2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Doktorum bilmiyorki CNm
Söylesem mi acaba:26:

bence soylemelisin zulucum gittiginde mutlaka soylee :31:

bence de mutlaka söylemelisin.
hamilelikten bağımsız olarak, ilk ameliyatıma girerken sonda takmak istediler. ben de 1 dk dedim. o anda 5 kişi üstüme çullanınca panik atak krizine girdim ve nasıl bayıltıldığımı hatırlamıyorum. gerizekalılar sonda taktırmayacağımı zannetiler, oysa ben hazırlanmaya çalışıyordum.
bu durumu şuanki doktoruma anlatmışım. ikinci ameliyata girerken ameliyathaneye girdi ve " arkadaşlar herşey bayıldıktan sonra" dedi. bana geldi, beni seve seve bayılttı. çok sakindim ve narkozdan da çok iyi ayıldım.

şimdi doktor var doktor var. ayrıca hasta doktor iletişimi de çok önemli. başına gelen herşeyi bilirlerse ona göre davranırlar...

Kızlar birde benim saçlarımı görseniz 9 ydır boyamdım yoksa her ay boyardım bembeyaz ne olur ne olmaz ben boyamıyoum hamillikte sonuçta kimyasal bende kapalı olduğum için bir eşim görüo eşimde doğallıktan yanadır ama benimki fazla doğal artık idare etsin biraz daha

bne de yapim dedim de kendim beceremedim yaa eşime de yaptırmaya tırsıyorum her zaman her zaman bir de tuhaf geliyor utanıyorum :78::78::78::78:

lina ben soyle yapicam esim asla yapmaz bende yaptiramam herhalde :17: pamuga zeytinyagini dokucem oraya surucem oyle yapicam :31:

hamilelikten bağımsız olarak, ilk ameliyatıma girerken sonda takmak istediler. ben de 1 dk dedim. o anda 5 kişi üstüme çullanınca panik atak krizine girdim ve nasıl bayıltıldığımı hatırlamıyorum. gerizekalılar sonda taktırmayacağımı zannetiler, oysa ben hazırlanmaya çalışıyordum.
bu durumu şuanki doktoruma anlatmışım. ikinci ameliyata girerken ameliyathaneye girdi ve " arkadaşlar herşey bayıldıktan sonra" dedi. bana geldi, beni seve seve bayılttı. çok sakindim ve narkozdan da çok iyi ayıldım.

şimdi doktor var doktor var. ayrıca hasta doktor iletişimi de çok önemli. başına gelen herşeyi bilirlerse ona göre davranırlar...
Kız beni çağırsaydın dalardık:1::22::41:

Kızlar birde benim saçlarımı görseniz 9 ydır boyamdım yoksa her ay boyardım bembeyaz ne olur ne olmaz ben boyamıyoum hamillikte sonuçta kimyasal bende kapalı olduğum için bir eşim görüo eşimde doğallıktan yanadır ama benimki fazla doğal artık idare etsin biraz daha
amaaan şurda az kaldı doğuma idare tesinler yaa snuçta tek bizim çocuğumuz değil ya onların da çocuğu yani beraber katlanıcaz
lına senın koca sanırım nob değilmi

evet canım yoksa ban sıra gelir mi pc'de kendi olurdu başında

Benim dokorumda narkoz verildikten sonra tkarız ayılmadan öncede çıkarırız dedi
kızıma doğum yaparken de ne sonda ne de lavman yapmışlardı çok rahattı

CNm ben normalde su içmeyen
Biriyim ama sbebişin suyu hep iyi
Çıkıyor:21:
ben de normalde çok su içerdim şimdi içesim gelmiyor ama allahtan suyunda problem yok
Ayy gerçekten bende utanırım zaten benim şu an sezeryan gözüküyor da o dediğiniz banada tuhf geliyor
aynen sen zaten sezeryan olucan canım gerek yokki
lina ben soyle yapicam esim asla yapmaz bende yaptiramam herhalde :17: pamuga zeytinyagini dokucem oraya surucem oyle yapicam :31:

aslında o da olur dimi ben eylül annelerinde öyle okumuştum millet öyle yapmış ama nette araştırdım masaj diyor

amaaan şurda az kaldı doğuma idare tesinler yaa snuçta tek bizim çocuğumuz değil ya onların da çocuğu yani beraber katlanıcaz

evet canım yoksa ban sıra gelir mi pc'de kendi olurdu başında

Evet cnm gerçi benim kocama göre bir sıkıntı yok şimdiye kadar bitşey demedi

Back