Hosgeldin.Ben geldimmm Selam anneler Belim agrıyor bıraz.
Hadi yaa, bizde hic öyle olmadı. Tek basına da gireriz yatağa.kız bız bayanlar oyleyız benımkı basını yastıga koydugu gıbı uyur ama bensız yataga gırmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin.Ben geldimmm Selam anneler Belim agrıyor bıraz.
Hadi yaa, bizde hic öyle olmadı. Tek basına da gireriz yatağa.kız bız bayanlar oyleyız benımkı basını yastıga koydugu gıbı uyur ama bensız yataga gırmez
Ben cikiyorum kizlar yarin gorusuruz ins.. iyi geceler
hoşgeldin biraz mı ben gece uyuyamadım ağrıdan malesef hali hazırda var olan bel ağrım iyice arttı son günlerdeBen geldimmm Selam anneler Belim agrıyor bıraz.
aynen benimki de senin gibi umarım geçer de kurtuluruzYap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)
Geçer canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.
Iki tane meme gibi cikti. Allah'tan agri, kanama falan yok.
kız bız bayanlar oyleyız benımkı basını yastıga koydugu gıbı uyur ama bensız yataga gırmez
:))))benimki de birşey demedi hatta farkında bile değildir diye düşünü
ben de başlim o zaman bugün en iyisi
Ben cikiyorum kizlar yarin gorusuruz ins.. iyi geceler
kız bız bayanlar oyleyız benımkı basını yastıga koydugu gıbı uyur ama bensız yataga gırmez
Valla ilginç geldi bana biz de hiç öyl değil
Yatakta saga sola dönmek cok zor oluyor mumkub oldugunca dinlenmemiz lazim cnmhoşgeldin biraz mı ben gece uyuyamadım ağrıdan malesef hali hazırda var olan bel ağrım iyice arttı son günlerde
aynen benimki de senin gibi umarım geçer de kurtuluruz
ben de eşim gelmeden yatamam onu beklerim bana kızar git yat diye ama yatamıyorum napim
Hosbuldum tatlim .Oh iyi bari seninki gecmis cnm zor oluyor bel agrisi.Hoşgeldin CNm
Benim 4 gün ağrıdı
Sonra geçti
Hosbulduk cnmHosgeldin.
Hadi yaa, bizde hic öyle olmadı. Tek basına da gireriz yatağa.
Yatakta saga sola dönmek cok zor oluyor mumkub oldugunca dinlenmemiz lazim cnm
Hosbuldum tatlim .Oh iyi bari seninki gecmis cnm zor oluyor bel agrisi.
Hosbulduk cnm
ne hikmetse benimki yatarken de ağrıyor yaa kemiklerim birbirine geçiyor sanki
Zeytinyagi ile yapilan masaji denedim ama pek yapadim ya zor oluyor kizlar eslere yaptirmak lazim
Canim kilosuz hamile kalanlarda bu kaburga kwmik batmalari cok oluyomus oyle duymustum arkadada doktoru soylemis ben bi ara sirtimdan can cekisiyodum resmen o yuzden dr magvital yazdi
bende denedim yapamadım pes ettim ama eylül anneleri pamuğa sürüp öyle uyguluyormuş yani masaj yapmamışlar işe de yaradığını yazmışlar bende öyle yapıcam..
ben zayıf da değildim ama bel fıtığı vardı bende ondan diye düşünüyorum
herkese iyi geeler kızlar ben gidip yatar belim feci ağrıyor dayanacak gibi değil gidip dinleneyim biraz
kızlar nasıl link atıyoruz yaa bir türlü beceremedim yeni topik açtım 2013 ekim bebekleri büyürken diye ama burda linkini yazamadım sizler..
ee malum doğuran buraya uğramıyor orda paylaşımlara devam ederiz diye düşündüm
Zor olacağını bende tahmin ediyirum. Pamuğa döküp sürüyorlarmış. Bakalım onu denemeli.Zeytinyagi ile yapilan masaji denedim ama pek yapadim ya zor oluyor kizlar eslere yaptirmak lazim
Yukarıdaki satırdan kopyalayıp yapisriracsksin canım.kızlar nasıl link atıyoruz yaa bir türlü beceremedim yeni topik açtım 2013 ekim bebekleri büyürken diye ama burda linkini yazamadım sizler..
ee malum doğuran buraya uğramıyor orda paylaşımlara devam ederiz diye düşündüm
canım ne güzel evine gelmişsinnnnnn darısı başımıza inşallah valla detay beklıyoruz senden de diğer doğum yapan arkadaşlardan da merek ediyoruz hepimiz başımıza ne gelecek bilmiyoruz çünkü mesela doğum çantanda gereksiz olan ya da almayı akıl edemeyiip alsaydım dediğin bi seyler oldu mu bi de epidural sezeryanı önerir misin rica etsem yanıtlarsan zaman ayırıp sevinirim tekrar gözün aydın sağlıcakla ağız tadıyla büyütmen dileğiyle kuzunu