• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hmm uçuk kötü olmus. Geçer insallah. Gecene kadar öpme sakın canım. Tehlikeli diyorlar.

Birde çikolata da al yanına bir dahakine. Benimki o kadar yememe rağmen nst de hareket etmiyor.
Bugun guzel gecti canım. Cati muayenesi de yaptı. Çatım normal doguma uygunmus. Biran once gelse cok iyi olur dedi Dr. Kafası daha da büyümez dedi.
Bol yürü merdiven cik falan dedi.
Gerci ben 1 Ekim'den sonra gelsin diyorum, en azından lohusa şerbetinden yararlanalım :))
Birde 4unde dayım gelecek Almanya'dan o da beni hamile gormek istiyordu ama bilemiyorum artık ona kadar bekler mı.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin insallah.
Hayırlısı cnm demek ki tüp bebekte de normal doğuma yaklsşan doktorlar var bu çok güzel çatının müsait olmasının boyunun uzunluğuyla alakası var mı acaba benimde boyum uzundur yıllar önce bir dokor senin çatın normal doğuma çok müsait demişti
O zaman sende 1 ekimde merdivenleri çıkıp inmeye başla cnm :)
dur ben yarın fırsatım olursa eklim göbeğiöi de sen gör şaşırırsın valla bir anda nasıl böyle oldu ben de anlamadım:49::49:

bence oğlun size mesaj vermiş canım küslüğü uzatmayın diye şakacıktan sancı yapıp sizi barıştırmış..şaka bir yana da iyi olmana sevindim bebiş de iyiymiş sıkıntı yok yani dikkat et kendine çantanı da hazırla bir an önce

allah sağ salim kurtarsın işallah canım
sağol cnm herhalde oğlum bize numara yaptı şimdiden babasıyla annesinin arasını buldu :) hazırlıycam cnm o gün moralsizlikten bir şey sormadım şimdi telefon açtım hastaneye ne gerekli diye onları not aldım
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin

kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)
ALlah uzun sağlıklı ömürler nasip etin hpimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inş
bu gece ilk defa dayanamayıp ağladım...Allah'ım gelsin bir an önce şu ağrılarım gitsin dedim..sonra yok ben dayanırım ke kadar kalırsa o kadar iyi dedim...artı birde mide bulantısı başladı bende...

Benimde midem ara ara bulanıyor

o seni hasta etmesinde ayır kız görsün gününü :19::19::19::19::19:

ben ateşleniyormuşum üzerime bişi almıyormuşum diye o da almıyormuş..sana ne dedim benden al yorganını sarıl yat dedim...ayırsam bile toplar pılını pırtını gelir peşimden biliyorum...ama deneyecem bu akşam...rahat edemiyorum çünkü bende..

yeri kalmadı artık senin kuzunun :16::16::16:

göbek yer çekimine dayanamıyo artık resmen dizlerimde...bugün yarın korkuyorum pırtlatmadan zaten...şu kontrole kadar dayansa bari kuzum..biliyom onun içinde zor daracaık yerde durmak ama kalsın accık daha içeride...

:)
alıntıyı yapmayı bi öğrenemedim öğrenemicem de herhalde ... Sat' a göre 37 hafta 5 günlük olucak yarın ama ultrasona göre 38. haftam bitiyo sezeryanı çoğunlukla 38. haftada yapıyorlar.. gerçi bebeğin gelişimiyle de ilgili doktor bu bebek artık olmuş dedi..)
3,5 kilo civarında 52 cm
Maşallah kız mıydı erkek mi cnm

normal canım korkma.. benimki bi an hareketlenmeye başlıyo 1 2 dk karnım yamuk yumuk oluyo, sonra aniden kesiliyo, bekliyorum bekliyorummm tık yok, korkup karnımı sallıyorum, oturuyorum kalkıyorum sonra tepki veriyo :1: artık azalma normal, demin okudum 37. haftadan itibaren bebeğin hareketlerinin 2 saatte 10 defa olması beklenirmiş, önceki gibi 1 saatte değil.

hareket var ama sanki kuzum da içeride yorulmuş gibi güçsüz güçsüz dönüp duruyo...dediğin gibi artık yerleri de daraldı hareket alanları azaldı...

erkek milleti değil mi hepsi aynı..dediğin gibi al birini vur ötekine...:22::22:
:46::46:
hareket var ama sanki kuzum da içeride yorulmuş gibi güçsüz güçsüz dönüp duruyo...dediğin gibi artık yerleri de daraldı hareket alanları azaldı...
benimkide öyle olmaya başladı artık.. dün onca çikolata yememe rağmen nst de çok az kıpırdadı. en çok hissettiğim şey sağ tarafımdaki ayakları :) artık eskisi gibi içerde parti vermeler yok, ara ara oluyo sadece.. büyüdükçe ağırlığını koyuyo :1:

alıntı yapmayı başarmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.. iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim inşallah hepimiz için iyi ve kolay olur herşey.. bi de bi arkadaşım sezeryan senin tercihin mi diye sormuş evet benim tercihim ve ilk doğumum. bi ay öncesine kadar normal doğum diye kendimi paralıyodum ama sonra psikiolojimin bunu kaldıramayacağını anladım kasmanın alemi yok o kadar müdahaleyi kaldıramam ben iki de bir kontroller açıldı mı kapandı mı nstler falan strese girerim yazık oğluma dedim.

alıntı yapmayı başarmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.. iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim inşallah hepimiz için iyi ve kolay olur herşey.. bi de bi arkadaşım sezeryan senin tercihin mi diye sormuş evet benim tercihim ve ilk doğumum. bi ay öncesine kadar normal doğum diye kendimi paralıyodum ama sonra psikiolojimin bunu kaldıramayacağını anladım kasmanın alemi yok o kadar müdahaleyi kaldıramam ben iki de bir kontroller açıldı mı kapandı mı nstler falan strese girerim yazık oğluma dedim.
anladım canım, hayırlısı olsun hakkında, inşallah hepimiz için kolay doğumlar olur :)

:46::46:

benimkide öyle olmaya başladı artık.. dün onca çikolata yememe rağmen nst de çok az kıpırdadı. en çok hissettiğim şey sağ tarafımdaki ayakları :) artık eskisi gibi içerde parti vermeler yok, ara ara oluyo sadece.. büyüdükçe ağırlığını koyuyo :1:

amannnn iyi olsunlarda parti vermesinller..ben accık daha dayan yavrum diyom pazar günü gel geleceksen...ben sona yaklaştığımı farkediyorum...fazla durmayacak bu sıpa içeride...

amannnn iyi olsunlarda parti vermesinller..ben accık daha dayan yavrum diyom pazar günü gel geleceksen...ben sona yaklaştığımı farkediyorum...fazla durmayacak bu sıpa içeride...
olsun serabım gelsinler artık, senin için de oğlun içinde en hayırlı zamanda göndersin Rabbim :)

ben ateşleniyormuşum üzerime bişi almıyormuşum diye o da almıyormuş..sana ne dedim benden al yorganını sarıl yat dedim...ayırsam bile toplar pılını pırtını gelir peşimden biliyorum...ama deneyecem bu akşam...rahat edemiyorum çünkü bende..

göbek yer çekimine dayanamıyo artık resmen dizlerimde...bugün yarın korkuyorum pırtlatmadan zaten...şu kontrole kadar dayansa bari kuzum..biliyom onun içinde zor daracaık yerde durmak ama kalsın accık daha içeride...

bu gece bende denicem artık evde olmak istiyorum ben ya en azından evde yatarım uykum gelince uyurum böyle çok zor olyuor

bende iki üç gecedir yalancı sancıları hissettim baya şiddetliydi ama sanırım bunlar fasafiso asılları doğumda gelecek:18::18::18::18:

Back