• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ayyy senin esin heyecanlı benim eşim çok sakin:47:
sancim var diyom adam usuttun diyo bugünde hiç aramadı
benimde sürekli belimde ağrıyor kız kendimi 100 yaşında
hissediyorum Cnm:1:

benim dr esime sen esinden daha heyecanlisin diyo :27::27::27:

:9::9::9: doguma giderken anlar artik seninkide :52:

:9::9::9: gelsin minnaklar artik ya :emir_bebek::emir_bebek:

canim gecen sayfalarda okudum kordon kanini cope atmak istemiyorum fln diye yazmistin,ben kordon kanini dogumda bagisliyacagim losemili insanlara bunun icin onceden form fln verdiler onlari doldurduk dogama gittigimizde vericez buda oglumla yaptigim ilk buyuk bi iyilik olucak sanirimm :16::16:
bende bağışlamak istiyorum hasta olan insanlara bir faydamiz dokunsun
hepimizin başına gelebilecek birşey allah hepimizi böyle durumlardan korusun
benim dr esime sen esinden daha heyecanlisin diyo :27::27::27:

:9::9::9: doguma giderken anlar artik seninkide :52:

heyecanlansa iyi olur yoksa kuseriz:19:

bende bağışlamak istiyorum hasta olan insanlara bir faydamiz dokunsun
hepimizin başına gelebilecek birşey allah hepimizi böyle durumlardan korusun

heyecanlansa iyi olur yoksa kuseriz:19:

Aynen canim sor bi hastaneye sen:16: heyecanlanir kuzum sen merak etme kim heyecanlanmaz ki :52::52:

kızlar biz aciktik :56:birşeyler yiyip geleyoz hepiniz burada
kalın sakin biryere gitmeyin:20:

maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin

oh benimde aklım sendeydi ne yaptı diye sevindim kız iyi kilosu eşimin kuzeni doğum yaptı geçen ay 2300 dü bebek gayette sağlıklıydı pekmeze devamm

kordon dolannca bebek ölüyormuymuşş :19::19::19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14::14::14::14:
i:14::14::14::14::14:

kızlar saçmalamayın ya hani o hurafeyi duymamıştım hiç ama bebeğine koırdon dolanan çok arkadaşımız var bebekler dönerken olabilen şeyler bunlar, kordon dolanmasından dolayı ölümler oluyor ama normal doğum sırasında kordon çözülmeden dr doğumda da dikkat etmediği durumlarda oluyor die biliyorum hiç araştırmadım ama allaha şükür hepimiz dr kontrolünden geçiyoruz aksi bişey olsa drlarımızda bizi uyarırlar değil mi? içinizi ferah tutun kızlar,zaten psikolojimiz laçka olmuş durumda herşeyi kafaya takar olduk.

kizlar ben cikiyorum belim agriyo biraz uzaniyim iyi geceler herkese :16:

ah canım ya nasıl korkutmuş seni.. inanma böyle şeylere, eğer etkisinde kalıyosanda dua oku.. böyle rahatlat kendini..

:1::9::9: ay o cevap da iyiymiş :9::9:
ya acaba cinsel ilişkinin normal doğuma bi faydası oluyomuki:26:eğr öyle bi etkisi varsa ben yandım 8 aydır tatildeyim valla, nasıl oluyodu onu bile unuttum:9:

oluyor cnm normal doğumu hızlandırıyor ama eşinin içine boşalması lazım :) hatta geçenlerde bi arkadaş eşiyle birlikte olup peşine doğuma gittiğini yazmıştı, bi kitapta da okumuştum :)

iyi aksamlar Cnm
iyiyiz sen nasılsın bizde evde sıkılıyoruz bura takılıyoruz:1:
İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..:25:

çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar

Eklentiler

• $100_9796.jpg
    $100_9796.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 40
ınan elım ayagım tutmuyo suan anladıgım kadarıyla sıze bunu soyleyen kadından pek bır farkınız yok burda benıle beraber 5 anneın bebeğının boynunda kordon dolalı benım kızımın 2 kere dollalıydı bangır bangır yazdım burda korktugumuuuuuuuuuuuuuu gecen perşembe harektını alamdıgımda yaşadıgım korkuyo anlattım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsan her duydugunu buraya yazak zorunda değil cok problenlı hamıle olanlar var kım ne yazıyo sızı kınıyorum ısrarla evet var cevremde yazıyorsunuz evet haftaya gule oynaya doguma gıdecektım sayeızde suan kı gıbı ağlayarak gıdıcem 15 gundur içimde bastrdıgım bır duygu eşime bellı etmeden kendı içimde yaşadıgım ben bugun 38 haftalık hamıleyım 3 ekım sezeryanım 1 haftam sayenızde nasıl gecek tahmın edın oyuzden buranın farkına varın ve başka annelerın morelını psıkolojını bozmayın hanımefendı bıraz yazacaklarınızı yuksek sesle okuyon sonra tuşa basın boyle bırı varmııdır dıye

cnm kendini sıkma allah aşkına, bak haklısın korkuların var ama canım benim kendini harap etme, herşey güzel olacak, allahın izniyle bi aksilik yaşamadan atlatacaksın, kaldıki biz burda seni rahatlatmak için ne yazarsak yazalım senin korkularını gidermeyecek, benimde düşük tehlikem, erken doğum riskim olduğu dönemde herkes bişey dedi ama dr artık sorun yok diene kadarda içim içimi yedi cnm benim içini ferah tut, allahın izniyle bir şey olmaz. korkular maalesef eşinle bile paylaşılmıyor annelik bambaşka cnm benimde o dönemlerimde eşim çok rahattı bana göre ama ben az oynamasa biraz tepki almasam acaba bişey mi oldu korkusuyla günlerimi geçirdim. sen içini ferah tutmaya çalış, hep olumluyu düşün cnm, kötüyü aklına bile getirme...bak zamanımızda tıp değişti sürekli kontrole gidiyoruz, dr bilinçli bizi bilinçlendiriyoırlar, aksi bi durum olacağını sanmıyorum cnm benim sende elinden geldiğince içini ferah tut, bak sen üzülşürsen annesi minişinde üzülür,son haftaların hazırlıklarınız devam ediyor artık minişini kucağına almana sayılı günlerin kaldı annesi, sen onunla geçireceğin güzel günlere odaklan herşey allahın izniyle hepimiz için çok güzel olacak....

İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..:25:

çok geçmiş olsun Cnm uzme kendini allah şifa versin

Son düzenleme:
Back