- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence soylemelisin zulucum gittiginde mutlaka soylee![]()
Cuma söyleyeceğim CNm inşallah
Normal doğuma engel olmaz yoksa
Çok üzülürüm![]()
Cuma söyleyeceğim CNm inşallah
Normal doğuma engel olmaz yoksa
Çok üzülürüm![]()
bi konus bakalim zulumm insallah olmaz![]()
ben de bugünlerde neredyse hiç su içmiyorum içesim gelmiyor yaa![]()
Doktorum bilmiyorki CNm
Söylesem mi acaba:26:
bence soylemelisin zulucum gittiginde mutlaka soylee![]()
bence de mutlaka söylemelisin.
hamilelikten bağımsız olarak, ilk ameliyatıma girerken sonda takmak istediler. ben de 1 dk dedim. o anda 5 kişi üstüme çullanınca panik atak krizine girdim ve nasıl bayıltıldığımı hatırlamıyorum. gerizekalılar sonda taktırmayacağımı zannetiler, oysa ben hazırlanmaya çalışıyordum.
bu durumu şuanki doktoruma anlatmışım. ikinci ameliyata girerken ameliyathaneye girdi ve " arkadaşlar herşey bayıldıktan sonra" dedi. bana geldi, beni seve seve bayılttı. çok sakindim ve narkozdan da çok iyi ayıldım.
şimdi doktor var doktor var. ayrıca hasta doktor iletişimi de çok önemli. başına gelen herşeyi bilirlerse ona göre davranırlar...
devam et canim ben su zeytinyaginada baslicam hep unutuyorum![]()
bi konus bakalim zulumm insallah olmaz![]()
İnşallah CNm ben bu güzel duyguyu yaşamak
İstiyorum![]()
CNm ben hiç zorlamıyorum sma
Bügün CNm çok su istiyor
bne de yapim dedim de kendim beceremedim yaa eşime de yaptırmaya tırsıyorum her zaman her zaman bir de tuhaf geliyor utanıyorum :78::78::78::78:
Kız beni çağırsaydın dalardıkbence de mutlaka söylemelisin.
hamilelikten bağımsız olarak, ilk ameliyatıma girerken sonda takmak istediler. ben de 1 dk dedim. o anda 5 kişi üstüme çullanınca panik atak krizine girdim ve nasıl bayıltıldığımı hatırlamıyorum. gerizekalılar sonda taktırmayacağımı zannetiler, oysa ben hazırlanmaya çalışıyordum.
bu durumu şuanki doktoruma anlatmışım. ikinci ameliyata girerken ameliyathaneye girdi ve " arkadaşlar herşey bayıldıktan sonra" dedi. bana geldi, beni seve seve bayılttı. çok sakindim ve narkozdan da çok iyi ayıldım.
şimdi doktor var doktor var. ayrıca hasta doktor iletişimi de çok önemli. başına gelen herşeyi bilirlerse ona göre davranırlar...![]()
bne de yapim dedim de kendim beceremedim yaa eşime de yaptırmaya tırsıyorum her zaman her zaman bir de tuhaf geliyor utanıyorum :78::78::78::78:
arada benim de oluyor çok su içme isteği içim kavruluyor sanki tuzlu da yemiyorum şişerim korkusuna ama nedense oluyor bazen
amaaan şurda az kaldı doğuma idare tesinler yaa snuçta tek bizim çocuğumuz değil ya onların da çocuğu yani beraber katlanıcazKızlar birde benim saçlarımı görseniz 9 ydır boyamdım yoksa her ay boyardım bembeyaz ne olur ne olmaz ben boyamıyoum hamillikte sonuçta kimyasal bende kapalı olduğum için bir eşim görüo eşimde doğallıktan yanadır ama benimki fazla doğal artık idare etsin biraz daha
lına senın koca sanırım nob değilmi
bence de mutlaka söylemelisin.
şimdi doktor var doktor var. ayrıca hasta doktor iletişimi de çok önemli. başına gelen herşeyi bilirlerse ona göre davranırlar...
Benim dokorumda narkoz verildikten sonra tkarız ayılmadan öncede çıkarırız dedi
kızıma doğum yaparken de ne sonda ne de lavman yapmışlardı çok rahattı
ben de normalde çok su içerdim şimdi içesim gelmiyor ama allahtan suyunda problem yokCNm ben normalde su içmeyen
Biriyim ama sbebişin suyu hep iyi
Çıkıyor![]()
aynen sen zaten sezeryan olucan canım gerek yokkiAyy gerçekten bende utanırım zaten benim şu an sezeryan gözüküyor da o dediğiniz banada tuhf geliyor
lina ben soyle yapicam esim asla yapmaz bende yaptiramam herhaldepamuga zeytinyagini dokucem oraya surucem oyle yapicam
![]()
Okumadığım dogum hikayelerini okudum ve epidural sezeryan olamayacağıma karar verdim.
Normal gider hersey de normal olurum insallah.
amaaan şurda az kaldı doğuma idare tesinler yaa snuçta tek bizim çocuğumuz değil ya onların da çocuğu yani beraber katlanıcaz
evet canım yoksa ban sıra gelir mi pc'de kendi olurdu başında