Hayırlısı cnm demek ki tüp bebekte de normal doğuma yaklsşan doktorlar var bu çok güzel çatının müsait olmasının boyunun uzunluğuyla alakası var mı acaba benimde boyum uzundur yıllar önce bir dokor senin çatın normal doğuma çok müsait demiştiHmm uçuk kötü olmus. Geçer insallah. Gecene kadar öpme sakın canım. Tehlikeli diyorlar.
Birde çikolata da al yanına bir dahakine. Benimki o kadar yememe rağmen nst de hareket etmiyor.
Bugun guzel gecti canım. Cati muayenesi de yaptı. Çatım normal doguma uygunmus. Biran once gelse cok iyi olur dedi Dr. Kafası daha da büyümez dedi.
Bol yürü merdiven cik falan dedi.
Gerci ben 1 Ekim'den sonra gelsin diyorum, en azından lohusa şerbetinden yararlanalım :))
Birde 4unde dayım gelecek Almanya'dan o da beni hamile gormek istiyordu ama bilemiyorum artık ona kadar bekler mı.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin insallah.
O zaman sende 1 ekimde merdivenleri çıkıp inmeye başla cnm :)
sağol cnm herhalde oğlum bize numara yaptı şimdiden babasıyla annesinin arasını buldu :) hazırlıycam cnm o gün moralsizlikten bir şey sormadım şimdi telefon açtım hastaneye ne gerekli diye onları not aldımdur ben yarın fırsatım olursa eklim göbeğiöi de sen gör şaşırırsın valla bir anda nasıl böyle oldu ben de anlamadım
bence oğlun size mesaj vermiş canım küslüğü uzatmayın diye şakacıktan sancı yapıp sizi barıştırmış..şaka bir yana da iyi olmana sevindim bebiş de iyiymiş sıkıntı yok yani dikkat et kendine çantanı da hazırla bir an önce
allah sağ salim kurtarsın işallah canım
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
ALlah uzun sağlıklı ömürler nasip etin hpimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşkizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam
)) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
![]()
bu gece ilk defa dayanamayıp ağladım...Allah'ım gelsin bir an önce şu ağrılarım gitsin dedim..sonra yok ben dayanırım ke kadar kalırsa o kadar iyi dedim...artı birde mide bulantısı başladı bende...
Benimde midem ara ara bulanıyor