2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Okumadığım dogum hikayelerini okudum ve epidural sezeryan olamayacağıma karar verdim.
Normal gider hersey de normal olurum insallah.

inşallah herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın senin çatında müsaitmiş zaten sıkıntı olmaz inşallah

ben de normalde çok su içerdim şimdi içesim gelmiyor ama allahtan suyunda problem yok

aynen sen zaten sezeryan olucan canım gerek yokki

aslında o da olur dimi ben eylül annelerinde öyle okumuştum millet öyle yapmış ama nette araştırdım masaj diyor

bende eylul annelerinden boyle okudum linacim o yuzden boyle yapicam ugrasamam masajla :52:

Kızlar bu arada en son ntsdeyken yeni doğmuş bi minnak getirdiler :nazar: o kadar tatlıydı ki... Ntsdeyken hemşireye seslendim noolur getir ben de bakayım diye. Getirdi :nazar: kendi bebeğim kadar sevdim bi an. Benim minnak da kıskandı mı benim heyecana mı ortak oldu anlamadım. O an 170 oldu kalp atışı :1:
Canım gecen hemsire annenin iki katı dedi bebgin kalp atışına. Demekten heyecanlaninca o da Heyecanlandi :)
devam et canim ben su zeytinyaginada baslicam hep unutuyorum:27:
Bende başlamadım. Gerci bugun basurum icin pamuğa zeytinyağ döküp pamuğu oraya koydum.
bne de yapim dedim de kendim beceremedim yaa eşime de yaptırmaya tırsıyorum her zaman her zaman bir de tuhaf geliyor utanıyorum :78::78::78::78:

Ben daha denemedim :)

Canım gecen hemsire annenin iki katı dedi bebgin kalp atışına. Demekten heyecanlaninca o da Heyecanlandi :)

Bende başlamadım. Gerci bugun basurum icin pamuğa zeytinyağ döküp pamuğu oraya koydum.

benimki de birşey demedi hatta farkında bile değildir diye düşünüyorum:1:

ben de başlim o zaman bugün en iyisi

Bende bugun yapiyim en iyisi :17::52:

sende de mi oldu basur bende de oldu yaa hamilelikte acaba doğumdan sonra geçermi ki

yap yap faydası olur bence her derde deva sonuçta zeytinyağı

Hakkinda hayirlisi canim kolay bi dogum geciririz insallah hepimiz :16:
Insallsh canım.
Bu arada senin orda hastanede kac gun kalınıyor?
inşallah herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın senin çatında müsaitmiş zaten sıkıntı olmaz inşallah
Evet canım cati müsait cok sukur. Bakalım bekliyiruz.
İnşallah hakkında hyırlısı olsun
Âmin canım. Cümlemizin.
ne okudunkı cnm merak ettım

Bizimkilerde okudum canım. Yaceem yazmıştı sanırım.

Yap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)
sende de mi oldu basur bende de oldu yaa hamilelikte acaba doğumdan sonra geçermi ki

yap yap faydası olur bence her derde deva sonuçta zeytinyağı
Evet canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.
Iki tane meme gibi cikti. Allah'tan agri, kanama falan yok.

Son düzenleme:
Yap yap. Nasıl yapacaksınız simdi pamuğa döküpte mı. Bana da anlatın :)

Geçer canım yaa, üstelik kabiz faldan da olmadım. Ama hamiltlikte olurmuş. Ağırlık yapıyor ya oraya.
Iki tane meme gibi cikti. Allah'tan agri, kanama falan yok.

pamuga zeytinyagini surup oraya surucez bakalim hayirlisi :52::52:

Back