2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben geldimmm :16: Selam anneler :71: Belim agrıyor bıraz.
hoşgeldin biraz mı ben gece uyuyamadım ağrıdan malesef hali hazırda var olan bel ağrım iyice arttı son günlerde:50:
Yap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)

Geçer canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.
Iki tane meme gibi cikti. Allah'tan agri, kanama falan yok.
aynen benimki de senin gibi umarım geçer de kurtuluruz
kız bız bayanlar oyleyız benımkı basını yastıga koydugu gıbı uyur ama bensız yataga gırmez

ben de eşim gelmeden yatamam onu beklerim bana kızar git yat diye ama yatamıyorum napim

hoşgeldin biraz mı ben gece uyuyamadım ağrıdan malesef hali hazırda var olan bel ağrım iyice arttı son günlerde:50:

aynen benimki de senin gibi umarım geçer de kurtuluruz

ben de eşim gelmeden yatamam onu beklerim bana kızar git yat diye ama yatamıyorum napim
Yatakta saga sola dönmek cok zor oluyor mumkub oldugunca dinlenmemiz lazim cnm
Hoşgeldin CNm
Benim 4 gün ağrıdı
Sonra geçti:32:
Hosbuldum tatlim .Oh iyi bari seninki gecmis cnm zor oluyor bel agrisi.
Hosgeldin.

Hadi yaa, bizde hic öyle olmadı. Tek basına da gireriz yatağa.
Hosbulduk cnm

Yatakta saga sola dönmek cok zor oluyor mumkub oldugunca dinlenmemiz lazim cnm

Hosbuldum tatlim .Oh iyi bari seninki gecmis cnm zor oluyor bel agrisi.

Hosbulduk cnm

ne hikmetse benimki yatarken de ağrıyor yaa kemiklerim birbirine geçiyor sanki:31::31:

ne hikmetse benimki yatarken de ağrıyor yaa kemiklerim birbirine geçiyor sanki:31::31:

Canim kilosuz hamile kalanlarda bu kaburga kwmik batmalari cok oluyomus oyle duymustum arkadada doktoru soylemis ben bi ara sirtimdan can cekisiyodum resmen o yuzden dr magvital yazdi

kızlar nasıl link atıyoruz yaa bir türlü beceremedim yeni topik açtım 2013 ekim bebekleri büyürken diye ama burda linkini yazamadım sizler..
ee malum doğuran buraya uğramıyor orda paylaşımlara devam ederiz diye düşündüm

Zeytinyagi ile yapilan masaji denedim ama pek yapadim ya zor oluyor kizlar eslere yaptirmak lazim

Canim kilosuz hamile kalanlarda bu kaburga kwmik batmalari cok oluyomus oyle duymustum arkadada doktoru soylemis ben bi ara sirtimdan can cekisiyodum resmen o yuzden dr magvital yazdi

bende denedim yapamadım pes ettim ama eylül anneleri pamuğa sürüp öyle uyguluyormuş yani masaj yapmamışlar işe de yaradığını yazmışlar bende öyle yapıcam..
ben zayıf da değildim ama bel fıtığı vardı bende ondan diye düşünüyorum:31::31::31:

herkese iyi geeler kızlar ben gidip yatar belim feci ağrıyor dayanacak gibi değil gidip dinleneyim biraz

bende denedim yapamadım pes ettim ama eylül anneleri pamuğa sürüp öyle uyguluyormuş yani masaj yapmamışlar işe de yaradığını yazmışlar bende öyle yapıcam..
ben zayıf da değildim ama bel fıtığı vardı bende ondan diye düşünüyorum:31::31::31:

herkese iyi geeler kızlar ben gidip yatar belim feci ağrıyor dayanacak gibi değil gidip dinleneyim biraz

Pamukla yapayim o zaman ama disarisina surulur o zamanda. Yat dinlen cnm iyi geceler

kızlar nasıl link atıyoruz yaa bir türlü beceremedim yeni topik açtım 2013 ekim bebekleri büyürken diye ama burda linkini yazamadım sizler..

Çok iyi dusunmussun canım :) o sayfadayken ustteki linke sağa tıkla kopyala sonra buraya yapıştır

Zeytinyagi ile yapilan masaji denedim ama pek yapadim ya zor oluyor kizlar eslere yaptirmak lazim
Zor olacağını bende tahmin ediyirum. Pamuğa döküp sürüyorlarmış. Bakalım onu denemeli.
Yukarıdaki satırdan kopyalayıp yapisriracsksin canım.

iyi geceler arkadaşlaar nasılsınız?biz iyiiyz kızımla gece kuşuyuz artık...olsun böylede güzel...doğum yapanlara hayırlı olsun..gün bekleyen arkadaşlarım sizleride rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..çokk güzel bir duygu ilk acıları çekerken biraz pes ediyorsun ama oda geçinçe müthiş birşey...

canım ne güzel evine gelmişsinnnnnn darısı başımıza inşallah valla detay beklıyoruz senden de diğer doğum yapan arkadaşlardan da merek ediyoruz hepimiz başımıza ne gelecek bilmiyoruz çünkü mesela doğum çantanda gereksiz olan ya da almayı akıl edemeyiip alsaydım dediğin bi seyler oldu mu bi de epidural sezeryanı önerir misin rica etsem yanıtlarsan zaman ayırıp sevinirim tekrar gözün aydın sağlıcakla ağız tadıyla büyütmen dileğiyle kuzunu :nazar::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
doğum yaptığım günü kısaca burdan anlatmak istiyorum ..
26 eylül sabah 7 de doktorumuz hastanede olmamızı istedi önceden planlı epidural sezeryan olacağı için.bir gün önceden fönümü çektirdim :) güzelce giyinip gittik hastaneye odamıza yerleştik çok şaşkındım şimdi fotoğraflara baktıkça daha çok fark ediyorum şaşkınlığımı :) ilk önce nst ye bağlandım sonra damar yolu falan açıldı ve beklenen an sedye ile hasta bakıcılar odaya geldi o an çok heyecanlandım, ameliyat önlüğünü falan giyip yattım ameliyathaneye gittim eşimde doğuma katılacaktı ilk önce beni içeri aldılar,epidural iğnesi vuruldu tam bir kabustu o an çünkü belimde problem varmış ablamda epidural oldu o hiç birşey hissetmemiş iğneden ama benim çok acım oldu.eğer belinize güvenmiyor küçük bi probleminiz bile olsa epidural olmayın bence,uzun bir süre uyuşturmak için uğraştılar en sonunda yavaş yavaş uyuştum,eşimi içeri aldılar önümde perde vardı ama her anı hissediyorsun sadece acı duymuyorsun karnını solisyonla temilemeleri falan herşeyi hissettim,bebeğim çıkışı karnımı yanlardan bastırmaları falan çok farklı bir duyguydu,sonra bir çığlık sesi minik prensesim çıkmıştı artık hemen bana gösterdiler o kadar güzeldiki o an çok güzel fotoğraflarımız oldu,sonra odaya çıkış falan 5-6 saat çok iyiydim uyuşukluk olduğundan ağrım sızım yoktu bebeğimi emzirmeye falan çalıştım sonra ağrılar başladı ilk yürüme falan çok zor oldu şimdi iyiyim şükür 3 gün oldu hala ağrım var ama daha iyiym,bebeğimde iyi şuan yanımda hamağında uyuyor :) tek problemimiz meme çatlağı çok canım yanıyor sütüm var kızım emiyor ama göğüslerim kopucak gibi yara oldu ...şimdi kısaca tavsiyelerimi söyleyim...kesinlikle sütünüz gelmiyorsa ısrarla bebeği emzirmeye çalışmayın hem bebek yoruluyor hemde göğüsler çok yara oluyor... yanınıza sıcak su ısıtıcısı alın bizim odanın sıcak suyu akmıyordu çok zorlandık..bardak,kaşık falan lazım oluyor,birde size çorba getirecek birini ayarlayın .doktorum saat 4ten sonra yiyebilirsin dedi ama hastanede sadece ıhlamur bisküvi veriyolar bende arkadaşı aradım rica ettim çorba getirdi bana,bebeğiniz için penye şapka alın bi kaç tane bizim hastane çıkışının şapkası çok sıktı kafasını iyiki yedek almıştık,eğer epidural olucaksanız sırtınızda bir iğne oluyor siz hastaneden çıkana kadar orda bantlı duruyor o yüzden önden düğmeli pijama alın ama 3 düğmeli değil aşağı kadar düğmeli olsun giymesi kolay olsun ,kendinize çorap almayı unutmayın,ped hasta bezi falan çok lazım oluyor.kızlar aklıma şimdilik bunlar geliyor aklıma bişeyler geldikçe ve fırsatım oldukça yazmaya çalışıcam Allah hepinizin yardımcı olsun...

Back