- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Kız yok bende astım var
Nuks etti ölüyom sandım
gecmis olsun canimm ya bilmiyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yok bende astım var
Nuks etti ölüyom sandım
Tatlım ben kapalı olduğum için
Farketmiyor eşimde boyaya
Karşı zaten
Kız bana 1 yıl gibi geldi
Bende bilmiyor tatlım
Dün geceyi hastahanede
Geçirdim
ben de kapalıyım canım ama kendim rahatsız oluyorum bir de evde de bakımlı durmayı seviyorum eşime karşı güzl görünmek için gerçi o doğaldan yana olduğunu söylüyor ama olsun her ne kadar öyle de dese güzel görünmek de fayda var..Banada öyle geliyor cnm
Loori geççek bizi
hiiic belli olmazz lina bakarsin doguruverirsinn
Zulluuuu su dogum yapanlarin listesini yapiyodun ya bi guncellermisin bakalim kimler doguruvermis
Sağol CNm benim Pazartesi göğüs
Hastalıkları bölümüne gideceğim
İlaç çok iyi olur nefessiz kalmak çok kötü
süslerimiz
lına sana msj attım
Sağol CNm benim Pazartesi göğüs
Hastalıkları bölümüne gideceğim
İlaç çok iyi olur nefessiz kalmak çok kötü
peki dr normal dogumu oneriyomu ki bu sekilde zulumm :26:
Slm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyo bebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam ay ters çekmişim resmi
Hee kizlar aklimdayken soyliyim dedim ben koltukta bile otururken surekli bagdac kurarak oturuyorum acilmayi sagliyo sizede oneririrmm hatta simdide oyle oturuyorum bi acima yine hissediyorum bi yerde okumustum bunuda
Haklısın CNm eşler doğaldan yanayızanam 10 dakikalığına gittim çekmeceeri düzeltip geldim 3 sayfa yazmışınız maşallah..neyse artıkk düzenlemeleri de yaptığıma göre rahat rahat doğurabilirm
ben de kapalıyım canım ama kendim rahatsız oluyorum bir de evde de bakımlı durmayı seviyorum eşime karşı güzl görünmek için gerçi o doğaldan yana olduğunu söylüyor ama olsun her ne kadar öyle de dese güzel görünmek de fayda var..
hayırlısı canım ne vakit hayırlı olacaksa o zaman olsun
aynen belli de olmuyor aniden doğuveriyor bu minişler
Söylediğin iyi oldu bende deneyecem cnmHee kizlar aklimdayken soyliyim dedim ben koltukta bile otururken surekli bagdac kurarak oturuyorum acilmayi sagliyo sizede oneririrmm hatta simdide oyle oturuyorum bi acima yine hissediyorum bi yerde okumustum bunuda
hemen bağdaş kurdum bile
Haklısın CNm eşler doğaldan yanayız
Deselerde bizleri güzel görmek ister
Söylediğin iyi oldu bende deneyecem cnm
peki dr normal dogumu oneriyomu ki bu sekilde zulumm :26:
Doktorum bilmiyorki CNm
Söylesem mi acaba:26:
Hee kizlar aklimdayken soyliyim dedim ben koltukta bile otururken surekli bagdac kurarak oturuyorum acilmayi sagliyo sizede oneririrmm hatta simdide oyle oturuyorum bi acima yine hissediyorum bi yerde okumustum bunuda
Doktorum bilmiyorki CNm
Söylesem mi acaba:26:
bence soylemelisin zulucum gittiginde mutlaka soylee
oturdugunuz surece oyle oturun kizlar
Ah canım bana sökmez bu. Oldum olası bağdaş kurup otururum ben. Dışarıda bile
Sabahtan beri su içiyom
Wc ye hit gel yoruldum