririz insallah hepimiz
Evet canım cati müsait cok sukur. Bakalım bekliyiruz.inşallah herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın senin çatında müsaitmiş zaten sıkıntı olmaz inşallah
Âmin canım. Cümlemizin.İnşallah hakkında hyırlısı olsun
ne okudunkı cnm merak ettım
kızlar benımkını yatırıp geleyım ınş bende uyumam goruşuruz
sende de mi oldu basur bende de oldu yaa hamilelikte acaba doğumdan sonra geçermi ki
yap yap faydası olur bence her derde deva sonuçta zeytinyağı
kız aynen ben hıç suyu sevmem hıç herkes sasırır helede kısın 20 gun falan hıç su ıcmadıgım olmuştur ama bebışımın suyu ıyı cıkıyo sanırım meyve sulerı yuzunden
Yap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)Bende bugun yapiyim en iyisi
Evet canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.sende de mi oldu basur bende de oldu yaa hamilelikte acaba doğumdan sonra geçermi ki
yap yap faydası olur bence her derde deva sonuçta zeytinyağı
hadi git yatır bakalım sen kalkınca o da kalkmazsa tabi ben eşim yanımdan kalkınca hemen uyanırım mesela
Yap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)
Geçer canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.
Iki tane meme gibi cikti. Allah'tan agri, kanama falan yok.
Ben geldimmmSelam anneler Belim agrıyor bıraz.
canım bebek aşağı yerleşirken oluyor genelde öyle sancılar.. bende yaşadım yaşıyorum hala arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?