oyşşşşşşşş cnm çok şekerler, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım sağlıkla inş.
sağol mercancım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyşşşşşşşş cnm çok şekerler, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım sağlıkla inş.
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
doğum yaptığım günü kısaca burdan anlatmak istiyorum ..
26 eylül sabah 7 de doktorumuz hastanede olmamızı istedi önceden planlı epidural sezeryan olacağı için.bir gün önceden fönümü çektirdim :) güzelce giyinip gittik hastaneye odamıza yerleştik çok şaşkındım şimdi fotoğraflara baktıkça daha çok fark ediyorum şaşkınlığımı :) ilk önce nst ye bağlandım sonra damar yolu falan açıldı ve beklenen an sedye ile hasta bakıcılar odaya geldi o an çok heyecanlandım, ameliyat önlüğünü falan giyip yattım ameliyathaneye gittim eşimde doğuma katılacaktı ilk önce beni içeri aldılar,epidural iğnesi vuruldu tam bir kabustu o an çünkü belimde problem varmış ablamda epidural oldu o hiç birşey hissetmemiş iğneden ama benim çok acım oldu.eğer belinize güvenmiyor küçük bi probleminiz bile olsa epidural olmayın bence,uzun bir süre uyuşturmak için uğraştılar en sonunda yavaş yavaş uyuştum,eşimi içeri aldılar önümde perde vardı ama her anı hissediyorsun sadece acı duymuyorsun karnını solisyonla temilemeleri falan herşeyi hissettim,bebeğim çıkışı karnımı yanlardan bastırmaları falan çok farklı bir duyguydu,sonra bir çığlık sesi minik prensesim çıkmıştı artık hemen bana gösterdiler o kadar güzeldiki o an çok güzel fotoğraflarımız oldu,sonra odaya çıkış falan 5-6 saat çok iyiydim uyuşukluk olduğundan ağrım sızım yoktu bebeğimi emzirmeye falan çalıştım sonra ağrılar başladı ilk yürüme falan çok zor oldu şimdi iyiyim şükür 3 gün oldu hala ağrım var ama daha iyiym,bebeğimde iyi şuan yanımda hamağında uyuyor :) tek problemimiz meme çatlağı çok canım yanıyor sütüm var kızım emiyor ama göğüslerim kopucak gibi yara oldu ...şimdi kısaca tavsiyelerimi söyleyim...kesinlikle sütünüz gelmiyorsa ısrarla bebeği emzirmeye çalışmayın hem bebek yoruluyor hemde göğüsler çok yara oluyor... yanınıza sıcak su ısıtıcısı alın bizim odanın sıcak suyu akmıyordu çok zorlandık..bardak,kaşık falan lazım oluyor,birde size çorba getirecek birini ayarlayın .doktorum saat 4ten sonra yiyebilirsin dedi ama hastanede sadece ıhlamur bisküvi veriyolar bende arkadaşı aradım rica ettim çorba getirdi bana,bebeğiniz için penye şapka alın bi kaç tane bizim hastane çıkışının şapkası çok sıktı kafasını iyiki yedek almıştık,eğer epidural olucaksanız sırtınızda bir iğne oluyor siz hastaneden çıkana kadar orda bantlı duruyor o yüzden önden düğmeli pijama alın ama 3 düğmeli değil aşağı kadar düğmeli olsun giymesi kolay olsun ,kendinize çorap almayı unutmayın,ped hasta bezi falan çok lazım oluyor.kızlar aklıma şimdilik bunlar geliyor aklıma bişeyler geldikçe ve fırsatım oldukça yazmaya çalışıcam Allah hepinizin yardımcı olsun...
Okumadığım dogum hikayelerini okudum ve epidural sezeryan olamayacağıma karar verdim.
Normal gider hersey de normal olurum insallah.
her şey çok güzel olacakkkkkkkk. allahın izniyle
Yatakta saga sola dönmek cok zor oluyor mumkub oldugunca dinlenmemiz lazim cnm
Hosbuldum tatlim .Oh iyi bari seninki gecmis cnm zor oluyor bel agrisi.
Hosbulduk cnm
Birde oyle deneyelim bakali.Zor olacağını bende tahmin ediyirum. Pamuğa döküp sürüyorlarmış. Bakalım onu denemeli.
Yukarıdaki satırdan kopyalayıp yapisriracsksin canım.
iyi geceler arkadaşlaar nasılsınız?biz iyiiyz kızımla gece kuşuyuz artık...olsun böylede güzel...doğum yapanlara hayırlı olsun..gün bekleyen arkadaşlarım sizleride rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..çokk güzel bir duygu ilk acıları çekerken biraz pes ediyorsun ama oda geçinçe müthiş birşey...
amın canım bende ınanmak ıstıyorummmmmmmmmmm
evet Cnm inşallah seninki. geçer
ne yapiyonuz gece kuşları
çok mutluyum çünkü bugün
eşimle tanışma yıl donumumuz
evet Cnm inşallah seninki. geçer
ne yapiyonuz gece kuşları
çok mutluyum çünkü bugün
eşimle tanışma yıl donumumuz
kızlar elifnil dogurdumu acaba hiç görünmüyor:26:
doğum yapan yada gün almış olan arkadaşlar
yazarsa çok sevinirim not alıp listeye ekleyecegim
nice mutlu seneler canım..
Kocam uyudu bende bi sag bi sola dönüyorum uykumda var ama uyuyasin gelmiyor cnm :) Tanisma yil dönümünüz kutlu olsun nice senelere cnm miniginizle birlikte saglikli sihatli.
ALLAH yardimcin olsun insallah saglicakla kavus bebisine dogum hikayeni bekleriz.1 ekim salı günü spinal sezeryan ile doğum yapacağım çok heyecanlıyım. en kısa zamanda doğum hikayemi de paylaşırım sizlerle
1 ekim salı günü spinal sezeryan ile doğum yapacağım çok heyecanlıyım. en kısa zamanda doğum hikayemi de paylaşırım sizlerle
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlar
ben kaçar uykum geldi kendinize iyi bakın
hepinizi opuyorum
ALLAH yardimcin olsun insallah saglicakla kavus bebisine dogum hikayeni bekleriz.
allah bebisini sağa salim kucağına almayı nasip etsin Cnm
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlar
ben kaçar uykum geldi kendinize iyi bakın
hepinizi opuyorum