2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doktoruna sorsan bi jasminim ya, nasıl atlatıcaksın baska.. :26:

doğurayım diye diye gitmiş olmasın
Canım dun Dr daydim daha iyi gibiydim sormadım. Simdi gene ıhlamur vs içeceğim bakalım. Oksuruk şurubunu iciyorum arada.

Zaten son 6 hafta bağışıklık düşüyormuş. Hepimizde son 6 hafta icinde kaptık şifayı.

Bende daha yiyeceğim.
Gidip de birşeyler hazırlayayım. Oğlum da ac ac durmasın bari.

kizlar yaklasik 10 gundur kilo almamisim bu normal mi? 43le hamile kaldim yaklasik 16kg almistim 34+5e kadar..

slm bende 48le kaldım 60 ile bitirdim cnm şimdş 53 üm doğumdan sonra bişi kalmıyo bende:)ama bukadar akalır inş
buarada sonnlasra doğru kilo alınmıyo ama snein haftan daha erken kafana takma kontrolünde söylersin doktoruna ben genelde ayda 2 kilo aldım

sorma benimkini de sabahları tutuyo özellikle acıkıyo mu ne diye düşünmeye başladım..ben artık beslenmeye dikkat etmiyorum..resmen saldım hiç dikkat etmiyorum...bakalım pazartesi kaç kilo çıkacak...
bende bugün aynı şeyi düşündüm, gece açlık hissim vardı ama halim yoktu geri yattım yemeden. sabahta erken kalktım bizimkileri bekledim birlikte yeriz diye. 0nlarında ilk defa geç kalkıcağı tutmasın mı..

aaaaa olmadı şimdi, güçlü anne olmak lazım, ağlama zırlama da neymiş.. yok öle bişey olmaaazzzzz.. şu tipe bak, gülümse
bi sebebim de yok kuzu ama bulantı bile geldiği zamanlarda insanı nasıl değişik bi hale sokuyo bilirsin ama herşeye rağmennnn yola ve sırıtmaya devam :86: halimize şükür..

ay çok güldüm sizin kocalarda pek nazlıymış anacım :) sizin zaten bitane bebek varmış evde, bebek olunca zorlanmazsınız işte ne güzel
benimde öyle canım, tekme değilde gerinme gibi hissediyorum artık

bende öyle diyorum zaten evde bir bebek vardı şimdi ikincisi geliyo diye...geçende dedi zaten kendisi de sevgin azalırsa bana karşı bak papaz oluruz...minnakım doğmadan minnakımı kıskanmaya başladı...

canim sagol cevabin icin herkes sonda cok alinior diyor korktum. cok terleme, uykusuzluktan alamadim belki diyorum. sonlar dedigin 36-40 arasi mi?

arkadaşım çok teşekkür ederim cevap yazdığın için..herkese sağlıklı doğumlar diliyorum..

kociş sabah kahvaltı yapmadan gidince bizde yapmadık oğluşumla halen daha kendimi süründürüyom..yarım saate gelirler...

Canım dun Dr daydim daha iyi gibiydim sormadım. Simdi gene ıhlamur vs içeceğim bakalım. Oksuruk şurubunu iciyorum arada.
sıcak suya vicks atıp buharınıda çekebilirsin rahatlatır, hem üzerini kapatıpta yaparsan yüzünüde terletip sinüslerini açmaya fayda eder. ama önce doktoruna sor bazıları uygun görmüyo hamişlikte vicks kullanımını. bu arada burda dağdan toplanan bi bitki var kurutup ıhlamur gibi içiliyo. içine nane elma ve limonda eklenip kaynatılıyo. seviyosan papatyada katıyosun. çok işe yarıyo. aktarlardan bulabilirsen onu da içebilirsin.

kociş sabah kahvaltı yapmadan gidince bizde yapmadık oğluşumla halen daha kendimi süründürüyom..yarım saate gelirler...
en azından bişeyler atıştırsaydın cnm ya, bedenin iyice zayıf düşmesin. zaten hastalığa meyilliyiz, beslenmene dikkat et çok yemesende.

slm kızlar nasısılsınız? öncelikle doğum yapan arkadaşlarımızın gözüaydın, darısı biz sırada bekleyenlerin başına :) inş. hepimiz için kolay ve bi avazda kurtulacağımız rahat doğumlar nasip olur. hasta olan arkadaşlarımızada geçmiş olsun. okuduğum kitapta her hamile hamileliği boyunca 1 kez muhakkak hastalandığı, genelde son zamanlarda vücut direnci düştüğünden son zamanlarda hastalığın daha sık görüldüğü belirtilmiş. bende de kırgınlık, enerji düşüklüğü başladı. her lavaboya kalktığımda su içinde kalmış durumda uyanıyorum. genelde sabahları duş alarak üzerimden atmaya çalışıyorum. bu arada iştah kaybıda başladı artık yemek yapmak ya da yemek istemiyorum. sürekli aparatif yemekten onu bile cnm çekmez oldu üşengeçlikte ayrı bi konu markete gidip,alışveriş yapmak bile gözümde büyür oldu. son haftalar artık daha da zorlar oldu. bu aralar gitgide bel ağrılarım çoğaldı. özellikle dik oturmaya kalktığımda belim ikiye ayrılıyor gibi oluyorum. yalancı sancılar, adet ağrıları, vajinadaki batmalar artık çok sık oluyor.bazen giren sancılarla kitlenipi, olduğum yerde kalıyorum sıkıntılar artıyor ama bebişlerinde gelşleri yaklaşıyor bakalım bu cmt dr muayenimiz var minişim ne durumda merak ediyorum :)

benden vurması zaten gerçek sancılarda oluyormuş dün vajinamda hissettim bende kasılmanın haricinde sancılar
bende yarın son olsun istedim eşimde çık dedi ama eminim haftaya arkadaşlar veda yemeği filan yapacaktır şimdi onları öylece bırakmıyım bi hafta daha sıkıcam dişimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…